Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

hades19

Membru activ
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

497 profile views

hades19's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Aparatul dSLR se da si cu trepied, 2 seturi de filtre, telecomanda, strap, inele adaptoare. Pret 2300 lei.
 2. Coletul a ajuns cu bine, a fost ambalat foarte bine. Va multumesc pentru bonus, cred ca se ridica la valoarea comandata! Toata stima!
 3. As dori si eu un kit neasamblat la 100 lei. Multumesc.
 4. Vand un Televizor defect LED Smart Toshiba, 140 cm, 55U6663DG, 4K Ultra HD. Are display-ul defect, inca merge si se vede dar probabil nu pentru mult timp. A iesit din garantie din ianuarie 2021. Am dat 2300 lei pe el, nou de pe emag. Pret 350 lei cu predare personala. Vand aparat foto digital DSLR Canon 650D la cutie, cu accesoriile originale: baterie, incarcator, strap, ruxac transport. vine insotit si de un set de filtre UV, polarizare circulara si densitate, adaptor M42 pentru obiective mai vechi, obiectiv M42 50mm f1:2.0 si obiectiv Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM cu ambele capace si in stare perfecta de functionare, protejat tot timpul cu filtru UV. Aparatul este in stare buna, folosit ca hobby, dar nu suficient asa ca il vand. Imaginea nu este reala, revin cu poze cat mai curand. Pret: 2000 lei pentru tot. Multumesc.
 5. Va multumesc tare mult, incerc in seara asta sa vad cum merge. Toata stima!
 6. Multumesc tare mult, ma indrept catre domnul @digix , se pare ca i-a dat de cap problemei. Toata stima!
 7. Va salut cu respect, Am facut dintr-un traf de microunde un aparat de sudare in puncte si as avea nevoie de mai mult control de la el si ma gandeam ca prin comandarea infasurarii primare as putea obtine asta. Sudeaza el bine tablele subtiri dar tb sa nimeresti bine timpul de sudare, cu alte cuvinte nu prea exista repetabilitate si cam de asta am nevoie. Ma puteti ajuta va rog cu o schema, poate cu NE 555, cu un releu si un potentiometru sau un intrerupator rotativ sa comand primarul de la 10ms sa zicem pana pe la 2 secunde? Multumesc in avans. Cu stima!
 8. hades19

  Diverse

  Daca Dj_Dog se razgandeste, le iau eu va rog. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines