Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

glazy16

Membru activ
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About glazy16

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cat m-ar costa la un service?
 2. am si eu un lg 42pc35 si are o imagine denaturata, practic se vad aiurea pixlii in anumite zone, e de la display nu?Nu mai e nimic de facut?
 3. foarte bun studiu, si foarte bine argumentat, eu incep sa suflu aer cu 250, apoi cresc la 300 apoi la 320 , realizez o cresere in trepte, dar ar fi indicat sa gasesc o solutie pentru a proceda cum ati zis dvs
 4. e interesant ca am vazut ca unii schimba smd-uri cu top heater din ceramica cu caldura radianta, si ma gandeam ca si asta dat cu aerul la minim e acelasi lucru, sau nu ??
 5. da, pai si de-asta am cerut sfatul, dar cu aerul la jumate nu numai ca sar smd-urile din jur, dar si daca montez ceva, nu sta fixata piesa...
 6. aaa, pai eu dezlipeam in 20 de secunde cu 330 de grade aerul de iesire din suflanta dat la minim, deci e oke, eu ma gandeam ca e prea incins asa si sa nu le prajesc, deci daca voi faceti cu 350 si e oke, inseamna ca-s pe drumul cel bun.Ca de obicei, multumesc baieti!!! asa arata, si le-am si lipit si este ok, l-am lipit cu 320 de grade, aer dat la minim, pasta flux amtech, si tinut 30 de secunde cu totul, laptopul a pornit si incarca, este ok!Eu am vrut sa ma asigur ca nu-l ard!
 7. Salut, trebuie sa schimb un circuit integrat bq735 util pentru gestionarea incarcarii batieriei unui laptop, si vreau sa stiu cam la ce temperatura sa-l dezlipesc cu aer cald, cu ce temperatura sa setez statia pentru a-l dezlipi, si cu ce temperatura setata sa-l lipesc pe cel nou fara sa-l ard....Multumesc anticipat!
 8. glazy16

  Allviewn570 defect

  Am un Allview n570 care nu porneste.AM facut inspectia vizuala si am masurat tensiunile, si am dat peste o componenta care este impuscata, insa nu stiu cu ce s-o inlocuiesc.Va atasez niste imagini cu ea.Pe ea scrie YGJS. VA multumesc daca ma ajutati!
 9. glazy16

  Reflow , rework , reballing

  din 2011 n-am mai primit nimic, inca astept:)))
 10. glazy16

  rework, reball, chipuri video laptop

  mi-ar placea sa stea pe placa sa-mi arate temperaturile de pe placa... oricum am stat si-am analizat mai mult problema si mi-am dat seama ca ma complic tare daca ii schimb top heater-ul cu unul cu ceramica, si am luat decizia sa ii montez un suport care sa tina acea suflanta sa nu fac scurta la mana tinand-o cu mana, , insa nu stiu de unde sa fac rost de acel suport, am vazut pe internet dar pe la noi nu este.Cine are si nu-i trebuie sau cine poate confectiona unul ii platesc! Atasez si poza sugestiva, doar ca la mine statia are si aer cald si preheater nu e nevoie de 2 elemente!Aceal brat cu menghina care tine fixata suflanta! Fix suportul din a doua poza ma intereseaza dar cei de la gsmnet nu-l au in stoc si in alta parte nu-l gasesc.
 11. glazy16

  rework, reball, chipuri video laptop

  Salut, cine poate sa imi modifice si mie o statie gordak 863, in sensul ca aceasta statie are preheater, dar ca topheater foloseste o suflanta de aer cald ceea ce nu prea-mi e util. Aveam nevoie de cineva care sa-mi adapteze un top heater pe ceramica pe controllerul acelei suflante...Am atasat niste poze sugestive.Platesc generos!
 12. glazy16

  Proiect dizertatie

  Multumesc tuturor de raspunsuri.Dizertatia e necesara pt master exact Eugenius, ma intereseaza mai mult partea de arduino. instalatia eoliana in sine nici nu o construiesc fizic, am nevoie sa introduc semnalul simulat din instalatie si sa fie prelucrat prin arduino.Ai zis foarte bine!!
 13. glazy16

  Proiect dizertatie

  Salut, am un proiect la dizertatie cu tema: 'Studii si cercetari cu privire la proiectarea si realizarea unei microcentrale eoliene cu puterea de 5w ' care este in regula pana la partea cu contributia mea.Aici ma gandesc sa automatizez teoretic o astfel de microcentrala in sensul sa imprementez un sistem automat de control bazat pe 'arduino uno' .Pana aici toate si frumoase insa am nevoie de voi la sugestii cu privire la ce ar trebui sa automatizez la o astfel de centrala?Sa automatizez directionarea curentilor produsi de centrala, sau sa automatizez regimul de functionare al microcetralei in functie de vantul de afara?Orice idee ar fi extrem de binevenita.Si cine vrea sa ma ajute mai detaliat il astept sa ma contacteze pe emailul glazy_alex@yahoo.com .
×