Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

stefan94stefan

Membru activ
 • Content Count

  1,326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 core_reputation_level_4

About stefan94stefan

 • Rank
  core_member_rank_4

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  England

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varianta cu SSD este cea mai buna degeaba pui windows 8 pt ca este foarte prost optimizat este mult mai ok windows 10.
 2. Din ce stiu eu va trebui sa cauti firele de semnal dinspre partea de cd spre placa de baza si acolo poti pun jack-ul insa va trebui sa fie in permanenta un cd blank in player. Cel mai simplu folosesti un transmitor fm cu bluethoot si scapi si de fire si de tot iar unele sunt destul de decente la sunet.
 3. Eu zic ca te complici prea mult,cauta o placa video ca a ta ,defecta recuperezi ventilatorul si il montezi pe cel original si gata.
 4. Pai tocmai ca nu are nimic daca functioneaza la turatie maxima asigura o racire mai eficienta . Deci il poti folosi asa doar ca zgomotol va fi mai mare . Poti trece la" water cooling" daca te deranjeaza zgomotul si ai scapat .
 5. Pai ventilatorul acela are acea turatie cu un scop sa poata sa tina temperatura cat de cat decenta mai ales fiind o carcasa compacta , muta totul intr-o carcasa full atx si atunci vei putea renunta la ventilatorul de turatie . Daca vei face asta vei praji placa video se va incalzi excesiv pana ce cipul se va dezlipi .
 6. Dar placa video in general este cu racire pasiva adica doar radiator sau a avut alt tip de cooler ? Pentru ca multe nu prea stiu sa citeasca informatiile decat de la cooler-ul original asa ca te poti chinui degeaba insa nu are nimic daca este la turatie maxima poti inseria o rezistenta pt a scade turatia.
 7. Este o afacere atata timp cat pe subwoofer nu am platit nimic deci eu zic ca se merita.
 8. S-a rezolvat fix cu 200 lei , nu este asta o problema . Transportul este platit de mine dus-intors .Nu am obligat pe nimeni a fost o simpla intrebare.
 9. Problema acum este ca de fiecare cand il alimentez imi arde rezistentele astea de 47r 1/4w Am refacut toate conexiunile finalilor cu fire pt ca ,cablajul se exfoliaza foarte mult ,firele ce sunt in aer se conecteaza la rezistentele care se ard de fiecare data.
 10. Salutare Cine ma poate ajuta cu reconstructia ori repararea partii de amplificare la acest subwoofer ,cablajul este praf se exfoliaza la cea mai mica atingere , conexiunile tranzistorilor au fost facute cu fire de catre mine insa in zadar , completat rezistente lipsa insa la alimentare imi tot arde 4 rezistente de 47ohm si curent continu pe iesire Sau daca se poate adapta alta amplificare la preamplificarea existenta nici o problema , platesc eu transportul si pretul pentru "noua" amplificare. Astept mesaj de la cine ma poate ajuta .
 11. Am pus rezistentele sosite,amplificatorul a pornit insa a inceput sa scoata fum din 315 si 316 alte 2 rezistente care au fost inlocuite aiurea .
 12. stefan94stefan

  Donatii

  Se adauga urmatoarele : Toshiba L502436D Placa de baza Sursa https://imgur.com/9zBMn0J https://imgur.com/WyZdif7 https://imgur.com/CsfEYOu Samsung LE32c450E1W Power Supply& Inverter board Sursa de alimentare pt lcd-ul de mai sus si invertorul INVERTER BOARD LG 37LH5000 TV Invertor pentru lcd-ul de mai sus Toate acestea se doneaza poate cineva are nevoie si poate castiga ceva de pe urma lor . Prefer sa le trimit pe toate unei singure persoane din pricina transportului .
 13. Am refacut traseele finalilor si acum astept sa primesc rezistentele ca nu am nimic compatibil prin placile ce le am prin casa.
 14. Acestea sunt rezistentele lipsa am gasit o imagine :
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.