Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

elctropan

Membru activ
 • Posts

  539
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  De pe lună!

Recent Profile Visitors

1,696 profile views

elctropan's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Nu, nu îmi trebuie casetofon în mod special, doar să mai ascult(nu stiu când) casetele copilăriei. Cât priveste vânzarea pe viitor la antichităţi, nu cred că voi mai trăi atât de mult ca sa îl vând măcar la cât am cheltuit pentru el. Eu am respectat regulile forumului care cere comunicarea unor aspecte la topicurile cu reparaţii şi de aceea am comunicat şi modul de rezolvare a problemei solicitate. Multumesc.
 2. Am ajuns cu reparaţia la 330 lei din care 130 lei a fost transportul dus-întors.Nu spun cât am dat pe el iniţial, că o să ziceţi că sunt plin de bani, de îmi permit cheltuieli aiurea, fără sens şi mai ales nesigure şi fără necesitate - doar nu o să mă apuc să ascult casete zi şi noapte......sunt un simplu pensionar. M-am lecuit,sper, de Technics, în general şi de abordarea reparaţiei aşa cum am făcut eu. Încă nu l-am probat, că vreau să îmi revin din şocul cheltuielilor de transport - Bucureşti - Horezu(aşa a ales depanatorul să trimită ştiind că nu pot refuza coletul) - cu Dragon Star. Multumesc celor care au încercat să mă ajute, să mă atenţioneze că va ajunge reparaţia cu mult decât am dat pe el. Un coleg de pe forum s-a oferit să mă ajute şi cu componente, dar deja era trimis "la reparat".poate ar fi fost mai bine să mă rog de dl mac01 de la început. Sper să nu o iau e la început cu defectele că îl arunc, pur şi simplu. Vă doresc o zi bună tuturor.
 3. Sper ca săptămâna viitoare sa revină înapoi - m-a costat deja foarte mult transportul cu curierul, o să mai coste şi returul. O să comunic aici pe forum ce si cum a decurs treaba.Un coleg de pe forum mi-a atras oricum atenţia pe mp ca o să ajungă reparaţia mai mult decât am dat pe el.
 4. Am trimis aparatul la Bucureşti la un atelier specializat. Sper să revină în ordine.
 5. Curelele există şi sunt în ordine la ambele unităţi. Să mai citesc caietul service, poate mai descopăr ceva pe acolo de verificat. Mai banuiesc rola presoare, dar şi neangrenarea axului de rulare a benzii când acţionezi "play", astfel că banda nu se rulează. Cu stimă.
 6. Mulţumim dl Şoldan. Respecte deosebite.
 7. Mulţumesc dl dan cod. O să desfac să văd daca identific ceva pe acolo prin zona curelelor - oricum nu am nicio curea de casetofon. Poate cineva care are un casetofon identic si a mai întâlnit fenomenul are şi alte sfaturi. Eu aş fi preferat sa îl trimit la cineva care se pricepe bine să îi facă exact verificările specifice. Pe un forum pe internet este indicată o roată dinţată care s-ar uza la astfel de casetofoane(dar n-aş crede să fie uzată la ambele mecanisme). Bineînţeles că nu ştiu pe unde este plasată.
 8. Salut prieteni. Am cumpărat un casetofon Technics de pe internet şi desi am fost asigurat că nu are nicio problemă, nu a fost aşa. Casetofonul este Technics model RS-TR212, deck cu autoreverse. Partea electronică şi semnalizare de bord funcţionează. La Deck1: rularea înapoi merge bine. Rularea înainte merge, dar face un zgomot mare. Play porneste, merge câteva secunde, apoi se opreste. La scoaterea casetei din locaş - după oprirea dată de play, constat că "trage" banda, deci probabil rola de rulare nu se învârte. La Deck2(cel mai important) - aici are toate funcţiile, inclusiv partea de întregistrare, autoreverse, etc.: -rularea înapoi merge foarte bine -rularea înainte merge bine, desi câteodată decuplează şi trebuie sa îi mai dau odata comandă de rulare. -Play înapoi merge foarte bine si se aude foarte bine. -Play înainte are acelaşi comportament ca şi la Deck1 adică: merge câteva secunde, apoi se opreste şi la scoaterea casetei din locaş - după oprirea dată de play, constat că "trage" banda. Aş întreba, dacă este cineva care mă poate ajuta, contracost - eventual să trimit casetofonul prin poştă, pentru remedierea problemelor semnalate. Mă gândesc la faptul că, printre toţi colegii exista cineva specializat poate chiar în Technics şi merge la sigur cu depanarea. Am descărcat caietul service de pe net, dacă va fi nevoie de el. Dacă cineva se încumetă să mă ajute, aştept un semn. Cu respect.
 9. 100 de ani să trăţi, dl alexy. Respecte.
 10. De când caut schema originală!!!Mulţumesc mult. Respecte.
 11. Cu respect vă rog, daca se poate să menţineti oferta să poată să mai strânga omul ceva bani. Unde lucrează, câştigă destul de puţin şi rar îşi mai permite lucruri de suflet. Dacă nu reuşeşte să economisească, nu e nicio problemă şi sper nicio supărare din partea dvs. Respecte şi o seară minunată.
 12. Am discutat cu băiatul şi de moment nu poate oferi niciun preţ care să fie convenabil pentru toată lumea. Mai ţinem legatura.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines