Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

yo2mhj

Membru activ
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About yo2mhj

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/10/1975

Profile Information

 • Locatie
  Deva

Contact Methods

 • Yahoo
  yo2mhj@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Te rog,daca se poate una sau câteva fotografii... mulțumesc.
 2. Ai dreptate în ceea ce spui...am citit cele spuse acolo... corect, despre BB 6V era vorba...dar,am pierdut ceva timp aseară pe net și cu un prieten radioamator din California care a disecat la propriu astfel de antene...nu exista nimic magic,doar marketing ... singura antena de banda oarecum larga cu care am avut de a face este T2FD-ul dar nu intra in ceea ce cere colegul.
 3. Cumpar minim unul,preferabil doi sau trei condensatori variabili din receptoarele mai vechi cu tuburi cu doua sectiuni si distanta un pic mai marisoara intre placi. Un exemplu este in foto. Contact pe MP sau la yo2mhj@yahoo.com
 4. Cred ca ar fii binevenite sfaturile lui Cezar...referitor la antenele BB...oricare ar fii ele...sunt o mare pacaleala...un fel de dummy load cu o sarma sau un baston in capat...daca vreti sa o construti hommemade,merge,dar sa dati o cauta de bani pe ea,ntt.Toate au un balun 1:9 cu o rezistenta neinductiva in secundar si o sarma sau un baston dupa. SWR bun...si cu noroc ceva QSO-uri. Fara suparare pentru cei care o detin... Legile fizicii pot fii "mintite",dar cu costuri...de obicei in bani si lipsa de eficienta! 73!
 5. Incantati-ne cu imagini.... poate așa aflăm mai multe din istoria AMC-urilor din România....
 6. Jucăria aceea merita toți banii!
 7. A naibii căldură, iar s-au încins aluminiul de pe chelie . Posta romana... datorita "bunei" administrări,că și alte chestii "de stat"-sinonime cu "de muls" a fost furata la greu. Multe chestii sunt anormale,de exemplu sa stai la cozi că în vremea răposatului pentru un banal colet extern ..la unicul ghișeu din județ cu program de la 9 la 14 ,marțea și joia. Sunt dispus sa plătesc orice taxe...dar programul și cozile sunt aberante.
 8. Felicitari,inca o data...ma bucur si va invidiez...pozitiv,pentru ceea ce iese din mainile dumneavoastra!
 9. Off,ce amintiri plăcute..tot așa am inceput și eu...la 14 ani,după ce am incercat câteva din kit-urile IPRS am făcut primul receptor tot după G. D. Oprescu, trei tranzistoare,amplificare directa...bara de ferită și variabil dintr-un defunct Neptun.
 10. Asta este cea mai tare poanta pe anul acesta...hmm, chiar ieri discutam cu un bun prieten despre sensibilitatea unor receptoarelor și nevoia sau nu de sensibilitate ....
 11. https://www.manualslib.com/manual/565293/Icom-Ic-M600.html Poate ai nevoie de instructiuni la jucaria care o sa o primesti.
 12. Trebuie să găsim ,pe lîngă butonul "place-like" și un buton de râs.... sunteți magistrali..
×
×
 • Create New...