Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Voltus

Membru activ
 • Content Count

  421
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Se poate si mai bine

About Voltus

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  IASI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Diluantul de tip 'nitro 2xx' este potrivit pentru prenandez deci si d203 ar fi bun.
 2. E bun diluantul d209 pentru prenandez !
 3. Nu am folosit niciodata tipirig insa am vazut cum il foloseau altii .Cu letconul fierbinte se stergea varful acestuia de un bulgare de tipirig iar apoi varful era sters rapid de o carpa de bumbac .
 4. Innegrirea cositorului in prezenta apei tari este normala dar nu pune probleme .De preferat se decapeaza materialul de cositorit cu apa tare cu cateva minute inainte de cositorire si nu cu zeci de minute.Daca materialul supus cositoririi este fierbinte atunci inegrirea acestuia in urma decaparii se produce mai rapid .La sfarsitul cositoririi este bine sa pulverizati din belsug ( pana nu mai face spuma ) o solutie alkalina pentru a neutraliza acidul ( bicarbonat de sodiu dizolvat in apa in proportii de circa 1:10 ) . Locul cositorit se poate peria cu un burete de sarma pentru a lasa cositorul curat si stralucitor.
 5. Am actualizat firmware-ul cu modificari importante . https://drive.google.com/file/d/1olW_5wXv-EQMzb4QA-qDdDVRIKFJV8Xc/view?usp=sharing
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.