Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

glazy16

Membru activ
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About glazy16

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. glazy16

  Allviewn570 defect

  Am un Allview n570 care nu porneste.AM facut inspectia vizuala si am masurat tensiunile, si am dat peste o componenta care este impuscata, insa nu stiu cu ce s-o inlocuiesc.Va atasez niste imagini cu ea.Pe ea scrie YGJS. VA multumesc daca ma ajutati!
 2. glazy16

  Reflow , rework , reballing

  din 2011 n-am mai primit nimic, inca astept:)))
 3. glazy16

  rework, reball, chipuri video laptop

  mi-ar placea sa stea pe placa sa-mi arate temperaturile de pe placa... oricum am stat si-am analizat mai mult problema si mi-am dat seama ca ma complic tare daca ii schimb top heater-ul cu unul cu ceramica, si am luat decizia sa ii montez un suport care sa tina acea suflanta sa nu fac scurta la mana tinand-o cu mana, , insa nu stiu de unde sa fac rost de acel suport, am vazut pe internet dar pe la noi nu este.Cine are si nu-i trebuie sau cine poate confectiona unul ii platesc! Atasez si poza sugestiva, doar ca la mine statia are si aer cald si preheater nu e nevoie de 2 elemente!Aceal brat cu menghina care tine fixata suflanta! Fix suportul din a doua poza ma intereseaza dar cei de la gsmnet nu-l au in stoc si in alta parte nu-l gasesc.
 4. glazy16

  rework, reball, chipuri video laptop

  Salut, cine poate sa imi modifice si mie o statie gordak 863, in sensul ca aceasta statie are preheater, dar ca topheater foloseste o suflanta de aer cald ceea ce nu prea-mi e util. Aveam nevoie de cineva care sa-mi adapteze un top heater pe ceramica pe controllerul acelei suflante...Am atasat niste poze sugestive.Platesc generos!
 5. glazy16

  Proiect dizertatie

  Multumesc tuturor de raspunsuri.Dizertatia e necesara pt master exact Eugenius, ma intereseaza mai mult partea de arduino. instalatia eoliana in sine nici nu o construiesc fizic, am nevoie sa introduc semnalul simulat din instalatie si sa fie prelucrat prin arduino.Ai zis foarte bine!!
 6. glazy16

  Proiect dizertatie

  Salut, am un proiect la dizertatie cu tema: 'Studii si cercetari cu privire la proiectarea si realizarea unei microcentrale eoliene cu puterea de 5w ' care este in regula pana la partea cu contributia mea.Aici ma gandesc sa automatizez teoretic o astfel de microcentrala in sensul sa imprementez un sistem automat de control bazat pe 'arduino uno' .Pana aici toate si frumoase insa am nevoie de voi la sugestii cu privire la ce ar trebui sa automatizez la o astfel de centrala?Sa automatizez directionarea curentilor produsi de centrala, sau sa automatizez regimul de functionare al microcetralei in functie de vantul de afara?Orice idee ar fi extrem de binevenita.Si cine vrea sa ma ajute mai detaliat il astept sa ma contacteze pe emailul glazy_alex@yahoo.com .
 7. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  am inteles, era o confuzie a mea! Stiu ca ultimele laptopuri au gpu integrat in procesor. dar nu stiam ca le spune apu, acum stiu!
 8. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  da, am citit, eu trag sa le fac ca sa invat mai mult din domeniul asta, pentru a intelege perfect cauza!
 9. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  Am verificat, trece eficient caldura prin racirea lui, si padurile ating pastilele. Sunt incinse si ele cand se incinge procesorul...
 10. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  i5-urile in cauza sunt din acelea detasabile.Si cand am dat pe hwmonitor, cipurilevideo dedicate au temperaturi mult mai mici decat ele.Oare daca as schimba procesorul cu totul, treaba s-ar imbunatati?Sau sa fie problema din NB? Nu m-am mai confruntat cu astfel de problema si de-asta intreb. Spuneati ca i5 e un apu, adica amd accelerated process unit, insa nu are nimic nici un laptop amd pe ele...sunt intel i5 cu nvidia 610m amandoua.Iar integrata este intel hd 3000
 11. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  Deci se incinge pentru ca cipul grafic face contact imperfect?
 12. glazy16

  Incalzire excesive procesoare I5

  Am doua laptopuri Asus k53vd si Acer aspire E1-571g ambele din 2014, care in urma cu vreo 2 ani jumate au inceput sa se incalzeasca excesiv doar stand in idle, undeva la peste 60 de grade, iar daca rulez joc ceva se duce 80+ si se inchide.Mentionez ca le-am curatat , le-am schimbat pasta termica cu pasta mai buna (ic diamond), si nici imbunatatire, fapt care ma face sa ma gandesc ca problema vine din alta sfera hardware.Precizez ca ambele, culmea sunt i5.Mai am 2 care sunt i3, si nu au nici o problema... Voi aveti vreo idee ce ar putea reprezenta treaba asta?
 13. glazy16

  Problema laptop asus x550ln

  FaRezolvat! Demontat mosfetii de pe placa ce nu afisa imagine la placa ce nu pornea. Multumesc tuturor pt ajutor, chiar am avut ce invata. Asa trebuie sa arate un forum care chiar se vrea util. Va multumesc si va doresc succes! da o s o fac si pe aceea
 14. glazy16

  Problema laptop asus x550ln

  Rezolvat! Demontat mosfetii de pe placa ce nu afisa imagine la placa ce nu pornea. Multumesc tuturor pt ajutor, chiar am avut ce invata. Asa trebuie sa arate un forum care chiar se vrea util. Va multumesc si va doresc succes!
 15. glazy16

  Problema laptop asus x550ln

  Am verificati mosfetii de pe intrare si nu dau nimic pe iesire. Insa atunci cand bag bateria se incalzeste piesa din poza 6R8 412 RD8
×