Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gaguady

Membru activ
 • Posts

  217
 • Joined

 • Last visited

About gaguady

 • Birthday 12/06/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pusesem un LD5530, dar tot nu a funcționat, pt ca erau mai multe arse printre care și rezistentele și tz din sursa și totodată și traseele. Chinul era prea mare pt mine cât și pt client motiv pt care a abandonat reparația și si-a luat altul. O chinezărie chiar ordinara. Voiam sa ii cumpăr placa noua dar pt modelul lui de t-con / ecran doar de prin China am găsit și dura mult. Succes și ma anunțați de a-ți rezolvat. Sănătate.
 2. Tot ce este in sursa. Mos-ul, driver-ul 30R, rezistentele si condenstoarele. CB114 am pus unul ceramic de 4.7nF/1kV si rezistenta. Acuma s-a ars si siguranta si 2 diode din punte RF207 cat si mos-ul, rezistenta din poarta si sursa de 10K si sigur si driver-ul 30R s-a dus, pe care nu il mai am ca rezerva. O sa imi trebuiască altul. Am schimbat si optocuplorul. Acuma tre sa cumpăr din nou piesele si sa o i-au de la zero. Dar nu inteleg ....caci am facut toate măsurătorile si nu aveam nimik in scurt.
 3. Am schimbat-o ....si poc. ceva nu am pus bine sau nu am fost atent la ceva. Nu inteleg.
 4. Tensiuni în sec nu sunt pt ca nu porneste. Acuma am vazut o mica scânteie pe rez pusă in serie cu CB114. Nu imi dau seama de ce?
 5. Revin cu detalii. Am montat piesele conform valorilor de poza, dar acuma mi se aprinde led-ul la tv 1 secundă si se stinge, și așa face încontinuu. Nu se încarcă ceva. Ce ratez, aveti vreo idee. Multumesc
 6. Ok ms Va mulțumesc mult. Sper si eu sa se rezolve. Doamne ajuta si sanatate.
 7. H2A. Din ce gasesc este un MMBT3906. Acuma sa mă duc să văd ce gasesc sau un echivalent Rezistentele si condensatorul ...mă dispera. O sa vad ce scrie la ub101, caci l-am schimbat si pe ala, dar nu mai stiu ce tip este ca stau de o lună cu tv-ul asta si sa vad ceva valori si sa mă apuc de treaba.
 8. Multumesc. O sa incerc sa vad ce gasesc acuma
 9. TV Vortex placa tp.s506.pb801. As vrea sa stiu si eu valorea celor 2 rezistente in serie, a condensatorului din pini 4 - 5 a UB101 si a tranzistorului PNP. Va mulțumesc. Sau o schema cu tot cu valori, caci nu gasesc nici una cu valori.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines