Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sebastian

Membru activ
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

About Sebastian

 • Rank
  ,,Cine salvează o viaţă, salvează o lume ...
 • Birthday 03/19/1972

Profile Fields

 • Location
  Caracal

Recent Profile Visitors

2,729 profile views
 1. Aveți dreptate domnule @fcon pentru început trebuie să asculte un astfel de amplificator . Dacă vrea să asculte si este in apropierea județului meu îl invit la mine sa asculte amplificatoare S.E cu 6p1p si 6s18s . Cu componente, cutie, transformatoarele dumnealui si schema îl ajut cu plăcere.
 2. Va salut , din ce localitate sunteti?
 3. Va salut , au ajuns lampile , va multumesc mult . Va iesi un pp-ul frumos cu ele ....
 4. La multi ani , as dori eu lampile 6p9 pentru mai multe detalii vorbim pe m.p. Multumesc anticipat
 5. Atunci sa plătească soferul autospecialei dacă este vinovat. Din cite stiu nu au nici un fel de asigurare decît cea a mașinii în rest .....Dumnezeu cu mila
 6. Pun si eu o întrebare, daca autospeciala a primit interventie pe traseul de intoarcere ? Din cîte vad are si decarcerare pe ia ......ferească Dumnezeu.
 7. Tocmai gaz are că are un surubel de aerisire imediat la intrare . La deschiderea robinetului de apă caldă pornea , dădea scînteia si dacă erea problemă de la gaz intra in eroare , acum nu porneste deloc.
 8. Bună ziua, am un instant Feroli fără flacără de veghe cu afișaj si nu mai porneste deloc un mic sfat mi-ar prinde bine. Mentionez ca i-am schimbat bateriile si am apă la robinetul de apă caldă dar instantul nu porneste la acționarea robinetului. M-am uitat putin la interior si am acționat un micro intrerupator si atuci porneste , se aude un sunet ca si cum ar cupla ceva dar nu se întîmplă nimic . Mulțumesc pentru eventualele sfaturi.
 9. Ma repet ,schema de la acest amplificator nu este a domnului Lazaroiu si o am de la cineva din Craiova si nu stiu de ce îl băgați pe domnul Lazaroiu in această discuție . Cred că acum Viorele te-ai liniștit si ai demonstrat ce ai vrut tu .. Pentru a putea funcționa cu 6p3s nu am facut decît să jonglez din rezistenta din catod tot pentru a avea până în 40 mA prin traful de ieșire. Atasez schema in cauză:
 10. Am sa ajung la Craiova și am sa fac oscilogramele cerute de domniile voastre , puțină răbdare va rog. Va multumesc pentru intelegere si răbdare cu respect Dumitrache.
 11. Unde am scris eu ca acest amplificator este construit după schema domnului Lazaroiu? Am sa postez schema dar momentan nu am .net in casă si scriu de pe telefon . Tipul care deține acest amplificator așa la vrut si pot să spun că se aude destul de bine pentru 2,5W cât scoate. Între timp la cumpărat pe cel de la Sorin si de aceea îl vinde pe acesta. Cu speranța că ai fost lămurit îți doresc o seara plăcută .
 12. Si cum ai scos tu Viorele 3,5 W dintr-o lampă ca asta ....cu trafuri de Capri. Vezi că eu ca lipitor de piese am tot construit si cu această lampă si pp. si se. Mai documenteazăte cum se comportă un traf de Capri la 2W cu 6p3s finală si la 50Hz si la 15KHz dar atentie cu o schemă adecvată. În legătură cu schemele eu sunt mai zgîrcit ca de eu merg pe schemele domnului Lazaroiu. Să-ți dea Dumnezeu sanatate si fericire cu respect Dumitrache.
 13. Curios este ca la tine a mers si nu ți-a mai dat cu virgulă. https://forums.rgc.ro/topic/74443-scule-construite-de-viotubeamp/page/2/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines