Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vera

Membru activ
 • Content count

  1,946
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Se poate si mai bine

About vera

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vera

  contor electronic hot

  Auziti cat tupeu si nesimtire au cei de la Buleftrica: 1-pe data de 04.04.2018 au venit si au facut verificarea de pomina de care v-am mai spus. Tot atunci s-a incheiat un proces verbal de verificare, in care eu am aratat, cu ce si cum s-a facut verificarea si ca sunt total nemultumit si doresc verificare metrologica. Pt. ca nu am fost de acord, ca verificarea metrologica sa se faca la Timisoara (conflict de interese), nu mi-au schimbat contorul; 2-pe data de 28.04.2018 au venit baietii, mi-au facut legatura telefonica cu seful lor, am cazut de acord ca verificarea metrologica sa se faca in Bucuresti, dupa care s-a schimbat contorul. S-a completat un "bon de miscare contor" si un alt PV verificare in care se specifica ca doresc verificare metrologica si este trecut nr. meu de tel. pt. a fi anuntat in vederea participarii la verificare (nu este trecuta nici o verificare, ca in cel vechi). Ac. a 2 a "verificare" (care?) cica trebuie platita cu 161,97 lei; 3-azi am luat legatura cu ei, au incercat sa ma prosteasca ca au facut 2 verificari. Le-am citit ce-i scris in al 2 lea PV verificare si si-au dat seama ca-i prea de tot, drept pt. care au facut o sesizare de anulare, care are termen de rezolvare pe 17.06.2018-nu stiu daca favorabil mie; 4-tot azi, am fost sunat de un angajat al lor (al treilea), care dorea sa vina sa faca verificarea contorului (demontat de pe 28.04)-cata debandada; 5-despre actualizarea datelor (ca sa pot da indexul si sa platesc) si verificarea metrologica, nimeni nu stie nimic. E da, asta organizare si promtitudine (apropo de standardul de performanta si calitate).
 2. vera

  contor electronic hot

  dan_b11, iti multumesc mult
 3. vera

  tuburi electronice

  up................................................
 4. vera

  contor electronic hot

  Azi, dupa ora 12 a ajuns factura. Consum "0" (este blocat, parca a spus cod 190) , dar apare "Verificare in teren, la cererea beneficiarului, a contorului presupus defect, trifazat" -136,11+25,86=161,97 lei (cost verificare+TVA). Cred ca este o nesimtire fara margini, cu atat mai mult cu cat in procesul verbal, incheiat in urma verificarii, am trecut cu ce aparate s-a facut aceasta, ca sunt nemultumit si cer verificarea metrologica. Maine vorbesc cu ei si daca nu rezolv nimic fac reclamatie la ANRE, protectia consumatorului si am in vedere si schimbarea furnizorului. Am ajuns la capatul rabdarii.
 5. vera

  contor electronic hot

  dan_b11 multumesc pt. interes. Prima data au facut verificarea, iar la cateva zile au venit si au schimbat contorul. Contorul a fost schimbat de echipa de verificari, nu de cei in drept. Din ac. cauza au iesit incurcaturi (nu au comunicat datele, decat in urma unei reclamatii facute de tipa de la informatii in numele meu). Probabil vor trece ca au facut 2 verificari, una cu plata. Vom vedea.
 6. vera

  tuburi electronice

  up...........................................
 7. vera

  contor electronic hot

  Azi s-a facut o luna de cand mi-au schimbat contorul. Indexul este 192 kWh, adica 6,4kWh/zi, cu ac. consumatori, plus o pompa de 1,2kW care functioneaza la 2 zile, 2-3 ore (udat gradina). Asa parca mai merge. Pe data de 05.05.18 am vrut sa comunic indexul. Surpriza, contorul nu figura la ei ca schimbat. Dupa vreo 4-5 convorbiri telefonice, dupa ce le-am dat eu seria noului contor si toate datele din acte, mi-au promis ca vor face modificarea pe la inceputul lunii urmatoare, in cel mai fericit caz la sfarsitul lui mai. Despre incercarea metrologica nimeni nu stie nimic. Cea mai misto faza este ca ma pun sa platesc verificare facuta cu instrumentul defect si cu feonul-ce ziceti de asa ceva? Este de rasu-plansu.
 8. vera

  tuburi electronice

  up............................................
 9. vera

  transformatoare...

  Rog sa se inchida anuntul. Multumesc
 10. vera

  tuburi electronice

  up...................................................
 11. vera

  transformatoare...

  up.......................................
 12. vera

  tuburi electronice

  up........................................................
 13. vera

  transformatoare...

  up..........................................
 14. vera

  tuburi electronice

  up..........................................
 15. vera

  transformatoare...

  up...................................................
×