Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

philiprobz

Membru activ
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 core_reputation_level_4

About philiprobz

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 03/06/1980

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Buzau

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. Ori mi s-a parut ori ca a fost sters un astfel de subiect. Daca e deja unul se poate muta de catre cei in drept fara suparare. Aduc in atentie o metoda de filetare pe care am citit-o recent in manualul pe care il detin , metoda care consta in rotirea saniei la un unghi de 60 grade si folosirea avansului acesteia pentru patrunderea in material. Atasez o imagine scanata si poate apar si cateva pareri vis-a-vis de eficienta acesteia. Primul enunt din zona selectata descrie si alta metoda dar eu nu la aceea ma refer.
 2. De cca o saptamana am cumparat in sfarsit un strung adevarat. Abia acum realizez cat de mult m-am chinuit si fara prea mare folos pe improvizatia facuta de mine si pe care cu mandrie o numeam strung . "Coplesitor" e cuvantul care descrie cel mai bine starea pe care am avut-o cand am luat primul span . Fara jocuri , fara vibratii ci doar un mers lin si un span "frumos" . A trebuit sa-mi confectionez o flansa pt prinderea universalului de 100 pe care il aveam deja si inca de la prima incercare am reusit sa obtin o abatere maxima de 4 sutimi ceea ce incurajator . . Motivul deschiderii acestui subiect nu este atat sa ma dau mare ca au altii cu ce ci pt a incerca marea cu degetul si poate mai apare un posesor de hobbymat sau cunoscatori care sa ma ajute cu sfaturi pt ce am nevoie. Desi am deschis un subiect separat pt roti dintate adresez aici rugamintea celor care cunosc de unde as putea face rost de ele, originale sau nu , din plastic sau alt material, nu ma intereseaza . Pot preciza daca e cazul care sunt dimensiunile acestora pt ca am manualul strunguletului.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.