Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Voltus

Membru activ
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 core_reputation_level_4

About Voltus

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  IASI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am actualizat firmware-ul cu modificari importante . https://drive.google.com/file/d/1olW_5wXv-EQMzb4QA-qDdDVRIKFJV8Xc/view?usp=sharing
 2. Cu radiatorul din imagine poti disipa circa 40-50W la o temperatura a tranzistorului de sub 70C .
 3. Folosesti un singur shunt si amplifici tensiunea de pe el cu un operational .Amplificarea operationalului o modifici scurcircuitand cu mosfeti rezistentele ( una sa mai multe ) catre masa care determina ampificarea finala a operationalului .Eventual poti amplifica tensiunea de pe shunt cu mai multe amplificatoare operationale avand amplificari diferite si din soft alegi iesirea a.o. care asigura rezolutia cea mai buna pentru curentul masurat .
 4. Iriver E100 . Dispune de conector Line_in , poate reda flac , ogg ,mp3 si are autonomie buna ( peste 10h) . Inregistreaza in format wma la sample rate de 44.1k si bitrate selectabil de 128k 160k si 192kbps .Are si SD-card . Interfata este mai spartana dar isi face treaba.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.