Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

msdesigner

Membru activ
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 core_reputation_level_3

About msdesigner

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Prahova

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. Incepand cu data de 23 Septembrie 2019 costul de realizare pentru pcb-uri ( circuite-imprimate) dublu placat este de : 75 RON / dm2* *Suport FR4 1mm si 1,5 mm , strat cupru 18 um si 35 um / strat. NU se realizeaza cu treceri metalizate ( sau alt tip de trecere)
 2. Circuite imprimate ieftine - suport CEM1 - alb Grosime suport = 1 mm , strat cupru = 35 um ( simplu placat)
 3. Am primit e-mail-ul dvs. si v-am raspuns pe adresa privata de e-mail. Cand aveti fisierul incerc sa va ajut in limita timpului disponibil din weekend.
 4. Incepand cu data de 1 August 2019 , pcb-urile simplu placat realizate pe suport FR4 ,( grosime suport = 0,5 mm , Cupru = 35um ) cu suprafata/ pcb, de max. 50 cm2 au un cost unic de 10 RON***/ bucata. *** Plan masa max. 50% Stanare = GRATUIT Gaurire = GRATUIT Silkscreen ( masca componente) = GRATUIT Cantitate minima : 3 pcb-uri Cantitate maxima : 6 pcb-uri Nu exista taxa de urgenta. Realizare: exclusiv in weekend-uri. Nu exista o anumita prioritate in ordinea realizarii acestora, singurul criteriu fiind data primirii sumei aferente executiei acestora, cu transport inclus ( EXCLUSIV prin Posta Romana, cu Confirmare de Primire) Multumesc anticipat pentru intelegere, Mihai
 5. Va raspund exclusiv pe e-mail privat. Retrimiteti cererea la: [email protected] si fisier atasat cu cablajul respectiv. Formatul este OK!
 6. PCB-urile platite in perioada 24 iunie - 5 Iulie 2019 vor fi expediate in data de 29 Iulie 2019.
 7. 1.Costul de realizare al circuitelor imprimate (cu transport inclus), si conditiile de realizare se prezinta exclusiv pe adresa privata de e-mail. ( exclus mesagerie forum , telefon sau adresa de e-mail ce apartine unei firme) 2. Fara adresa postala locativa a solicitantului ( inclusiv codul postal ) nu se pot prezenta detalii ( cost de realizare , data expediere). 3. Expediere : EXCLUSIV prin Posta Romana cu Confirmare de Primire , NUMAI la adresa de domiciliu a solicitantului. Multumesc pentru intelegere, Mihai
 8. 1.Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV cu Posta Romana, numai cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. 2. Plata 100% avans in cont bancar.
 9. Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire).
 10. Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire).
 11. Avand in vedere numarul mare de cereri ( preplatite) , ce trebuie onorate cu expedierea la data stabilita, noile cereri vor fi preluate incepand cu data de 20 Mai 2019. Multumesc pentru intelegere. Mihai
 12. 1.Numarul maxim de pcb-uri ce pot fi realizate / solicitant este de 10 bucati , in cazul in care dimensiunea unei placute este de maxim 140 x 90 mm simplu placat. Cantitatea minima : o bucata. 2. Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV prin Posta Romana cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. Plicurile se expediaza o singura data, la fiecare 3 saptamani in ziua de luni. 3. Plata : 100% avans in cont bancar ( include si cheltuieli de transport) Expediere : maxim 3 saptamani de la data primirii sumei respective.
 13. Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb ARGINTAREA este GRATUITA numai daca suprafata de cupru nu depaseste 50 % din suprafata placii.
 14. Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.