Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

rosmarin

Membru activ
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Se poate si mai bine

1 Follower

About rosmarin

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/24/1944

Profile Information

 • Locatie
  TARGU-MURES

Recent Profile Visitors

2,661 profile views
 1. Aproape. Ce lipseste sunt lucruri de amanunt !De finalizare.......
 2. DA ! Acesta care nu-i dorit de nimeni,saracul.....Acum se cumpara totul facut, nu mai lucreaza Diy,
 3. Este vorba de noi, ce-i in varsta.
 4. Pacat, ...nu pot intoarce anii Nu ne mai place sa construim ? Ce emulatie era atunci ! Asa-i cand imbatranesti !
 5. Buna ziua dl Seppy. Se apropie ziua cand primesc TEA5767 Cu atat mei multe intrebari personale.Ce ma fac daca ii de vina programarea  sau..... Rog pe domnul Seppy sa  imi ia o piatra de pe inima si sa-mi programeze un ARDUINO NANO la fel cum a procedat cu al dansului .El ii piatra de moara.Rog dati-mi o locatie unde sa-l trimit. Imi puteti primi aceasta doleanta? Va rog mult

  1. Seppy

   Seppy

   Buna ziua Dl rosmarin ,

   eu spun ca Arduino e corect programat deoarece si mie mi s-a intimplat exact la fel ca la Dvs . In cazul in care nu e asa, puteti sa-l trimiteti sa-l programez , nu e nici o problema  va ajut cu cea mai mare placere . Va dau si adresa mea ,dar cum v-am spus la noi e MARE problema cu posta .

    

   Burger Iosif       317211 Sinmartin Nr 528   Jud Arad

 6. Up.......Nu sunteti interesati ?
 7. Trebuie sa astept. Soringt m-a anuntat ca nu are asemenea module Din pacate era ultima mea speranta Pe OLX nici atata !

   

 8. Buna seara dl SORIN Rog daca se poate si aveti urmatoarele componente: 4-patru buc Modul radio TEA5767 1-UNA SURSA STEP-DOWN cv-cc max 9A Daca ii valabil si nu aveti adresa rog un semn sa expediez datele personale.Multumesc frumos!
 9. Am inceput un proiect cand eram mai tanar si ca romanul am inceput altele ramanand pe din afara.Doream realizarea unui minicircular electric la 220v pentru sipci din lemn si taierea placilor ABS.Am procurat cu greu materialele necesare : -motor electric la 220v c.a. cu 2750 rot/minut, axul de rotatie,cureaua cu dinti, antrenare, discul circular cu diametrul de 6 cm., lagare,rulmenti si suport.Acum nu gasesc un frezor,strungar etc. Pentru o saiba umbli prin magazine Mentionez ca proiectul nu-i terminat si urmeaza operatiunile de siguranta de executat. Pretul ii modic de 150 ron. Daca aveti alte pareri,propuneri rog sa -mi spuneti
 10. Multumesc frumnos dl Thunderer
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.