Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mradu2005

Membru activ
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti Titan

Recent Profile Visitors

1,205 profile views

mradu2005's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Respect @validae pentru sfaturi si lamuriri ! Inca nu ma parasit rabdarea sper sa rezolv pina la urma.
 2. Ok am inteles : vopsea conductiva ! Ma uit acum multumesc ! Si poate are cineva la vinzare sa mi spuna daca tot sint aici !
 3. Sincer sa fiu chiar asteptam parerea dvs Domnule @validae !Multumesc mult am retinut o sa l anunt pe amicul meu de sansa pe care o are ! o sa caut la bazar daca nu gasesc poate ma ajuta careva ! am dat cautare :pasta conductoare si nu a gasit nimic ! Apropo daca are un coleg de vinzare sa mi spuna :astept ! Multumesc pt ajutor !
 4. Aparatul este al unui amic si plinge dupa el.De unde se poate cumpara acea vopsea ? Multumesc pt raspunsuri domnilor si mai astept sugestii !Seara buna !
 5. Va salut !Am acest aparat medical care are traseele de la pcb la display intrerupte pe folie !Ce as putea sa fac ca se le restabilesc ?Atasez foto !Multumesc pentru atentie !
 6. 250 ron tot ce sa vazut in linkuri primul venit primul servit Bucuresti Titan Auchan sector 3 !
 7. Nimeni nu mai e intreresat ?Putin mai am pina sa le arunc la gunoi !Chiar nu face nimeni bani cu ele s au sint f multi pasionati !?
 8. Cit mai mult ! glumesc desigur !oferiti-mi un pret !va salut ! Nea @sonic11 nu le vreti pe toate ? samsung ue55mu6472u ! se vede in poza din linkul 3 de mai sus
 9. Oferiti un pret la toate ce sa mai fac poze !Daca nu doreste nimeni o sa le dau la gunoi s au poate unuia care locuieste in Titan !
 10. ok am inteles sa zicem pt inceput 600 lei toate 4 adica 1 buc samsung 2buc lg si un sony mai mic !O sa incerc sa le fac niste poze din nou ca vad interes la ele ! si la placa de la samsung pt Florinel Tv ! numai putina rabdare sa aveti ! Toate sint functionale dar cu display crapat ! Ps unul dintre lg are telecomanda originala ! Nu vreau sa vind castraveti la gradinari se poate si o oferta pt toate doar !
 11. https://postimg.cc/wyN3tXZr https://postimg.cc/N9RfGgrq https://postimg.cc/y3zx0Jz8 https://postimg.cc/67y8KJ0t https://postimg.cc/zL6VXttW Daca vreti detalii spuneti !
 12. daca va conectati pe primul link de mai multe ori nu se mai poate accesa linkul !cred ca este blocat de server vazind f multe accesari !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines