Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

stefanpecsi

Membru activ
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About stefanpecsi

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 05/23/1972

Profile Information

 • Locatie
  Zalau,Salaj

Contact Methods

 • Yahoo
  stefanpecsi@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu caut soft, lumea vorbeste de programatoare. .....nu conteaza,cit am dat ,de unde este;primcipalul este ,ca este...De acolo daca o iei ,poti lua teapa..aici am garantia, e luat din tara,si gata....Si vama nu mai platesti pentru el,cinu mergi sa-la scoti!?
 2. Rezistente de schimb am gasit de pd o placa defecta,dar soft inca nu ,din pacate....
 3. Bine ,va multumesc foarte mult ,am sa pun paduchile alea de rezistente,numai sa vad de soft,deocamdata las asa placa ,ca sint lipite firele,sa nu le mai dau jos,sa-in scriu un soft,dar nu stiu de unde.Trebuie sa astept ,pina cind vine cineva cu o asemenea placa,dar sa fie cu sursa problema. ..
 4. Buna stimati prieteni!Recent ,am cumparat un programator RT809H,si m-am gindit sa caut o placa,sa incerc sa citesc un EMMC cu el,ca sa vad cum merge citirea,asa la inceput.Nu a fost usor,ca a trebuit sa selectez pe 1,8 V,atunci mi-a citit numai eMMMC -ul.Este vorba,de o placa mainboard,de Samsung UE 32H4500-4510,model:BN41-02156A,care am avut-o,si stiam ca e defecta, ca se restarta cindva la un tv.Am facut prostia,sa lipesc firul destul de gros care era dat cu mufa de legatura ;in loc sa fii prelungit cu ceva lita emailata, si am deteriorat rezistentele mici de unde se leaga CMD-R1304 si unde e CLK-R1305,ca de atita incalzit,cum nu vroia sa se lipeasca firul gros,s-au devalorizat,sau ars practic, ca nu imi arata nici o valoare.Stie cineva,are cineva o placa de acest model,sa-mi spuna ce rezistente vin acolo?Si inca ceva,ar fii mare lucru,sa cer de la cineva si un soft bun ,ca s-o si repar atunci placa!?Al meu e salvat,3,70 GB, dar e defect softul,nu stiu se pot repara softurile astea,ca eu nu ma pricep.Va multumesc.
 5. Buna stimati prieteni!Am o boxa portabila AKAI,model SS023A-X10,care nu mai vrea sa porneasca din standby.Are un flash de 25Q16 ,si trebuie sa aiba continutul de 2 MB, fiindca mai am unul,exact identica, acelasi model,care e functional ,cu difuzorul a avut ceva probleme de contact,dar flash -ul e mai mic,ca o memorie,ceva 25Q08,si informatia din aceasta e numai 1 MB. L-am pus pe cel defect,porneste pina la urma ,dar fara sa se aprinda afisajul, si bineinteles nu se poate umbla la comenzi. Are cineva un soft salvat dintr-o astfel de boxa portabila, ca vad ca nu prea merita nici doi bani...Multumesc.
 6. Buna stimati prieteni!Am o boxa portabila,AKAI ,model :SS023A-X10,care nu porneste,tot am verificat,eu cred ca e din soft,are un flash 25Q16,de aceea sint sigur ca e de acolo problema, ca mai am una ,exact identica,ca model, numai diferita la placuta procesorul si flashul,25Q08,care e functional:si am combinat ce s-a putut intre ele. ..Ultima data,am luat softul de la 25Q08 de 1 MB,cea functionala si l-am pus pe cel 25Q16,la care cel salvat,am vazut ca are de fapt 2 MB. Combina a si pornit,se auzea ca are amplificare,dar nu avea afisaj. ..Poate sa ma ajute cineva la boxa asta portabila cu un soft,dar pentru variata 25Q16! ?Multumiri.
 7. Bine ,asa am sa fac altadata,si am sa citesc mai atentsi topicul deschis pentru aceste lucruri cu 17MB....Am dat-o din pacate inapoi, tv-ul sa mearga sa-i repare cineva,ca cipul acela e cu radiator,si trebuie plita dedesubt.
 8. Dar ce sa mai salvez domnu Costica,ca softul din flash l-am luat de la rusi si primisem una si de aici pe forum,dar asta primit aici nu l-am salvat.Nandul deocamdata nu am cu ce sa-l citesc. ... Adica vroiam sa zic ca asta primit aici pe forum ,nu l-am incercat...
 9. Da,asa era dupa ce am dat pe respectivul chip,a si luat-o din prima tv-ul. Multumesc frumos de idee!
 10. Ok,am sa incerc si revin miine.Modelul corect de tv:LED -32665 FHD, NEO tv,gresisem. ..La LED am scris LEF. ..scuze,seara buna tuturor!
 11. Bine,multumesc domnu Costica apoi cu colectarea de softuri bine ati facut ca ati deschis topic,cu creearea softurilor, ca beneficiaza toata lumea din ele,si mai ales ca la aceste Westeluri e o gama variata si sint al naibii de greu de depistat unele probleme la ele.Pai displayul este:VES 315UNDL-01 si tv-ul e cel din topicul deschis NEO Model.LEF-32665 FHD.
×
×
 • Create New...