Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

vera

Membru activ
 • Posts

  1,545
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vera's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. vera

  Donatii

  Doresc si eu 15 buc. MAB 356 Discutam pe mp. Multumesc
 2. vera

  Donatii

  A fost o gluma. Imi cer scuze, daca s-a inteles altceva.
 3. vera

  Donatii

  Doresc eu microbuzul, din dreapta.
 4. Asa cum am promis, datele trafo: 1-dimensiuni miez: Lxlxh=55x65x36mm. Cu al 3 ecran (si prindere) h=37mm; 2-dimensiuni carcasa: Lxlxh=108x47x20mm; Peste carcasa primar, intra carcasa secundar (primarul total izolat de secundar). 3-tensiuni masurate in gol, la U=230Vca; a-2x7,8V, diametrul=0,9mm (aprox. 2,5A); b-2x2,06V-nu pot masura diametrul sarmei; c-1x41,3V-nu pot masura diametrul sarmei; In sarcina, tensiunile scad cu pana la 10% 4-tole E+E-nu pot vedea daca sunt sudate deoarece are ecran el-magnetic peste miez. Daca te intereseaza, te rog, o adresa de mail ca sa-ti trimit poze.
 5. Am eu un trafo extraplat de la un video. Maine il caut, il masor si-ti dau raspunsul.
 6. Multumesc mult @adydep Am luat legatura cu @daniel-88
 7. Am nevoie sa-mi bobineze cineva un motor asincron. L-am cautat pe colegul nostru Daniel si nu am dat de el. Stie cineva, mai activeaza in domeniu ? Daca da, va rog un nr. tel, o adresa de mail, etc. Va multumesc
 8. @Taraxacus nu stiu ce chinezarie ai luat tu, dar eu am luat una careia i-am schimbat siguranta si am tras 4kW fara probleme. Nu poti avea ac. cuplu la turatie mica, ca la turatie max. De pomana faci alt variator, bormasina se va comporta la fel.
 9. Exista in comert variator de putere, la vreo 50-60 lei/buc. Este pt putere f mare, cu triac de 40 sau 60A (nu mai tin minte exact).
 10. Multumesc @qqq, voi incerca
 11. Cuprul cu Al nu se "pupa", Cu "haleste" Al, nu se oxideaza, se transforma in sare. Pe vremuri, avea matusa mea, o antena TV, din Al, la Slanic PH. Dupa un timp TV-ul mergea f nasol. Am verificat totul si am ajuns la antena. Locul unde firele de Cu ale coaxialului atingeau dipolul din Al, era mancat asa de tare, incat a trebuit sa pun suruburi ceva mai mari si cu saibe. Firele de Cu "inotau" intr-o mare de sare, fina, alba si nu mai faceau contact cu dipolul. Verifica si tu jonctiunile Cu-Al.
 12. Daca ma costa pana in 200 lei (peste 100 lei am bagat in ea pana acum) o repar, daca este mai mult, la anul iau una de firma.
 13. Da Doamne romanului mintea a de pe urma. Am hotarat, ma duc la reprezentanta (daca exista) sa faca o evaluare si vad daca marita sa repar ac. motocoasa. Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute,
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines