Jump to content

Giorgi tv

Membru activ
 • Content count

  3,761
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Se poate si mai bine

About Giorgi tv

Profile Information

 • Locatie
  Calarasi

Recent Profile Visitors

1,732 profile views
 1. Schema radio Duo

  Va multumesc domnule si sa aveti o zi buna in continuare.
 2. Va salut colegi,am primit de la cineva acest aparat radio care vroia sa-l arunce si vreau sa-l readuc la viata,la cat de simplu este nu aveam nevoie de schema dar are o bobina rupta si nu ai stiu configuratia ca sa o pot schimba,mentionez ca acest aparat radio este echipat cu circuitul integrat TBA570,va multumesc anticipat.
 3. Va multumesc si o zi buna in continuare.
 4. Va salut colegi si Hristos a inviat,am si eu o rugaminte la dstra sa ma ajutati si pe mine cu o telecomanda compatibila pentru acest tv(daca se poate originala este si mai bine)chassis cp-102shttps://elektrotanya.com/daewoo_dtb-21s6,21s7_chassis_cp-102s_sm.pdf/download.html
 5. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Nu am mai instalat,il am tot pe acel win7/64bit.
 6. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Am sa incerc si cu win8.1,deocamdata este in proces de descarcare ca dupa aceea sa-l pun de dvd cu nero6.
 7. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Am sa incerc si aceasta varianta cu bateria de bios,si cum sa-l pornesc cu s-au fara bateria montata.
 8. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Asta cand oi sti sa fac treaba aceasta,credeti ca daca stiam sa-mi rezolv problema cu sunetul la acest pc mai apelam la dstra?
 9. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  nu am pe nimeni care sa-mi intre in bios,daca era nevoie plateam,eu nici atat nu intru,sunt foarte constient ca pot sa agravez situatia,locuesc la tara si cel mai apropiat centru de calculatoare este la 40km adica ori la Oltenita ori la Calarasi S-au la 60km la Bucuresti.
 10. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Nu am domn Validae nici un fix cu win7,dar la acesta am trecut de la win xp,nu miar fi deloc greu sa descarc si sa fac un dvd cu win8 daca as sti ca este mult mai bun,mai precis ce imi recomandati win8 s-au 8.1? si la cat sa fie la 32 s-au 64 bit?
 11. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Am instalat de proba si tot nu merge,in plus de asta in loc sa-mi vada memoria ram la adevarata capacitate adica de 4gb o vedea de doar 2gb,adica pe jumatate,deaceea am reinstalat win7/la 64bit,cu acesta mi sa instalat automat si placa de retea si cea video,doar sunetul a ramas problema. de aici am luat win7/64bit.https://webforpc.com/software/operating-systems/windows-7-ultimate-download-iso-32-64-bit-free/
 12. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Cunosc engleza,nu perfect dar inteleg cam totul,problema ar fi cum sa-l caut,daca m-ati ajuta cu un linck ar fi perfect,ganditi-va ca la capitolul informatica am fost si sunt in continuare autodidact,traiasca youtube.
 13. Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

  Va salut,ma puteti domnilor colegi sa ma ajutati si pe mine cu vreun tutorial de pe youtube sa pot face chestia aceasta?actualmente sunetul la acest pc de care vorbesc,adica si de pe care scriu acum il folosesc prin intermediul acestui stick audio.http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/placa-sunet-usb-intex-p-9181 va multumesc anticipat.
 14. Schema tv ORION

  Sasiul PT92 este de mai multe feluri deaceea ma indus in eroare.
 15. Schema tv ORION

  Da acesta este,imi cer scuze a fost o confuzie de a mea,oricum va multumesc tuturor o zi frumoasa in continuare va doresc.
×