Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

QQme

Membru activ
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

About QQme

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se pare ca este un atotrf. cu prize comutabile,si iesirea era monitrorizata pe voltmetru.
 2. Reductor melcat,seamana cu cele de la stergator parbriz,dar ceva mai mic.,,,se alimenteaza si se numara rotatile pe min. la axul de iesire,nu are rost demontarea.
 3. Cu motorul pornit,alimentati direct excitatia cu +12V si daca scade turatia motorului atunci alt. este bun(In ideea ca diodele sunt bune)
 4. Povestiti ceva despre bicicleta,an fabricatie,tip, si incarcator.(si daca tot ati desfacut acu. cum se prezinta BMS-ul)
 5. Dece doua cand se poate una,e o solutie eleganta de a obtine o tens. negativa pt. acea vreme(1993)acum sunt integrate dedicate.
 6. Cum adica ,,am deconectat prizele de la nulul retelei si am conectat instalatia la teava galvanizata,,????
 7. Daca bicicleta are totul original,este asistata si are incarcatorul original,acu li-ion tin peste 1000 cicluri ,capacitatea scade treptat in cam 10 ani,si nu se depreciaza toti odata,,,trebue vazut ce tip de acu sunt,cd-ni,li-ion si ce tipodimensiuni.
 8. Va pot oferi un osc.E 0104 complet cu choperul defect(bazae) 100 lei.
 9. Puneti in paralel la fiecare sectiune cate 2 rezistoare de 50K intre cursor si masa si intre cursor si semnal.
 10. Este pe OL,, un boost converter cu max. in-36V 10A si out-55V 7A reglabil in tens. si curent
 11. In principiu Sesebe are dreptate,dar se pot utiliza diverse metode pt. a masura cap. mici cu ap. digitale. ex: am un aparatUA 6013L capacimetru cu ultima scala de 200,0 pf si reglaj de ,0,- se fixeaza crocodilii de masura la mica dist. unul de altul (1-2cm functrie da C-ul masurat) cu doua suporturi fixe,se aduce indicatia la,0, se pune C-ul la crocodili,se indeparteaza mainile si se citeste valoarea,,se masoara 1pf cu o precizie de 10-20%
 12. In afara de 3180microsec. ce este comun cam la toate standele (50 Hz),mai apare un singur punct,deci o dreapta pe grafic,fata de forma cu aplatizare din standardul corect RIAA cu 3 frecvente 50,500,2122Hz.
 13. Sper ca nu poluez topicul,eu stiam ca standardul RIAA se refera la inreg. si redarea discurilor cu doze magnetice(MM,MC) nu inteleg legatura cu inreg. si redarea benzilor magnetice,rog lamuriri.
 14. Lucrarea este laborioasa,trebue masurat la fiecare rez. interna si apoi capacitatea(implica inc.-desc),,,,apoi cuplate in pachete egale,, eu am muncit 2 luni pt a face din 100 acu de laptop un acu de 27V 20Ah pt. bik. electric,plus ca va trebue un BMS de 3S si curent mare.
 15. Depinde de anul de fabricatie,dupa 1980 erau cu sens. de47 microamp. -cele cu scala dreptunghiulara.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines