Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

rhythmkim

Membru activ
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua. Stie cineva vreun site/magazin/persoana de incredere de unde se pot cumpara curele si doze de pickup? In cazul meu este vorba de un pickup NAD-5120.
 2. Răspund tot eu la întrebarea inițială, pentru a închide subectul: 1. această telecomandă nu este programabilă, trebuie să funcționeze pe receiverele pentru care e construită. Strict pentru anumite modele de TV și/sau VCR, există coduri de 2 cifre, dar asta e altă poveste, nu face obiectul acestei discuții. 2. Telecomanda se manifestă cum am descris deoarece este defectă (cel mai probabil integratul). Probabil tovarășul respectiv, american de meserie, o fi alimentat invers telecomanda, nu am de unde să știu. Este cumpărată (printr-un coleg din SUA) de aici: https://www.ebay.com/itm/Genuine-TECHNICS-EUR647132-/274495260270#shpCntId Cam asta ar fi. Subiect destul de închis.
 3. Nu cunosc config pinilor si nu am gasit. Dar am sa incerc cele indicate.
 4. Mda... am făcut. Și da, e infraroșu. Din păcate nu emite nimic. Am măsurat daca vine vreo tensiune la emițător - nu vine nimic (am una similară și se comportă normal). Am presupus greșit... telecomanda este defectă. Nu știu dacă o poate repara cineva, probabil integratul e dus. Ca o paranteză - iată că și prietenii noștri din SUA vând chestii defecte. Mulțumesc, la telecomanda mea văd că nu se aplică. Este originală, dar... defectă.
 5. Bună! Am obținut o telecomandă Technics EUR647132, pe care să o folosesc la receiverul SA-DX940, cu care este compatibilă - am analizat cu atenție acest aspect înainte de a o lua. Problema este că nu ia absolut nicio comandă. Pe ea scrie ”universal remote control”, fiind destinată pentru câteva modele technics. Din motive cu care nu umpu spațiul aici, nu aș spune că este defectă telecomanda (oricum nu știu să o verific). Presupunând deci că este perfect funcțională, știe cineva o combinație de taste, un cod, sau poate un sait, ceva care să mă ajute?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines