Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

tecuceanu21

Membru activ
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 core_reputation_level_4

1 Follower

About tecuceanu21

 • Rank
  Membru

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Olt

Recent Profile Visitors

1,517 profile views
 1. Toate componentele rezervate au fost expediate. Rog un moderator sa inchida prezentul topic. Multumiri pentru gazduirea anuntului!
 2. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=95 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 3. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 4. Sa-l folositi cu placere! Numai bine!
 5. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ 187: rezervat de @edisitaru STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 6. Sa le folositi cu placere! Numai bine!
 7. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 131: rezervate de @imreberes 140: rezervate de @imreberes 141: rezervat de @imreberes 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 157: 4 bobine rezervate de @imreberes 161: rezervate de @imreberes 167: rezervata de @imreberes 173: rezervate de @imreberes 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ 186: rezervat de @ofilip 187: rezervat de @edisitaru STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 8. V-am rezervat pozitia solicitata. O zi buna va doresc!
 9. Ma bucur ca a ajuns in regula si totul este OK, sa le folositi cu placere! De obicei lipesc cei de la posta un plic transparent in care se afla buletinul de expeditie, probabil ca buletinul respectiv s-a pierdut! E bine totusi c-a ajuns la dvs. Seara buna!
 10. Sa le folositi cu placere! Numai bine!
 11. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 114: rezervate de @csu 116: rezervat de @csu 119: rezervat de @csu 125: rezervat de @csu 131: rezervate de @imreberes 133: rezervat de @csu 140: rezervate de @imreberes 141: rezervat de @imreberes 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 157: 4 bobine rezervate de @imreberes 161: rezervate de @imreberes 167: rezervata de @imreberes 173: rezervate de @imreberes 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ 186: rezervat de @ofilip 187: telefon fix cu cartela HUAWEI, codat in reteaua ORANGE, foarte putin folosit(aproape NOU). Vine insotit de alimentator+cablu mini-USB, antena si acumulatori. Accepta cartela SIM normala. Pret=25 lei https://postimg.cc/gallery/igecn33i/ STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 12. V-am rezervat pozitia solicitata mai sus. Aveti MP. Seara buna!
 13. Ok, v-am rezervat pozitia solicitata(186: un transformator IT la pretul de 30 lei).

  Astept adresa de expeditie si modalitatea de plata agreata(ramburs sau plata in cont bancar).

  Seara buna va doresc!

 14. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 52: rezervata de @elektronu85 60: rezervata o cutie de aluminiu de @elektronu85 64: rezervat de @elektronu85 66: rezervate de @elektronu85 68: rezervate de @elektronu85 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 94: rezervate de @elektronu85 96: rezervate de @elektronu85 102: rezervata de @elektronu85 114: rezervate de @csu 116: rezervat de @csu 119: rezervat de @csu 122: rezervate de @elektronu85+doua module contact cu 1xNO+1xNC fiecare 123: rezervata de @elektronu85+patru module contact(doua cu 1xNO+doua cu 1xNC) 124: rezervati de @elektronu85 125: rezervat de @csu 131: rezervate de @imreberes 133: rezervat de @csu 137: rezervati de @elektronu85 138: rezervat de @elektronu85 139: rezervat de @elektronu85 140: rezervate de @imreberes 141: rezervat de @imreberes 144: rezervata de @elektronu85 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 157: 4 bobine rezervate de @imreberes 161: rezervate de @imreberes 167: rezervata de @imreberes 173: rezervate de @imreberes 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ 186: doua transformatoare electronice de IT recuperate, in stare de functionare(conform foto), alimentare 220vca/0,2A, iesire 2x2,5KV(5KV)/20mA. Cele doua tensiuni de iesire sunt inseriate, cu priza mediana interna. In fotografiile atasate sunt cele doua transformatoare, unul fiind in functiune, alimentand o lampa cu catod rece(fara filament). Sunt buni pentru initializare(aprindere) flacara sau instalatii de improspatare aer, alimentare lampi cu catod rece, tuburi de inalta tensiune...etc! Pret=30 lei-mai este disponibila o singura bucata! https://postimg.cc/gallery/2vxx1v10u/ https://postimg.cc/gallery/3el1tyfe6/ 187: telefon fix cu cartela HUAWEI, codat in reteaua ORANGE, foarte putin folosit(aproape NOU). Vine insotit de alimentator+cablu mini-USB, antena si acumulatori. Accepta cartela SIM normala. Pret=25 lei https://postimg.cc/gallery/igecn33i/ STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
 15. STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. 51: rezervat de @carageae 52: rezervata de @elektronu85 60: rezervata o cutie de aluminiu de @elektronu85 64: rezervat de @elektronu85 66: rezervate de @elektronu85 68: rezervate de @elektronu85 86: Programator masina spalat Maister, mai mult ca sigur functional(masina dezmembrata avea probleme de natura mecanica; tripoda rupta sustinere cuva). Pret=5 lei https://postimg.cc/gallery/1vt703yha/ 88: rezervat de @hamatdumitru 94: rezervate de @elektronu85 96: rezervate de @elektronu85 102: rezervata de @elektronu85 114: rezervate de @csu 116: rezervat de @csu 119: rezervat de @csu 122: rezervate de @elektronu85+doua module contact cu 1xNO+1xNC fiecare 123: rezervata de @elektronu85+patru module contact(doua cu 1xNO+doua cu 1xNC) 124: rezervati de @elektronu85 125: rezervat de @csu 131: rezervate de @imreberes 133: rezervat de @csu 137: rezervati de @elektronu85 138: rezervat de @elektronu85 139: rezervat de @elektronu85 140: rezervate de @imreberes 141: rezervat de @imreberes 144: rezervata de @elektronu85 147: rezervate de @elektronu85 151: rezervati de @elektronu85 154: rezervate de @elektronu85 155: rezervata de @carageae 156: rezervati de @carageae 157: 4 bobine rezervate de @carageae -4 bobine rezervate de @imreberes 161: rezervate de @imreberes 162: rezervati de @carageae 163: rezervati de @carageae 167: rezervata de @imreberes 173: rezervate de @imreberes 178: dispozitiv de vizualizare si inregistrare a temperaturilor tipAL3675-japonia, recuperat, in stare de functionare dar fara consumabile(ribon color uscat, rola hartie lipsa)...posibil si alte componente lipsa din sertarul cu rola de imprimare! Bun pentru vizualizare temperaturi(pana la sase canale programabile), alamare depasire temperatura programabila...etc. Aveti aici manualul aparatului: https://www.manualslib.com/products/Chino-Al3765-N00-10050189.html Se da impreuna cu doi senzori de temperatura incapsulati in tub de inox refractar, unul pt.temperaturi de pana la 800 grade C(cel din fotografie), celalalt cu parametrii necunoscuti! Pret=100 lei https://postimg.cc/gallery/1yxn91vn2/ 179: rezervati de @GMCD 182/2: rezervate de @GMCD 185: rezervat de @GMCD 186: doua transformatoare electronice de IT recuperate, in stare de functionare(conform foto), alimentare 220vca/0,2A, iesire 2x2,5KV(5KV)/20mA. Cele doua tensiuni de iesire sunt inseriate, cu priza mediana interna. In fotografiile atasate sunt cele doua transformatoare, unul fiind in functiune, alimentand o lampa cu catod rece(fara filament). Sunt buni pentru initializare(aprindere) flacara sau instalatii de improspatare aer, alimentare lampi cu catod rece, tuburi de inalta tensiune...etc! Pret=38 lei/buc sau 65 lei amandoua https://postimg.cc/gallery/2vxx1v10u/ https://postimg.cc/gallery/3el1tyfe6/ 187: telefon fix cu cartela HUAWEI, codat in reteaua ORANGE, foarte putin folosit(aproape NOU). Vine insotit de alimentator+cablu mini-USB, antena si acumulatori. Accepta cartela SIM normala. Pret=25 lei https://postimg.cc/gallery/igecn33i/ STOCUL DE COMPONENTE SI SUBANSAMBLE DESTINATE VANZARII, A FOST EPUIZAT! ROG TOTI USERII CARE AU FACUT REZERVARI, SA MA CONTACTEZE PRIN MP PENTRU EXPEDIEREA ACESTORA. Preturile reprezinta valoarea componentelor disponibile, nu si a transportului. Este valabila si actualizata doar ultima postare. Pentru transparenta, va rog(insist) sa postati aici intentia de cumparare sau rezervare a unui produs. Multumesc pentru citirea anuntului!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.