Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

stefanpecsi

Membru activ
  • Posts

    724
  • Joined

  • Last visited

About stefanpecsi

  • Birthday 05/23/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stefanpecsi's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Nu se poate suna la nimeni,nu reactioneaza panoul de afara cu cifrele deloc si nici senzorul de chei.Trebuie sa ma uit in sursa,poate i-a cazut o tensiune.Ca afisajul cu scrisul merge si ledul ce il ilumineaza e ok.
  2. Merci,inteleg.Inca nu am verificat daca deschide la abonat,dar verific.Dar cind pui cheia in fata la senzor,nici nu piuie ,nu numai ca nu se actioneaza releul.
  3. Asta nu am incercat,o sa incerc cu cineva,din bloc,il pun sa ma sune...numai trebuie sa dau drumul la yala care inchide usa,ca l-am lipit cu scotch,ca sa putem intra in bloc...
  4. Buna.Stie cineva va rog,ca un interfon Electra de ce nu mai reactioneaza la cheie,Nu deschide usa,adica nu e actionata electromagnetul din yala!!Sa fie din sursa ceva lipsa de tensiune?Multumesc mult!
  5. Mare domn si meserias sinteti,domnu Costica,va multumesc mult de ajutor,merge imaginea,e ok a aparut dupa ce am pus o mufa LVDS acolo unde a fost pe cel defect.Bineinteles ca nandul si flash-ul le pusesem si acelea impreuna -pereche de pe placa defecta,cred ca daca lasam pe cele a placii bune,cele pt.19" inchi,nu aparea imaginea.Am salvat profilele din el,va trimit pe privat tot ce am de la cele 2 placi.Va multumesc.Sanatate!
  6. Inteleg,o sa pun o alta mufa mai bine de pe o placa defecta,in locul unde este la celalt defect.Da,dar cu panelul cum ramine,ca el era pentru display de 19"??
  7. Multumesc domnu Costica,am verificat treaba cu alimentarea,mufa de pe main LVDS este cu un rind mai spre margine,si nu e intoarsa,si acolo da 5V,prin cablu unde e siguranta de pe t-conn display.Astept pe privat,daca puteti sa ma ajutati,va rog.Sanatate! Softurile de nand le-am salvat de la ambele,vi le dau tot acolo...
  8. Buna seara!Am un tv Westwood 22V1 LED,cu mainboard defect 17MB60-3,sursa 17IPS60-2,display CLAA215FA04.Am facut rost de un main bun;de la tv de 19"era,atit stiu,dupa eticheta,si e 17MB60-3.1,diferenta e ca nu e 3 ,ci 3.1.Merge ,porneste backlight ,se opreste,reactioneaza la telecomanda,ok,dar nu am imagine,ar trebui sa-i pun profilul respectiv,dar nici nu o am si nici nu as vedea,din moment ce nu se vede meniu-imagine.Ma poate ajuta cineva cu profilul de la acest display,pentru acest mainboard 17MB60-3.1 !!??Multumesc.
  9. Crede-ma,nu mai imi amintesc,atitea tv-uri am avut de atunci...
  10. Si daca am un logo TOSHIBA si vreau sa-l schimb sa pun ORION la un 17MB110 ??
  11. https://rusuelectronics.blogspot.com/2019/05/17mb55-nu-vede-telecomanda.html?m=1
  12. Salut.Eu am avut asa exact un tv cu acest mainboard 17MB55,si cum zice Iulian,e la partea IR problema,este si pe net o descriere,daca o gasesc o postez;dar eu verificasem tot in aceea zona IR,si totul era ok.Am recositorit toate piesele SMD din zona IR si a inceput sa functioneze telecomanda fara nici o problema...Nu e din soft problema!!
  13. Bine,ma uit dupa profil,dar numai pe la noapte am timp,si ti-l incarc aici,sper sa gasesc.Si iti explic atunci,cum sa faci cu profilul pe stick.
  14. Ok.Drci ai displayul VES315 WNDB-2D-N12 cu 17MB211?Si ziceai ca merge intors ,dar imaginea e corecta,nu e spalacită ?!Fa o poza cu Service Menu ,cu prima pagina,dupa ce ai intrat cu MENU4725 si am sa-ti caut profil de display.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines