Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo2mhj

Membru activ
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Se poate si mai bine

About yo2mhj

Profile Information

 • Locatie
  Deva

Contact Methods

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Am eu ceva asemănător,îl caut și îl pozez. P.S.Uite jucăria,are și placa de prindere superioară,daca va interesează,discutam in privat.
 2. yo2mhj

  ROB 025

  Va mulțumesc tuturor,se poate închide.
 3. Parerea mea -autoinductie si/sau filtru EMI...
 4. De ce treabă sa ne luam? Că nu am văzut nimic cap-coada finalizat la tine... Laude și jignire...cel mai tare electronist din Mânzălești... poate ar trebui sa te mulțumești cu pseudo-stiinte gen Oak Island...
 5. Și apropo de fb...după ce a început onor felix(cu f mic) cu inepțiile lui pe un grup de radioamatori, administratorul grupului l-a închis și arhivat...progrese nenicule...
 6. yo2mhj

  ROB 025

  Chapeau, nea Traiane(dacă îmi permiteți)...73&88!
 7. yo2mhj

  ROB 025

  Nu este nici o problema... V-as da cu plăcere BF 606,din păcate nu mai am nici eu...am ceva PNP de RF,sa vad ce am. P.S.Daca va sunt de folos,va ofer trei BF 272,free.. P.S. Domnule Traian B,va rog sa ii trimiteți cele două ROB 025 @vio2007...la mine nu este grabă...când aveți timp...discutam.
 8. Moncher,nu te contrazic,analizor de spectru nu are tata inca(HI),dar,de ce ma cramponez de oarece calitati ale oscilatorului,acum ceva timp,cand am trecut de la batranul E0108 la un osciloscop analogic dublu spot mai pricopsit am vrut sa vad formele de unda scoase de generatoarele din shack...si,inclusiv versatesterul+ alte cateva generatoare(nu cine stie ce minuni ale tehnicii=buget mic) pe sinus nu aveau sinusoida corecta...iar surpriza placuta venit de la necajitul asta de oscilator facut de mine acum multi ani. Deci...mi-ar place sa despic firul in 16,dar,nu am nici cunostintele,nici timpul necesar,iar,mai presus de asta,electronica,pentru mine,este hobby si destindere!73&88!
 9. 27mH si15 nF, le-am ales în grabă că sa fie ceva ce rezonează in audiofrecvență. La fiecare măsurătoare am folosit alt set de inductanța-capacitate,alese aleatoriu. Inductanța este un drosel recuperat de pe undeva.
 10. Ete și bobina(este o bobina "de fabrica"), varianta care oscilează pe 7,5KHz. O sa fiu certat că arată urât...
 11. Și ,va prezint o mica demonstratie cu oscilatorul universal construit acum multi ani și testat astăzi...din nou...pentru oarecare universalitate. Am schimbat doar circuitele L-C.
 12. yo2mhj

  ROB 025

  De actualitate... poate va prisosesc, poate va încurca...
 13. In "Almanah Tehnium" 1984 ,Gloria se vindea cam un pic peste 1400 de lei. http://www.copcea.ro/files/tehnium/almanahuri/almanah84.pdf
 14. yo2mhj

  ROB 025

  Cumpar minim doua CI ROB 025...poate are cineva uitate prin sertare... Contact-PM,aici sau la [email protected] P.S....aaa,si citeva bucati de 2N2646(3-4 bucati). Multumesc
 15. Mulțumesc pentru cele trimise,ambalate antitanc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.