Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

frici

Membru activ
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E in jur de 3,75 Joule....merge pe distanța mare...
 2. La ce animale vreti sa-l folositi??
 3. De mers ,o sa mearga doar fara precizie.
 4. Si eu am pus la un stupar,la cererea lui 2 bucati de panouri de 50W si o baterie de masina (de 65AH),tot pentru un gard electric cu consum asemanator. Intr-un an s-a defectat si bateria. Vara era aproape tot timpul incarcata bateria. Problema e pe vreme mohorâtă când nu este soare cu zilele. Se descarca incet bateria ,ajunge la pragul de 10,7V si ce facem mai departe? E caz real!
 5. Pentru un "amărât" de gard electric sigur ca bateria de 20A si panou de 30w e cam mare. Poate pe vremea asta ,lipsă soare e ok ...dar pe timp de vară nu prea.
 6. Mulțumesc ptr. raspunsul rapid!
 7. Posibil...dar de când mă "ocup" de asemenea aparate,nu am întâlnit așa ceva!
 8. Chestia e ca nici gardul/sârma nu-i lung(ă) si nici nu e izolat bine! Sârma se mai atinge de vegetație ici-colo.
 9. Salutare . Am intâlnit o chestie ciudata (ptr mine)la un gard: Am pus testerul (cu neoane)pe fir si la impuls s-au aprins toate .(10KV)OK până aici! Dar,in următoarea fractiune de secundă s-au mai aprins încă 3 neoane când normal trebuia sa fie stinse toate! Parcă "lovește" înapoi HV zic eu.... Am montat aparatul in altă parte,pe alt gard si acolo e ok....ce poate fi???
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines