Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

alex26

Membru activ
 • Content Count

  1,143
 • Joined

 • Last visited

About alex26

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In manualul service nu e specificat decât valoarea lor și atât. Ma voi uita ca mai am un receiver identic sa văd in acela de care sunt. Acum am făcut rost de el.
 2. Dacă e mai bine sa le las pe astea, așa voi face. Eu ma gândisem sa iau una cu prindere in șurub și sa o prind cumva pe carcasa amplificatorului.
 3. Intr-un receiver Kenwood am acele doua rezistente mari, vișinii, marcate 8P. As vrea sa le înlocuiesc cu ceva mai puternice sa nu se mai încingă așa tare, ca nu poți pune mana pe ele. 1. Sa fie de 8w ca mie mi se par foarte mari ca dimensiune? 2. La câți wati ar fi indicat sa cumpar, de exemplu 15w sau ar trebui sa urc mai sus. Va multumesc
 4. Da, despre el e vorba. Caut un model de HP 8656 sau 8657, dar nu am găsit încă . Poate ma ajuta cineva cu un site?
 5. Neserios acest Ion, a zis ca îl trimite dar, a trecut o săptămâna și nimic și nu taspunde nici la mesaje. Trebuie sa caut in alta parte. Dacă ma poate ajuta cineva cu un model de generator de frecventa pentru banda FM, sa aibe și modulatie. Poate găsesc sa iau de pe eBay, dar sa știu dupa ce model sa ma uit.
 6. Îmi poate spune și mie cineva sa nu fac o cheltuiala in plus. Am dereglate bobinele din etajul MPX- decodorul stereo, practic recepționez posturile, dar nu trece in stereo. Am zis ca am nevoie de e0503, dar in schimb am și un generator FY 6900 la 60 MHz. Ma pot folosi de acesta ? Din poza atașata nu înțeleg unele chestii și as avea nevoie de un ajutor pentru ca nu am mai făcut așa ceva. De exemplu pentru reglajul de 19 și 38 KHz, cuplez generatorul la antena FM pe 19khz iar la 38 KHz modulator de 400 Hz? Am atasat o poza cu reglajul din manual.
 7. Pai am luat și eu FY 6900 dar e bun pentru reglarea unui tuner?
 8. A cerut 750 lei și am negociat la 550 lei. Sper doar sa fie Ok și sa ma pot folosi de el. A spus ca nu a schimbat nimic in el. Nu știu dacă e bine sau rău.
 9. Îl lasa la 550 lei cel de pe olx. Aștept mesaj de la dl Dancod sa văd dacă are ceva.
 10. As avea si eu nevoie de un generator de semnale FM. Care ar fi pretul corect pentru un E0503? Sau ce generator as putea cumpara la un pret accesibil? Multumesc.
 11. Va salut. Cumpar un generator E0503 funcțional. Va mulțumesc.
 12. Va salut.Am văzut o postare mai veche de-a Dvs despre E0503 cum ca ați fi dispus sa Renunțați la el pentru un preț corect. Ma interesează dacă mai e valabil. Va mulțumesc.

  1. Show previous comments  8 more
  2. alex26

   alex26

   Un generator sa îl pot folosi pentru alinierea fm, cu modulatie, sa aibă banda de frecvente pana la 110MHz.

  3. dan cod

   dan cod

   Ma voi uita sa vad ce am. 

  4. alex26
 13. Am avut ceva probleme cu acest receiver Kr7070A, si a mai ramas una legata de comutatorul Fm Mutting. Cand am comutatorul pe ON am volum normal, iar cand pun pe OFF volumul creste foarte mult , exagerat de mult. Practic acest contact cand e pe ON, uneste pinul 11 de pe placa Auto cu pinul 10 de pe placa MPX, iar cand e pe OFF se decupleaza acesti pini. Nu inteleg unde ar fi problema? Va multumesc.
 14. Am pus un BC 517, a trebuit sa măresc condensatorul din baza la 220u și condensatorul de pe alimentare la 1000u. Releul acum cuplează, dar tensiunea pe bobina releului este la 7,74v. Pare ca merge Ok, nu știu cât de buna e aceasta tensiune și dacă e suficientă pentru un contact ferm. Era bun un traf micuț de 15 V.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines