Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

elctropan

Membru activ
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Se poate si mai bine

About elctropan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Horezu - Vâlcea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. elctropan

  Sursa de joasa tensiune Didactica

  Puteţi pune ceva poze cu sursa pe care o deţineţi? Să vedem modelul. Care este starea ei - este funcţională? Mulţumesc.
 2. Ok.Mulţumesc. Discut cu amicul meu despre oferta dvs. şi o să vă contactez pe mp. Cu stimă,
 3. Este complet? Este funcţional? La ce preţ este?! Mulţumesc.
 4. Salut prieteni, M-a rugat un amic să îl ajut în achiziţia de calculatoare sau componente de calculatoare fabricate în România. A achiziţionat până acum tot ce a putut şi intenţionează să reactiveze unele şi să deschidă un minimuzeu - expoziţie personală a unor astfel de calculatoare, bineînţeles fără scopuri financiare. Dacă cumva se mai găseşte aşa ceva prin debaralele, magaziile, beciurile sau oriunde le ţine fiecare, dau mai jos o listă(nu e limitativă!): - Calculatorul cu lampi CIFA 101 Economist - DACICC - FELIX C 256 - FELIX 512 - FELIX 1024 - I-100 - I-101 - JUNIOR - CIFA-1 - CIPA-l0X - CET500 - CORAL - HC-85 - HC-88 - HC-90 - HC-2000 - CoBra - CENA - aMIC - CUB și CUB-Z - Diagram 2030 - DIALISP - ECAROM - MAC-1 - MSC 100 - MULTIPROM - TPD (Terminal de Pregătire a Datelor) - CESAR - MARICA (Mașina Aritmetică a Institutului de Calcul al Academiei) - Prae - MECIPT-1 - MicroTIM Dacă am gresit cumva denumirea la vreunul, îmi cer scuze anticipat, aşa le-am găsit denumite pe internet. Dacă aveţi disponibile astfel de calculatoare sau componente, sau si alte tipuri de calculatoare - nespecificate în lista de mai sus, dar musai produse în România, vă rog să comunicaţi. Mulţumesc.
 5. elctropan

  Radio Electronica S 631 T

  Felicitări dle Vrânceanu! Aţi făcut ceva deosebit, ca de obicei. La mulţi ani!
 6. elctropan

  DU-20 Baterii

  http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/baterie-camelion-2r10-duplex-p-9186
 7. elctropan

  DU-20 Baterii

  Uite cele două elemente de 1,5 V rezultate prin tăierea pe jumătate a bateriei 2R10. Atenţie la conectarea lamelei de "minus" la minusul bateriei - e necesară o decupătură laterală a tubului izolant de protecţie exterioară.
 8. elctropan

  DU-20 Baterii

  Bateriile sunt R10, dar puteţi folosi 2R10 tip Camelion(luaţi o baterie si o tăiaţi în 2 - are 2 baterii de 1,5 V în acelaşi tub) - se găsesc uşor....
 9. elctropan

  Vermona Regent 300 K

  Vă interesează un Doina Concert?!
 10. elctropan

  MAVO 1 dispozitiv măsură (instrument magnetoelectric)

  Scuze dl andrei_. Nu a fost cu intenţie spre dvs. Am cumpărat într-adevăr de la cineva din Bacău un MAVO1 acum câteva săptămâni, care zicea că e complet şi în funcţiune, inclusiv husa şi testerele. Dar, una era pe poze şi în ofertă şi alta am primit(cu 50 lei) - nici măcar husa nu a pus-o în colet. M-am ales cu câteva piese de schimb pentru un posibil MAVO 1 de reactivat - nu avea în ordine nici dispozitivul de măsură. Dacă am gresit şi/sau jignit pe cineva de pe forum, rog moderatorii să şteargă postarea de răspuns pt. dl validae -eram prea supărat când am scris. În general, detest contradicţiile de pe forum si nu am intenţia să jignesc pe nimeni. Mulţumesc.
 11. elctropan

  MAVO 1 dispozitiv măsură (instrument magnetoelectric)

  Vă mulţumesc dl Validae. Am mai luat unul cu 50 lei tot de prin zona lui andrei şi tot bun era prezentat şi....acum am topic deschis pentru instrument.... Eu aşa vrea să activez aparatul pentru sufletul meu, dar, am ajuns cu cheltuielile deja prea sus pentru un MAVO 1. Mă gândesc că, doar instrumentul va costa mai puţin - eu având maşinăria în ordine cu piesele originale. Am postat mai sus două poze cu MAVO 1, deoarece cineva mi-a oferit un dispozitiv de la MAVO 35..
 12. elctropan

  MAVO 1 dispozitiv măsură (instrument magnetoelectric)

  Aparatul arată cam aşa: https://postimg.cc/gallery/21ul0ttnw/85f475fb/ Sunt nişte poze luate de pe net. Am prezentat pentru a nu se confunda cu MAVO 35. Mulţumesc.
 13. elctropan

  MAVO 1 dispozitiv măsură (instrument magnetoelectric)

  Dispozitivul trebuie să fie de 35 μA/2500 ohmi. Dimensiuni aproximative 90x70mm - adâncimea permite...
 14. elctropan

  Sursa de joasa tensiune Didactica

  Vă salut cu respect. Pâna urmă a postat cineva schema sursei cu poza lui em2006?! Aş fi şi eu interesat. Şi dacă are cineva vreuna de vânzare, în amintirea anilor de liceu!! Mulţumesc.
 15. elctropan

  MAVO 1 dispozitiv măsură (instrument magnetoelectric)

  Mulţumesc dl Validae, Da, îmi trebuie doar dispozitivul de măsură. Cu stimă,
×