Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AndreiIr

Membru activ
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About AndreiIr

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cu modelul asta de lcd s-au mai construit proiectoare , asa ca nu este nici o problema , posibil sa interfereze rata de refresh cu modulatia lumini din led .
 2. Cumperi motoare steper closed loop nema 34 , uccnc 400 sau 300 cu uccnc , mai ai nevoie de surse de alimentare , sau transformatoare pentru drivere , motoare . Senzorii ar merge si cei ce sunt pe el , dar se pot folosi si alte modele de senzori .
 3. http://new-alushop.placi-aluminiu.ro/ro/placi-aluminiu-debitate?field_aliaje_value=All&field_grosime_value=6&field_lungime_value_op=%3D&field_lungime_value[value]=&field_lungime_value[min]=&field_lungime_value[max]=&field_latime_value_op=%3D&field_latime_value[value]=&field_latime_value[min]=&field_latime_value[max]= Nu stiu daca te ajuta , dar este aproape de dimensiunile cerute.
 4. Cu 1000 de euro nu stiu daca faci mecanica , poate daca le gaseti second hand . Profilele alea 2 mi se par cam subtiri , si fara nici o structura sa le sustina , cred ca o sa vibreze , nici nu cred ca poti sa frezezi , numai daca ai o masa si le pui orizontal , si le faci di o prindere , daca le faci din 2 prinderi , veci nu cred ca o sa fie paralele perfect , nici asa din o prindere nu stiu daca o sa iasa bine , pentru ca sunt subtiti in carne , si vibreaza cand intra freza in ele .
 5. Te uiti pe data sheet si conectezi legaturile spi la porturile de la arduino , si alimentarile de la drivere la 12v , sau la cat se alimenteaza motoarele . Conectezi interfata infrarosu la porturile de la arduino , si scri cod .
 6. Dumneavoastra va trebuie driver cu care actionati steper prin comanda step, dir . Driver puteti folosi dm542 , tb6600 ... Ca si control puteti folosi ce ati pus in ultimul link .
 7. Incearca cu aspirator, dar iti trebuie model care are racire pe motor ca daca nu il arzi repede , pui furtune mai groase .
 8. Nu mai platesti curierul . o sa iti vina la posta sau la vama , depinde de suma care a fost platita.
 9. O rezistenta de 330 ohmi, sau apropiata , cauta pe net dupa calculator rezistenta led , si sa o sa iti dea exact marimea .
 10. Un steper poate fi controlat nunmai de un driver pentru stepere , al dumneavoastra nu este steper .
 11. Pe motorul ala numai scrie servo motor , dar face cam ce face si un motor de masina de spalat , mentine turatia . La un servo dedicat aveti nevoie de un ecoder pentru a citi pozitia pe ax la un moment dat , si driver care sa ajusteze pozitia si viteza de rotatie a motorului . Cel mai simplu este sa cumparati drivere pentru motoare pas cu pas , isi fac foste bine treaba , si nu ai multe batai de cap cu ele , asta in cazul in care nu doriti sa investiti in sisteme performante, servo driver, la cre trebuie sa ii faceti tuning , in cazul acela ati avea viteza mai mare pe axe, fara zgom
 12. Este defect tubul , eu cu al meu tai placaj de 4mm la 15 ma cu 10mm/sec.
 13. AndreiIr

  Ghidaj cnc

  Numai sa incerci , daca ai resursele necesare sa cumperi prima data lucruri de proasta calitate , si dupaia , daca nu merge mai pui de cateva ori pe atata si iti iei ceva calumea .
 14. Se folosesc freze diamant pentru frezat compozite . Pentru miros se prelucraza in o cuva cu apa , si nu o sa mai ai mirosuri , cred ca este cam toxic praful asta de textolit , asa ca mare grija cu el .
 15. Il gaseste in device manager stlink ? Daca este cu semnul exclamarii inseamna ca nu este instalat corect , sau poate nu este conectat placa stm32 bine la stlink , trebuie avut in vedere ca se alimenteaza la 3,3v placa si nu la 5v , existand posibilitatea de a arde circuitul daca se alimenteaza la 5v . Chestia aia cu rezistenta este cand se conecteaza la usb , dupa ce se scrie booloaderul , nu interfereaza cu stlink , stlink v2 este conectat direct pe placa de dezvoltare stm32 , si nu are legatura cu usb . La chestia aia este posibil ca r10 sa fie de 10 k , si ei zic sa pui de 1.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines