Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

stefanpecsi

Membru activ
 • Content count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About stefanpecsi

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 05/23/1972

Profile Information

 • Locatie
  Zalau,Salaj

Contact Methods

 • Yahoo
  stefanpecsi@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stefanpecsi

  Modificare trafo linii

  Buna ziua!Revin iar domnu Toni,ma scuzati,dar azi vroiam sa realizez modificarea, dar eu nu vad sa am in lista mea HR 7407...Oare ati gresit dvs?
 2. Va multumesc mult,pentru oboseala,ma gindeam ca e realizat in genul de uscator de par,dar vroiam sa am in fata mea ceva,sa fiu mai sigur.Da,intrerupatorul are doua trepte de viteza,si unul de repaus 0.Acuma ramine sa vad daca e de treaba bobina-rezistenta,care am avut-o.Am sa revin cu rezultat. Multumiri,zi buna sa aveti!
 3. Buna stimati prieteni!Am gasit si eu pe undeva un pistol cu aer cald,tot de genul de mai sus,simpla,dar arsa in totalitate rezistenta, cu un motor de 18V,cu redresorul pe el,este ok,l-am incercat separat cu 18 v alternativ alimentat de un traf.Am refacut si bobina pe spiral de ceramica, cu o rezistenta de grosíme cum era si are vreo 65 de Ohmi la capete (nu stiam de citi Wati este,l-am avut).Am scos cite o iesire de pe bobina unde se arata prin gauri,ca a fost. Deci in total am 4 fire.Pistolul avea 2 trepte. Eu nu vreau sa pun nici un variator, ca colegul, vreau doar sa leg din nou inapoi tot cum a fost!Are cineva o schema,va rog frumos.Multumiri.
 4. stefanpecsi

  Modificare trafo linii

  Daca ati fii amabil, sa-mi descrieti cum este resoclarea aceasta,cind aveti dvs timp,va rog frumos.Daca aveti cumva exact ce-mi trebuie,o cumpar.Dar daca nu, as vrea sa incerc sa-l repar eu;daca se poate.Multumiri.O zi buna sa aveti cu spor la treaba!
 5. stefanpecsi

  Modificare trafo linii

  Nu prea am facut modificari, nici nu stii sa fac,numai daca mi se explica. Resoclare oare ce inseamna?nu se prea potrivesc la pini in placa?in rest la acest HR 7243 nu mai trebuie ceva bobine pe el sau piese inlocuite pe placa?Bine ar fi sa fie HR8187.Am si eu vreo 240 de trafuri dar nici originalul nu il am si nici ce ati spus dvs ca ar merge.Va dau si lista sa vedeti nu ar mai merge si altul de aici... TRAFO LINII.doc
 6. stefanpecsi

  Modificare trafo linii

  Imi trebuie intr-un tv CRT de acela mic,acum nu stiu cu git gros sau subtire, sa ma uit la detalii?la tub?
 7. Buna domnu Toni! Am vazut ca cauta cindva cineva aici pentru un Sony HR 8187,sau Sony KV-M1450D Trinitron,si nu ati avut.Are oare o alta echivalenta cu alt tip-model de traf,sau o schema de modificare a altui trafo, si eu as avea nevoie de una.Mentionez ca am vreo 240 de trafuri si eu,dar chiar asta HRég 8187 nu am printre ele.Va multumesc frumos!
 8. Buna ziua!Ma scuzati de deranj,am vazut ca ati avut o problema la un tv DYON,model:TAV32BASIC, mainboard:TP.SOS 231.PT85,si tv-ul mi se restarzeaza si mie,merge numai pina la sigla.Puteti va rog frumos sa mi-l dati,ca linkul nu cred ca mai e valabil,unde ati postat. Va multumesc mult.

  1. ANDRASONI LUCIAN
  2. stefanpecsi

   stefanpecsi

    

   Va multumesc mult,tirziu am vazut raspunsurile dvs,nu stiu de ce nu a venit mail de la Elforum.Aveam un soft de Hisense,s-a potrivit acela,numai din araba a trebuit sa schimb limba.Dar va multumesc mult,oricum,o sa fie bun altadata,ca dadusem deja inapoi tv-ul client!Sanatate multa si spor la toate!

 9. Buna ziua!Puteti posta va rog inca odata softul pentru acest tv,am si eu exact modelul si acest simptom.Multumesc múlt.
 10. stefanpecsi

  DYON CORE C32D (TP.SIS231.PT85)

  Buna ziua!Am nevoie,daca va rog frumos, de un dump-soft pentru un tv Dyon,model:TÁV 32 BASIC,cu mainboard:TP.SISTEM 231 PT85,iar displayul:DLTH315A072K.Televizorul porneste,pina la sigla Dyon, si dupa aceea se restarteaza.Am incercat cu un Polaroid de 32",l-am avut tot de pe forum primit, imaginea este cu capul in jos si nu e corecta,plus la telecomanda nu se potriveste,dar intra in meniu.E clarviziunea ca softul,dar n-o am.Va multumesc.
 11. stefanpecsi

  Depanare surse diverse

  Cred ca este si sectiune cu surse,dar pot sa-ti spun,ca probabil mai e ceva de scurt totusi pe acolo,chiar si piesele mici,tranzistori -diode ar trebui masurate!Eu am unul tot Mustek ,dar 600era functional,ok dar odata am scos bateria pt.ceva si cind am pus inapoi, l-am pus invers!Gata a fost,l-am refacut cu greu dar si asta da ceva avarie! Cred ca e cipul defect,o fis ajuns scurtul acolo!
 12. stefanpecsi

  Depanare surse diverse

  Multumesc mult de informatie, am si gasit la ei,un prieten are cont la ei,si mi-o comandat.Daca nu va suparati,mai am o problema,de nu gasesc nici pe asta in tara,nicaieri:LA 8522-Step down DC-DC-DC converter,la un mainboard tv,doua am pe placa,unul imi era in scurt.Poate ati avut dvs.de a face cu acest cip. Multumiri.
 13. stefanpecsi

  Depanare surse diverse

  Buna!Stie cineva va rog unde se gaseste BIT 3102A,mi s-a defectat la un monitor de 15"samsung.Va multumesc.
 14. stefanpecsi

  Harrow HL39FHD82B

  Buna tuturor!Nu am mai deschis alt topic,am gasit aici despre mainboard 17MB55.Va rog frumos,daca cineva are un soft pentru acest tip de tv,memoreaza programele dar dupa repornire nu le mai retine, sper ca nu de la fulgere s-a defectat.Tv-ul este Finlux,model:32-FHB-4000/65W;mainboard:17MB55;sursa 17IPS62;display :VES315WNDL-2D-N14.Multumiri,anticipat.
 15. stefanpecsi

  Tv Strato

  Multumesc pentru ajutor,am dat cautare cu cautatorul mfy,1663 e codul,dar meniu de cautare programe nu intra pe telecomanda, e tip vechi tv-ul, se cauta manual de la butoane tv.Restul merge,sunet,programe,mute,sleep, AV,pornit, oprit.
×