Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ciuca paul

Membru activ
 • Content count

  300
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ciuca paul

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/17/1964

Profile Information

 • Locatie
  VALCEA
 1. ciuca paul

  TDA 12025PQ/N1F80 t-narpeu-1710.0

  Multumesc de interes d-nu Florinel ,sunt totusi diferente de chasiuri si automat difera si terminatia multif.
 2. ciuca paul

  TDA 12025PQ/N1F80 t-narpeu-1710.0

  televizorul a fost trasnit iar multif. este in scurt la pinii de alimentare ,doresc de la acelasi tip de tv si cu terminatiile corecte de pe eticheta suplimentara , cu alt tip nu pot risca dupa cum am mai spus ,nu dispun de posibilitatea de rescriere a softului corect .
 3. Acest fet cu canal N este intr-o bormasina si vad ca pe la noi nu prea se gaseste originalul as dorii un echivalent din tara este capsula to 252 d-pak 30v, 85a dupa pdf-ul lui am gasit ceva echivalenti dar totusi nu chiar compatibili , la timpi de comutatie. Ce anume ar fi mai indicat? rog sugestii.
 4. ciuca paul

  TDA 12025PQ/N1F80 t-narpeu-1710.0

  Caut acest multifunct. de la un sasiu s16g samsung cw-21z503n model.cod. cw 21z503n7xxec. Nu am programator ptr. aceste tipuri de integrate si deaceia vreau unul original .
 5. ciuca paul

  microscop digital pe USB

  Si eu sunt in mare dilema in a-mi procura ceva asemanator cu ce se discuta aici .Dupa ore intregi de cautari am facut un compromis fata de pret si am ajuns la acest microscop care zic ei ca raportat la distanta de focalizare ar sta ceva mai bine cu o iluminare mai buna.Acum ca tot suntem la acest capitol as vrea sa va dati cu parerea daca poate fi o alegere buna raportata la acesti bani ca mai mult nu-mi permit.Se spune ca la Gear...st se livreaza fara taxe vamale a cumparat cineva de acolo produse ce se gasesc la ei si nu se percep taxe vamale?
 6. ciuca paul

  microscop digital pe USB

  Pai,nu ne spuneti si la ce model v-ati orientat?
 7. ciuca paul

  telecomanda

  Detin un radio caset ,cd player model JWS MCX 8990 care este prevazut si cu telecomanda ce as dorii sa o pot folosii dar cautand dupa medelul obiectului nu am gasit nicaieri asa ceva ,stie cineva vre-o universala sau originala sa se potriveasca ptr. ce-mi trebuie mie?
 8. ciuca paul

  p6ke24a

  Daca pun 2 bucati in serie p6ke12ca nu merge? din astea am gasit.
 9. ciuca paul

  p6ke24a

  Corect,si eu ma gandesc sa nu fi fost ceva tranzitoriu si sa nu fie nimic altceva dar daca nu am drum pe la Craiova o sa fac montajul acela (andrei) .
 10. ciuca paul

  p6ke24a

  Este un dvd-receiver MPMAN model; HT-DV100 ,de schema nici vorba am cautat si nimic este o scula bunicica iar sursa este in comutatie ,multumesc Andrei cred ca asa am sa procedez sa nu risc ceva .Are amplificator ,DVD si multe posibilitatati de intrari semnale..
 11. ciuca paul

  p6ke24a

  Da.., multumesc mult ptr.interes dioda are rol de protectie in sursa pe alimentarea finalilor audio .Important ar fi fost bine sa aflu cauza ce a generat acest varf de tensiune peste valoarea normala ,dar verificand sursa nu am gasit nimic anormal .Imi este teama sa-i fac proba fara protectie ,n-am decat sa-mi gasesc vre-o ocazie pe la Craiova am vazut ca au totusi valori apropiate,ca din afara nu se pune problema .N-as fi putut crede ca o asemenea dioda sa o gasim atat de rar...
 12. Am gasit aceasta dioda supresoare de protectie in scurt intr-un amplificator si nu gasesc o echivalenta in tara ,ca originalul vad ca nici vorba ( de parca ar fi vre-o componenta de pe la Nasa) ,va multumesc.
 13. ciuca paul

  show stv 5021t

  Multumesc ,am rezolvat-o am avut probleme cu convertirea fisierelor pdf nu-mi gasesc pe cineva sa ma invete sa lucrez cu calculatorul, sa nu mai am probleme..
 14. ciuca paul

  show stv 5021t

  Nu ,nu la asta ma refeream cu dumpul pe care l-am gasit nu prinde bine benzile selectorului ,imgine foarte putin inteligibila .
 15. ciuca paul

  show stv 5021t

  D-nu Florin ,multumesc de schema insa doream un dump ,nu aveti?
×