Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ciuca paul

Membru activ
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About ciuca paul

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/17/1964

Profile Information

 • Locatie
  VALCEA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciuca paul

  Identificare cod telecomanda

  Se pare ca problema este mai complexa.Tv-ul se manifesta in felul urmator: Alimentarea se face prin 12v extern, cand il conectez ledul albastru se lumineaza pentru o secunda si dupa aceia se stinge ,la actionarea din panou o tastei pover ledul devine albastru din nou ,dupa care pe ecran apare sigla si intra singur in meniu principal.Ma lasa sa defilez sus ,jos dar incercand sa actionez celelalte taste din panou meniu,av sau daca vreau sa-l mai opresc din tasta pover nu mai raspunde la nici o camanda decat sus ,jos.Referitor la coduri am gasit o varianta dar la fel, il pornesc din power si dupa aceia nu mai face nimic.Cred ca-i vorba de soft alterat,sau daca este altceva rog sugestii.
 2. ciuca paul

  Identificare cod telecomanda

  Am incercat ce mi-ati sugerat dar nu vrea .
 3. ciuca paul

  Identificare cod telecomanda

  Scuze iuliantv m-am grabit si am omis marca ,JVC este obiectu..
 4. Va salut. Am rugamintea ptr. cine ma poate ajuta cu un cod MFY ptr. un tv lcd combo cu -dvd incorporat model LT-22DK2BU. Am incercat multe variante cu dvd la acest tv. din tabelul acestei programabile si nu am reusit cu nici unul; 1470.1479,1058 rog putin ajutor.
 5. ciuca paul

  megavision dmq 2035 chas. c-52

  Am rezolvat problema.Am gasit butonul AV/TV din panoul frontal blocat cu un chibrit,l-am eliminat si este ok acum.Cand l-am pornit ,facusem scurt accidental la pin 18 si aceasta era cauza cand mers .Ideia mi-a venit atunci cand l-am pornit fara panoul frontal si doar din intrerupator direct si uite asa astazi mi-am batut capul numai cu asa ceva din cauza unuia ca l-a mancat in c..... si a bagat chibritul acolo.
 6. ciuca paul

  megavision dmq 2035 chas. c-52

  Andrei, 5v este corect am schimbat si filtrajele ce tin de aceasta tensiune totul este corect.
 7. Va salut.Am nevoie de putin ajutor in a reusii sa inteleg mai bine pornirea din stanby a acestui procesor.Porneste cand vrea ,stiu probl.cu contactul auxiliar de pe intrerupator , se alimemteaza corect ,l-am si schimbat cu altul inclusiv memoria .Pe pinul 14 se simte actionarea telecomenzi dar pin 18 nu trece in ON=0V, ci ramane 2,2v. Tz-q801 nu se deschide ceilalti tz q802 si q803 ptr. a alimenta cu tens.103v. liniile.Aseara cand a pornit fara sa-mi dau seama din ce cauza totul era ok,initial a avut probleme cu sursa pe care i-am rezolvat-o. Tens. de reset este ok ,nu stiu de unde sa incep a mai cauta in depistarea acestei probleme ,as dorii un indiciu sa parcurg corect metoda de verificare a acestui procesor ce conditioneaza plecarea din stanby.
 8. ciuca paul

  Tester Led Pentru Barete

  Asta c-am asa este inlatura concurenta.....
 9. ciuca paul

  Tester Led Pentru Barete

  Care ar fi in opinia d-voastra modificarea cea mai adecvata sa poata fi adaptata pentru a citii si consumul ,ca la modelul mentionat de colegul Gologan ?
 10. ciuca paul

  Recomandare modificare surubelnita electrica

  Da, incarcatorul este unul in comutatie iar modulul electronic al surubelnitei este unul destul de complicat (momentan nu-l pot fotografia) ..
 11. ciuca paul

  Recomandare modificare surubelnita electrica

  Nu avea nici o tensiune si nu incarca nimic iar verificarea de care amintiti nu ptr. ca nu cunosc modalitatea iar asta o stiam ca nu trebuie sa fie asa .dar daca asa este cum am spus de aproxim 130om..
 12. Buna seara tuturor.Mi-am cumparat o surubelnita electrica Parkside de pe olx si am luat o teapa in sensul ca mi-a venit cu acumulatorul de 3,6v 1500mha terminat .Cand am desfacut-o i-am verificat acumulatorul si avea o rezistenta de 130 om .Nu am de acelasi amperaj si am pus unul de 2000mha ,dar incarcatorul original este de 1650mha ,am pus acumulatorul mentionat ,l-a incarcat dar nu stiu daca este bine ca acum timpul de incarcare s-a marit mai mult si ledurile de confirmare a incarcarii acum sau aprins toate (rosu ,galben si verde) ,acum cum ma sfatuiti sa-mi procur alt incarcator cu un curent mai mare ptr. 2000mha? sau sa revin totusi la acumulatorul original?
 13. ciuca paul

  tuner tni-tv 901

  Da pozitia este buna ,am facut comanda de tuner ,ramane de vazut cum se va vedea daca nu, o sa pun o antena yagi cu 19 elementi fara amplificator.
 14. ciuca paul

  O.P.C.-sperante concrete ?

  Produsul respectiv(stamos s-ls-5) l-am trimis prin curier insotit de certificatul de garantie in original iar formularul de ,factura nu a fost nevoie ptr. ca le-am trimis o copie prin mail atunci cand am complectat formularul de garantii .La sesizarea opc-ului pe langa copiile de la factura si certificatul de garantie ,am atasat o copie a avizului de expediere prin curier , unde se poate vedea clar data de expediere ,de primit l-au primit coletul ptr. ca din discutiile mele cu operatoarea imi spunea ca statia este este trimisa in germania si nu a venit pana cand ultima data aproximativ o luna tipa mi-a dat acel numar de telefon sa intreb tipul acela de starea statiei dar acesta era doar un sofer. Eu am specificat in comentarii cand am trimis sesizarea cu amanuntele respective ca nu am dovezi ca am incercat amiabil sa rezolvam problema decat prin apeluri telefonice , acum nu cred ca asta poate fi un impediment de a nu da crezare faptului ca n-am facut acest lucru.La dat in judecata nu m-am gandit s-o fac ca nu prea se merita desii este o suma destul de luata in considerare si toata speranta mi-am pus-o aici ,pe data de 04-Xl-2018 este termenul de 30 zile mentionat de ei,acum ramane de vazut ce noroc am sa am.
 15. ciuca paul

  O.P.C.-sperante concrete ?

  Am trimis pe mail copii dupa factura ,certificat garantie si chitanta de expediere prin curier dar dovada incercarii de a rezolva amiabil nu am cum ptr.ca astea au fost doar convorbiri telefonice , prin mailuri nici vorba ca nu mi-au raspuns niciodata,ultima data si-au batut joc de mine dandu-mi un nr .de telefon sa intreb acolo si mi-a raspuns un sofer ,am incerca sa iau legatura cu doamna de la relatii si-mi inchidea telefonul de cate ori incercam sa sun.Gandesc ca poate totusi ma vor suna de la OPC ,macar sa-mi spuna ceva ce-i de facut.
×