Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

stefanpecsi

Membru activ
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 core_reputation_level_4

About stefanpecsi

 • Rank
  Avansat
 • Birthday 05/23/1972

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Zalau,Salaj

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Problema asta e boala placilor 17MB55.Este metoda de reparare,se pune o rezistenta pe alimentare 5V+ de 2Kohmi si pe iesire IR,mi se pare...Unul am reparat asa,dar am avut unul care degeaba schimbasem soft,si faceam metoda asta,tot nu mergea!Probabil care nu merg,sint defecte din processor!http://rusuelectronics.blogspot.com/2019/05/17mb55-nu-vede-telecomanda.html
 2. Multumesc mult si de aceasta schema,ati fost tare amabil...Ma pun pe treaba...
 3. Bine,asa am sa fac la urmatorul,asta a plecat deja...Mosfetul,circuitul integrat,rezistente smd sau ars.
 4. Buna tuturor!Am un tv led Philips cu sursa arsa,mai multe pe ele.Modelul de tv este 43PFT5503/12;Sasiu:TPN18.1E LA;Mainboard impreuna cu sursa:715G9287-C01-001-004T.Rog o schema ,daca are cineva...Multumesc mult!Am sa postez si poze.
 5. S-a rezolvat cu sursa ,merge tv-ul,e ok si tensiunile.S-a schimbat tot ce era ars.Multumesc de schema mult!Numarul acela gresit din titlu eu nu o pot corecta,sa puna un -1-administratorul.
 6. Da,si acel circuit a pocnit,il schimb tot si masor tot,stiu la surse cum este,daca unul ramine defect,s-ar putea sa lucrezi pe degeaba...pusca iar toate!De aceea trebuie schrma,si inlocuite la fix ce a fost acolo..merci...
 7. Multumesc frumos,domnu Tavi.Nu ma pricep intotdeauma cu codurile astea de placa si sasiurile...O sa incerc sa repar sursa...
 8. Buna tuturor!Am o sursa busita,cam destul de bine,din tv Philips,model.43PFT4112/12,sursa.715G8991-001-000-004Y .Sint multe piese mici,smd,arse,care nu se mai vede ce o fost,mosfetul era dus,intra in scurt condensatorii aceia albastrii,fiindca nu sint de alea mai solide,mari si din pacate fac ravagii.Am mai intilnit si in alte surse,ca si-au facut de cap,au intrat in scurt,si au busit bine sursa!Am nevoie de o schema pentru aceasta sursa,va rog mult,daca are cineva!Multumesc mult!
 9. Salutare tuturor!Am acest tv din titlu la reparat,care nu face nimic,nu arde led standby,tensiunile sint bune,sursa trebuie sa fie buna ca daca scot cupla ce merge din sursa in mainboard,se aprindd backlight.Acum am gasit pt.flash 25Q40 soft,l-am pus si nu merge.Dumpul 24C256 l-am salvat,dupa care l-am facut gol,nu cred ca are treaba cu pornirea...Ma mai gindesc la doua lucruri,sa fie corupt softul din nand sau processor dezlipit.Soft de nand si dump nu gasesc.Ma poate ajuta cineva,va rog?!?Va multumesc mult!
 10. Deci sa inteleg ca si Easy Jteag-ul ,mai simplu imparte binul in 2-3...etc,ca RT809H?
 11. Da,probabil cine stie ce a facut cine a umblat inaintea mea!Principalul este ca merge acum,si la astea e o boala a lor asta cu sunetul incet,acum 2 ani ,la un prieten venise cineva cu unul de acest model,aceeasi simptom,dar la dat inapoi,nu l-a putut repara,crezind ca sint integratele careva defecte...
 12. Ce sa zic,eu va cred si pe unul,dar si pe altul.Din pacate nu am auzit anul trecut ca mai este acest Jteag,ca altfel de asta cumparam,Rt-ul a fost si mai scump.Auzisem numai de TNM...Dar intreb si eu asa,de ce la Samsung si LG merge brici RT-ul si la Philips da rateuri!?Vedeti ca aceste placi sint cu doua feluri de cip eMMC!!Unul cu HYNYX H26M31003GMR si unul cu TOSHIBA THGBMAG5A1JBAUR!!Softurile mari difera ca valoare si Boot-urile!La Hynix sint booturi de 4 MB si la Toshiba de 2 Mb!!Sigur nu sint compatibile softurile!Cel de la rusi gasit este salvat cu Jteag si e soft de Toshiba.Eu totusi o sa mai fac incercari,dar ce am eu este cu cip Hynix,as fii recunoscator,daca cineva mi-ar da unul bun,salvat cu Jteag,pt.acest cip H26M31003GMR.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.