Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

stefanpecsi

Membru activ
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About stefanpecsi

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 05/23/1972

Profile Information

 • Locatie
  Zalau,Salaj

Contact Methods

 • Yahoo
  stefanpecsi@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stefanpecsi

  Vand transformatoare de linii recuperate

  Va sun eu domnu Toni pe nr ce mi-ati dat....
 2. stefanpecsi

  Vand transformatoare de linii recuperate

  Pai vedeti unul atunci care s-ar potrivita mai bine,sa nu am múlt de lucru cu el,ca sincer sa va spun nu am mai facut asemenea modificari. Si va trebui sa ma ajutati sa descrieti va rog pasii ce si cum sa fac,ca altfel nu o sa ma descurc si il cumpar degeaba.Va multumesc.
 3. stefanpecsi

  Vand transformatoare de linii recuperate

  Seara buna domnu Toni.Am vorbit cu dvs.va dau lista aceea cu trafurile,sa vedeti va rog frumos daca se potriveste cu ceva din lista mea.Deci eu am un traf dintr-un SONY ,Model.KV-M145 TRINITRON,pe traf scrie.859881800,care ar fii echivalent cu HR 8187,dupa cum am gasit eu.Nu am gasit nici una ,nici alta,va rog vedeti din lista,daca mi-ar fii bun careva,si eventual sa-mi spuneti va rog descrierea modificarii.Aveti lista trafurilor atasata.Va multumesc frumos.Seara buna! Lista trafuri linii 2018.martie 26..txt
 4. stefanpecsi

  Vand transformatoare de linii recuperate

  Buna ziua!Cineva ma intreaba la un Samsung un traf,avetiar domnu Toni?14126002A L08;AA26-00211A sau inlocuitor ?Daca da,va pun in legatura cu el,e din Bucuresti,nu-l cunosc a vazut ale mele pe olx,dar eu nu am...
 5. Ok,va multumesc tare mult,am sa verific, si eu m-am gindit la de astea,dar n-am avut idee ce sa masor!
 6. Salutare tuturor!Am intimpinat o problema la un tv led,MEDION MD20294 DE-A,crezind ca o sa-i aflu usor soft si am sa-l resoftez. Dar la producator,nu am gasit pentru el exact soft,am luat ce am gasit,incepe sa pilpiie rapid,dupa apasarea butonului ok,de pe telecomanda, si la sfirsit incepe sa pilpie mai lent de 6-ori,si tot asa,adica ca la inceput,cind mi-a sosit cu defectiunea :pilpiie de 6- ori,si se stinge ledul,nu se aprind backlight,nimic,nu se poate umbla de la telecomanda! Este modelul cu DVD,mainboard 17MB81-2,sursa:17IPS61-2.Modelul de main este cu nandflash,nu am programator pentru el!Va multumesc pentru orice idee!
 7. stefanpecsi

  Tv Modulator FME M Q3-110

  Vind Modulator Tv FME M Q3-110 de semnal video mira PAL. Pretul este de 150 lei plus posta.
 8. stefanpecsi

  Reparatie motor aspirator?

  Va cred domnu Validae,asa este cum spuneti,si la televizoare, la tot.Dar din pacate sint ieftine,sint proaste dar in ziua de azi muncim si mai mult pentru ele,desi se zice ca timpul s-a scurtat; nu mai este 24 de ore,ci vreo 16 ore,din cauza cresterea rezonantei Shuman .
 9. stefanpecsi

  Reparatie motor aspirator?

  Buna stimati prieteni! Am si eu un motor de aceasta cu turbina capsata si am citit povestirile anterioare la problemele acestui tip de motor,dar cred ca rezolvare pina la urma nu are.E spart rulmentul, dar ciudat ca de ce exact pe partea de sus se sparge, ca din partea de jos am putut scoate rotorul. E dintr-un aspirator Zelmer,cu motor de acela alb,capsat si din pacate aceste motoare sint scumpe,cel mai ieftin la 260 lei am vazut.Am sa incerc totusi sa fac o gaura in anul acelei capse, sa vad despre ce e vorba.
×