Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Pityu

Membru activ
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Pityu

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 02/25/1976

Contact Methods

 • Website URL
  www.pitstopcomputers.ro
 • Skype
  karolretezan

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

183 profile views
 1. Pityu

  modificare laptop

  micro USB 3.0
 2. Pityu

  modificare laptop

  La Mulți Ani! Indicat ar fi să pui în portul SATA, vezi dacă poți desface carcasa de la HDD extern. Poate este un HDD SATA 2.5" Poți boot-a de pe USB, doar că vei avea o viteză destul de limitată prin portul USB. Poate te inspiră...
 3. Pityu

  Dezinstalare Abdlok

  Cu placere !. Nu, nu mai apare. Setarile si extensile Chrome, se pastreaza pe ID-ul de utilizator. Atat timp cat ai facut dezinstalarea logat, la urmatoarea instalare si relogare n-ar trebuii sa mai apara.
 4. Pityu

  Dezinstalare Abdlok

  Bun! Atunci click dreapta pe iconita de la blocare continut (trebuie sa fie sus in bara in dreapta). Apar mai multe optiuni printre care "Remove from Chrome ..."
 5. Pityu

  Dezinstalare Abdlok

  Pune-i un SSD Logheaza-te in chrome si urmeaza pasii din imaginile de mai sus
 6. Pityu

  Dezinstalare Abdlok

  Spor !
 7. @Gabriel78 Este greu ca cineva să poată spune care este defectul. Din ce ai detaliat, deduc ca ai 19V și 3V. Posibil să ai, sau să nu ai 5V. In cele 7 secunde cat laptopul pare a fi pornit, poți măsura prin portul USB... dacă nu vrei sa demontezi laptopul. Deși o inspecție vizuală atentă pe placa de bază este foarte importantă. Este clar că laptopul se închide datorită unei protecții.
 8. Pityu

  laptop HP

  Ce model este placa de baza? Cred ca se gaseste mult mai usor.
 9. Pityu

  ASUS K53E Scurtcircuit

  Salut! 1. Ce inseamna "alimentator non compatibil" si de ce ai incercat sa alimentezi laptopul cu el. 2. Care LED ? 3. Pentru a identifica un scurtcircuit ai nevoie de cel putin un ampermetru pentru a masura anumite tensiuni si functia Ω
 10. Pityu

  Firmware EC KBC Controler

  Salut! Da, este pe stoc, se poate programa.
 11. Pityu

  Bios-uri laptop

  @cianyika Un EC gestionează diferite taskuri hardware ce nu pot fi controlate printr-un sistem de operare. Unele ITE 132 pini au memorie (128kb sau 192kb), altele nu au. IT8517E HXA nu are memorie flash, deci nu poate fi programat. Deși îndeplinește funcția de EC.
 12. Pityu

  Bios-uri laptop

  @digix https://drive.google.com/file/d/1OOz039RXnwd9FFwtl6N0zn8XK0wooMTt/view?usp=sharing
 13. Pityu

  Bios-uri laptop

  IT8517E nu are flash.
 14. Pityu

  Firmware EC KBC Controler

  Dupa cum bine stiti... Sau poate nu. Super Multi-controller-ul I / O (Input Output), intalnit sub mai multe denumiri: KBC, EC, cip de pornire, etc., gasit pe placile de baza la laptopuri, poate fii programat. Mai bine zis, o parte importanta dintre chipuri-le respective, au o portiune flash care contin un firmware de obicei de 128KB sau mai mult. Schimbarea chip-ului in sine nu ajuta decat daca se aplica o programare speciala separata cu firmware-ul corespunzator. Deschid acest topic pentru cereri de firmware sau discutii constructive pe acest subiect.
×