Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voltus

Membru activ
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

About Voltus

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cand uC intra in sleep el va fi trezit de WatchDog timer pe care l-ai dezactivat .
 2. Am mai gasit inca o bucata tot de peste 1m lungime .Sper sa va fie de folos .

 3. Am eu asa ceva , peste 1m lungime (recuperata dar instare buna ) . Daca vii in zona Pod de Fier ne intalnim si ti-o fac cadou .

 4. Daca este cu carbuni atunci este motor universal si poti sa il probezi si in curent continuu de la un alimentator de 12-24V cc.Nu o sa mearga la parametri nominali dar poti verifica daca functioneaza .
 5. Pentu un polizor mini pentru ascutit burghie este numai bun .
 6. Diluantul de tip 'nitro 2xx' este potrivit pentru prenandez deci si d203 ar fi bun.
 7. E bun diluantul d209 pentru prenandez !
 8. Nu am folosit niciodata tipirig insa am vazut cum il foloseau altii .Cu letconul fierbinte se stergea varful acestuia de un bulgare de tipirig iar apoi varful era sters rapid de o carpa de bumbac .
 9. Innegrirea cositorului in prezenta apei tari este normala dar nu pune probleme .De preferat se decapeaza materialul de cositorit cu apa tare cu cateva minute inainte de cositorire si nu cu zeci de minute.Daca materialul supus cositoririi este fierbinte atunci inegrirea acestuia in urma decaparii se produce mai rapid .La sfarsitul cositoririi este bine sa pulverizati din belsug ( pana nu mai face spuma ) o solutie alkalina pentru a neutraliza acidul ( bicarbonat de sodiu dizolvat in apa in proportii de circa 1:10 ) . Locul cositorit se poate peria cu un burete de sarma pentru a lasa co
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines