Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo2mhj

Membru activ
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About yo2mhj

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/10/1975

Profile Information

 • Locatie
  Deva

Contact Methods

 • Yahoo
  yo2mhj@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. yo2mhj

  Ovidanie vinde:

  Puntea RLC 50 lei plus transport. Salut,ma intereseaza pe mine...HI...carcasa e super...discutam pe MP...detaliile!
 2. Daca nu ati dat 31 C,ma intereseaza pe mine...astept raspuns...eventual MP.Multumesc!
 3. yo2mhj

  Becurile cu Led nu se sting complet.

  Adevărul este că datorită curenților mici la care funcționează Led-uri le pot apărea surprize...am deasupra bancului de lucru un proiector LED de 10W...nu este nici un fel de semnalizare in întrerupătoare...dar cu întrerupătorul deschis proiectorul luminează foarte slab... probabil cuplaj inductiv/capacitiv(oricum nu mă deranjează). Același lucru l-am pățit la serviciu,la înlocuirea becurilor baioneta de semnalizare cu Leduri a trebuit să montam rezistoarelor in paralel cu fiecare soclu.
 4. yo2mhj

  Termistor serie filamente Televizor??

  Nu ii stiu caracteristicile...oricum,nu cred ca se fabricau loco...arata ca o bara rotunda de aproximatic 8mm in diametru cu o lungime de 30mm...la capete terminale...am cateva din vechi TV AN romanesti ,dar sunt pe la tara!
 5. yo2mhj

  Termistor serie filamente Televizor??

  Daca nu te grabesti(dureaza cateva zile),iti ofer un asemenea termistor gratuit,nu il poti inlocuii cu altceva,eventual cu un soft start care este mult mai complex si mai costisitor.
 6. yo2mhj

  ESR-metru cu analizor + LCFP miron63

  Doresc si eu unul,va rog contact pe MP!
 7. yo2mhj

  Termostat metoda conectare

  Depinde de modelul centralei,in peste 90% din cazuri se foloseste exemplul doi,sincer,nu am intalnit niciodata conectarea ca in exemplul 1...desii un prieten a...distrus o placa electronica dintr-o centrala termica cu un termostat adus din USA care trimetea tensiunea retelei in centrala.Strict vorbind de centralele de apartament(casa) de obicei termostatul la cuplare inchide un contact NO.
 8. yo2mhj

  Recomandare cablu pentru exterior

  Pentru exterior si la lungimile acelea de cablu este recomandat CCBYY,este cablu special pentru bransamente aeriene exterioare...se gaseste de varianta 6X6,.6X10,10X10...nu mai ai nevoie de sufe,copex-uri,e.t.c.
 9. yo2mhj

  vand Fludor / Cositor cu plumb sau fara plumb

  Va multumesc foarte mult... super produs.
 10. yo2mhj

  Monitorizarea nulului

  Pentru montarea unui asemenea dispozitiv ai nevoie de o priza de pamant cum se spune acolo-tehnologica-diferita de priza de pamant a cladirii si situata la minim cinci metri de ea...cred ca la bloc e mai greu. Respectivul dispozitiv este motat in BMP din bransamentele individuale ale caselor,priza tehnologica este un tarus metalic infipt in pamant la nivelul solului.
 11. Vreau si eu ,atunci,cinci bucati...detalii pentru expediere in privat,multumesc,sarbatori fericite!
 12. Prize duble ..pret bucata 10 lei https://ibb.co/hzdCSH Pretul(10 lei) este pentru un ansamblu-priza dubla sau pentru o priza dubla pretul este de 20 lei?
 13. yo2mhj

  Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

  Daca ati stii de cand caut asa ceva...deja muncesc cu ajutorul prietenilor de pe elforum la un aparat similar dar cu tehnologie moderna...asta a fost o...binecuvantare...mai ales ca l-am luat aproape pe...nimic.
 14. yo2mhj

  Ce aparate de masura vechi(deosebite)aveti

  Astazi am fost la Timisoara si m-am procopsit cu un Orion TR 9101...culmea...perfect functional... :https://www.radiomuseum.org/r/elektronik_reg_voltage_power_supply.html Desi nu e aparat de masura...
 15. yo2mhj

  Modificare sursa de laborator.

  Superb,Marian...mai mult nici nu era nevoie.
×