Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

msdesigner

Membru activ
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About msdesigner

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Prahova

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. PCB-urile platite in perioada 24 iunie - 5 Iulie 2019 vor fi expediate in data de 29 Iulie 2019.
 2. 1.Costul de realizare al circuitelor imprimate (cu transport inclus), si conditiile de realizare se prezinta exclusiv pe adresa privata de e-mail. ( exclus mesagerie forum , telefon sau adresa de e-mail ce apartine unei firme) 2. Fara adresa postala locativa a solicitantului ( inclusiv codul postal ) nu se pot prezenta detalii ( cost de realizare , data expediere). 3. Expediere : EXCLUSIV prin Posta Romana cu Confirmare de Primire , NUMAI la adresa de domiciliu a solicitantului. Multumesc pentru intelegere, Mihai
 3. 1.Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV cu Posta Romana, numai cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. 2. Plata 100% avans in cont bancar.
 4. Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire).
 5. Incepand cu data de 01 Iunie 2019, plata pcb-urilor in EURO (cont in Euro) beneficiaza de: 1) - cost de realizare cu pana la 25% mai mic. 2) - transport GRATUIT ( exclusiv cu Posta Romana cu confirmare de primire).
 6. Avand in vedere numarul mare de cereri ( preplatite) , ce trebuie onorate cu expedierea la data stabilita, noile cereri vor fi preluate incepand cu data de 20 Mai 2019. Multumesc pentru intelegere. Mihai
 7. 1.Numarul maxim de pcb-uri ce pot fi realizate / solicitant este de 10 bucati , in cazul in care dimensiunea unei placute este de maxim 140 x 90 mm simplu placat. Cantitatea minima : o bucata. 2. Expedierea pcb-urilor se realizeaza EXCLUSIV prin Posta Romana cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. Plicurile se expediaza o singura data, la fiecare 3 saptamani in ziua de luni. 3. Plata : 100% avans in cont bancar ( include si cheltuieli de transport) Expediere : maxim 3 saptamani de la data primirii sumei respective.
 8. Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb ARGINTAREA este GRATUITA numai daca suprafata de cupru nu depaseste 50 % din suprafata placii.
 9. Circuite-imprimate-ieftine-pcb Cablaje-imprimate-ieftine-pcb
 10. Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE ( SILKSCREEN-ul ( masca componentelor) a pcb-ului postat mai sus)
 11. Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE ( suport = FR1 , strat cupru = 35 um)
 12. Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE (masca componente a pcb-ului mai sus postat)
 13. Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Suport :FR1 Strat cupru: 35 um
 14. Circuite-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE Cablaje-imprimate-ieftine-pcb-ARGINTATE (silkscreen-masca piese - pcb-uri postate in 12 ianuarie 2019)
 15. Salut George, PCB-urile pentru LM3914 postate in data de 29 Decembrie 2018 au fost realizate pentru un coleg de forum ( un forum international dedicat domeniului audio). Acesta a dorit 6 bucati. PCB-urile expediate in tarile EU , au alt cost fata de cele expediate in Romania ( depinzand de multi factori ) Daca ar fi ramas unul , vi-l ofeream GRATUIT. Numai bine, Mihai
×
×
 • Create New...