Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

alex26

Membru activ
 • Content Count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About alex26

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Locatie
  Alba Iulia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua. Modelul este V6535. Va mulțumesc.
 2. Buna. Am doua receivere destul de bunicele zic eu , Kenwood KR7070 și KR9400. As vrea pentru ele o pereche de boxe Kenwood și am găsit Kenwood KL777D și KL7080. Nu am găsit foarte multe informații despre ele și as vrea o părere dacă le deține cineva sau care ar fi recomandate de luat sau poate ca nu in prețul 1600-2000 lei.Va mulțumesc.
 3. Va mulțumesc pentru răspunsuri. Nu vreau sa schimb condensatorii dar eram curios ce condensatori se folosesc in aparatura audio produsa recent la niște prețuri foarte mari. Am niște amplificatoare vintage cu vârsta de 40-50 ani și ma gândeam la o înlocuire a unora dintre aceștia in special in partea de alimentare și cei aflați langa surse de caldura mai mare.
 4. Cele doua poze le am făcut la un amplificator Naim Supernait.
 5. Buna ziua.Vreau sa va întreb ce condensatori sunt aceia din prima poza, atat cei maro cat și ceilalți cu valori de pico, iar in cea de a doua poza sunt 2 electrolitici din aluminiu. Sunt aceștia mai buni in audio decât electroliticii normali audio, de exemplu nichicon MUSE sau elna silmic II? Va mulțumesc.
 6. Buna ziua și revin cu o alta nelămurire. Aici e o parte din schema sursei de la Pioneer. Se vede in schema ca drena e legată împreuna cu grila, e bine așa? iar pe cablaj am trecut doar un S de la sursa care se leagă împreuna cu grila . Cum e bine DG împreuna sau SG împreuna? Mulțumesc.
 7. Dacă folosesc 2SK30A in loc de 2SK34 pinii corespund sau trebuie întors tranzistorul? Din ce am găsit eu ,pare ca trebuie sa întorc tranzistorul dar nu sunt sigur de aceea întreb. La 2sk30 dacă îl țin cu pinii înspre mine și partea plata in sus ar trebui sa am in stânga Sursa. E corect? Iar din ce văd la 2sk30 pare sursa in dreapta. Nu vreau sa ard ceva.
 8. Am găsit intr-un amplificator Pioneer un tranzistor 2SK34 defect. Am căutat printre piesele mele și am găsit doar 2SK30A, 2SK246 și 2SK373. Nu găsesc date despre 2SK34 decât in japoneza și as cere părerea Dvs pentru a folosi dacă e ok unul din tranzistori prezentați. Va mulțumesc.
 9. Așa e, pe HifiCollective sunt 25 lire și sunt pe 12 ohmi, iar cel ce vinde la noi a pus o poza in care e trecut 8 ohmi.
 10. Sa înțeleg ca ce vinde acel om din Focșani pe olx nu sunt difuzoare originale sau arunci de ce au un preț ADA de mic?
 11. Buna ziua. Ma bate gandul sa construiesc niste incinte, mai exact sa cumpar difuzoarele si sa apelez la cineva de pe forum sa ma ajute cu filtrele si toate celelalte. Am gasit pe un site de vanzari de la noi din tara niste difuri de bas, si o persoana are la vanzare 3 modele de difuzoare pe care le vinde ieftin desi sunt difuzoare destul de bunicele. Acestea ar fi Morel MW 168, Seas P21 REX /DDP si difuzoarele folosite in boxele Monitor Audio GX100/GX200 Morel sunt 350 perechea, Seas sunt 245 perechea si ultimele sunt 350 lei perechea. Care dintre cele 3 sunt mai ok de cumparat si apoi voi cauta si tweeterele, vreau sa fie boxe pe 2 cai? Daca a mai cumparat cineva de aceea persoana si daca difuzoarele au fost ok? Pentru tweetere ma voi orienta spre Seas 22TAF/G, Morel CAT 308, Morel MDT 30S sau Vifa XT 25/ Vifa XT19. Va multumesc.
 12. Buna. Dacă ma ajuta și pe mine cineva cu o problema la un Pioneer SX 636. Deșii funcționează atât pe AUX cât și pe FM , la pornire zici ca îmi rupe boxele , de asemenea și la oprirea aparatului, o bubuitura foarte mare in difuzoare. Nu văd sa aibă circuit de întârziere sau soft start și nu știu cum se realizează acest lucru la acest receiver. Va mulțumesc. https://www.hifiengine.com/manual_library/pioneer/sx-636.shtml Condensatorii de filtraj i am schimbat și la fel și cei din sursa. Tranzistori 2SC 1451 au fost schimbați si banuiesc ca aici ar fi problema. Nu stiu ce tranzistor ar merge in loc cu exceptia KSC 3503 pe care nu il am .
 13. Buna ziua. Ma poate lămuri și pe mine cineva mai experimentat, de unde vine semnalul fm care da comanda motorului sa se oprească pe post? Precizez ca tensiunile pe placa auto sunt bune.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.