Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Giorgi tv

Membru activ
 • Content Count

  3,985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

160 Excellent

About Giorgi tv

 • Rank
  Membru evoluat
 • Birthday 03/06/1975

Profile Information

 • Locatie
  Jud.Calarasi

Recent Profile Visitors

2,967 profile views
 1. Schimba imaginea ca imi da impresia ca celelalte doua tunuri nu primesc semnal video s-au cumva probleme cu demagnetizarea.
 2. Am eu unul rusesc dar nu ati specificat tensiunea,s-au poate nu am urmarit eu tot topicul,provine din-trun amplif audio.
 3. Asa cum un doctor are boala sa favorita si este sigur ca o poate vindeca,tot asa si un electronist are anumite defecte favorite care stie ca le poate rezolva repede si fara bataie de cap.
 4. Am vreo 20 originali Tesla,dar sunt din recuperari,daca nu gasiti.........
 5. Pai nici nu trebuie stabilizare,si apoi daca ia functionat omului inainte de a se arde puntea redresoare inseamna ca traful este bun(capabil de a incarca acea baterie),tensiunea aceea de 30-40v la care initiatorul topic-ului face referire este doar o tensiune fictiva,precum un curent de fuga,nu afecteaza absolut cu nimic.
 6. Cu scuzele de rigoare spun,nu mai continua in ideea ca ai sa faci ceva,vorba domnului Sesebe,va duce si mai mult la agravarea situatiei.
 7. Da, gasesc in arsenalul meu de surse ca am peste 20,discutam pe PM mai multe ca asa este frumos.
 8. De tensiunea de 17v am pomenit in cazul in care vreau sa alimentez un amplificator audio dar cand mia spus domn marian ca scoate doar 1A va dati seama ca nu merge,apropo; cat consuma un calculator,nu de alta dar nu am cu ce sa masor si ma intereseaza sa stiu cat ma tine o baterie de 100A cu un invertor de 600w,imi cer scuze daca am fost off topick.
 9. Da nu mai bine va trimit dstra o sursa de care imi spuneti ca trebuie si sa mio faceti dstra si va platesc lucrarea?nu de alta dar cand aud de capitolul bobinat ma blochez,nu am bobinat in viata mea niciodata nimic,cu ani in urma mi-am facut un emitator FM cu,care transmiteam pe o raza de 20-30km si nu l-am mai folosit pentru ca e caz de puscarie,de fapt mi la construit altcineva pentru ca nu eram in stare sa fac bobinele,de tras in banda nici nu mai vorbesc.
 10. Stau la tara si cel mai apropiat magazin este in calarasi la 55 de mine,in bucuresti la 100km de mine iar in oltenita care este la 40km de mine nu are aceste supermarketuri,asa ca nici nu stiu cum sa fac,oricum nu era pentru mine ca nu am masina.
 11. Dati-mi si mie un linck va rog cu acel redresor la 60lei sa-l pot cumpara on line.
 12. Nu sunt bune domn validae,cunosc persoane care au cumparat asa ceva si nu le pot folosi pentru ca nu incarca.
×
×
 • Create New...