Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

nicuschiopu

Membru activ
  • Content Count

    584
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nicuschiopu

  • Rank
    Membru

Profile Information

  • Locatie
    TG OCNA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sursa rezolvata dupa inlocuirea urmatoarelor componente :FSFR1700XC....SPC7011F.......D2011K. Va multumesc.....
  2. Sa inteleg ca in pini 13--14 sa pun un strap ,ca acolo este PS_ON?
  3. Am verificat DS801: DS802:DS803 si RS803 ,sunt bune la masuratoare nu stiu ce poate fi de nu porneste.
  4. Ledul de st-by sta fara sa licareasca cam 5 secunde ,dupa care licareste de vreo10ori ce am putut numara....
  5. Am gasito dar la fel lipsa partea cu alimentare leduri .,poate fi gasita si partea cealalta pe undeva?
  6. Nu stiu la ce te referi miticamy .
  7. Am verificat si acea rezistenta este in regula ,si ledurile ok.Nu poate fi blocat din soft? si eu ma rezum doar la sursa de alimentare .Daca are cineva un soft pentru stik va rog sa ma ajutati .Va multumesc.
  8. A avut cineva un defect asemanator la acest model de sursa la care a trebuit sa masoare fiecare led de pe bareta ,daca la tester se aprind toate ledurile pe bareta respectiva ?
  9. Din pacate nu sunt BARETELE de vina am desfacut display-ul si am masurat cu aparatul pentru barete si sunt functionale toate .,.....numai am solutii pentru moment daca mai are cineva solutii rog sa la posteze.Va multumesc.
  10. Am cei 5V care sunt pentru st-by si cam atat in rest nu am tensiuni pe cupla de iesire ,dar dupa ce am decuplat cupla pentru leduri ...ledul de st-by nu ar trebui sa stea aprins fara sa palpaie?
  11. Am facut si operatia cu decuplare sursa de placa de baza si nu se aprind ledurile deci problema este in sursa cred .Cam 5 secunde sta nu palpaie si dupa incepe si se repeta ,daca mai sunt solutii va rog postatile .Multumesc.
  12. Sursa model:BN44-00610B ,defectul este nu porneste palpaie ledul de st-by si atat .Am verificat ce-urile pe acolo masurat tranzistori cam tot pe acolo si nu am gasit nimic suspect .Daca ma poate ajuta cineva sau a intalnit acest defect sa posteze rezolvarea sursei .Va multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.