Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nasturica

Membru activ
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nasturica's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

 1. nasturica

  Donatii

  Donez un tv SHARP ecran spart ,tastaturi vechi,dvd/cd pc,un laptop cu placa de baza si tastatura + 3 mainboard ok si inca o cutie de 8-10 kg cu placi diverse pt recuperat componente.
 2. Salut foto cu modulul si pamblica /40 cm lungime.Atentie modulul provine din tv cu ecran spart a fost fisurata placa reparata si VERIFICATA .
 3. nasturica

  Donatii

  La posta trebuie platit in avans transportul,asa e in Bucuresti mai intreb dar sigur e asa.
 4. Amintiri, nu numai ca l-am cunoscut dar am avut norocul sa ma invete cum sa leg niste sarme si sa le fac sa cante........GDO a murit in 1998 accidentat de o masina, casa unde a locuit a fost devalizata si ulterior daramata nu a mai ramas nimic .....decat amintiri.....ca fapt divers a facut mai mult decat montaje cu 3 tranzistori......a conceput si construit un XEROX/COPIATOR dar bineinteles au venit baietii cu ochi albastri si aparatul a fost distrus.
 5. nasturica

  Donatii

  ok FANCURIER plata transport la destinatie probabil 25 ..30 ron..
 6. Salut ,deoarece sant blocat in oras din cauze care nu tin de vointa mea ,am inceput sa fac curatenie si am gasit 2 radiocasetofoane care merita  o noua viata dar care nu au codul/stau parasite de 10 -15 ani daca ma poti ajuta cu codurile pt deblocare, in cotrapartida pot oferi ceva din ce vand sau chiar unu dintre aparate sau poate altceva din domeniul audio sau tv lcd/led,anexez foto cu modelul aparatelor,multumesc anticipat.

  DSCF9110.JPG

  DSCF9111.JPG

  1. dan cod

   dan cod

   La Renault 4150. La Honda mâine voi vedea dacă merge după serie. Mici șanse dar ma uit. 

  2. nasturica

   nasturica

   ok multumesc ,raman dator ,daca trebuie sa citesc eprom din PIONEER o sa incerc.

 7. Daca noul motor A MAI ECHIPAT MASINA/CAROSERIA si daca exista un precedent ...de exemplu GOLF 2 a avut motoare de la 1300 cmc la 1800 kompressor cu respectarea a 40% putere atunci nu te costa prea mult.
 8. Pick-up rusesc de ebonita stare estetica buna cu doza DDR / NEPROBAT defectul se vede in foto. pret 200 ron,boxe sfera ELECTRONICA INDUSTRIALA pret 50 ron.Bonus un radio MONIKA pt cine cumpara unul din produsele prezentate si un pick-up AKORD mono pt celalalt produs.
 9. nasturica

  Donatii

  Donez o cutie cu diverse placi electronice pt recuperat piese ,nu sant pt cei ce doresc sa le revanda/chilipir.
 10. GRUNDIG cu reglaj volum,reglaj ton,comutator digital intrari,Amplificator de linie FARA ALIMENTARE SI ETAJ FINAL,SONY minisistem fara trafo si etaj final,DVD player functional,receiver satelit cu telecomanda functional.Pret pentru toate 200 ron sau faceti oferte aici pe forum....tel 0761870914
 11. Rog un moderator sa inchida topic-ul ,voi reformula,multumesc.
 12. Rog un moderator sa inchida anuntul nu mai este de actualitate,multumesc.
 13. Rog un moderator sa inchida anuntul multumesc.
 14. Modul sursa verificat 100 ron plus transport.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines