Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ciuca paul

Membru activ
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About ciuca paul

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/17/1964

Profile Information

 • Locatie
  VALCEA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da este schimbat si este prezenta tensiune,maine primesc un nou integ. 1q001 ca tare imi este teama sa nu fie de la el problema.Acelasi lucru se intampla si cu sarcina artificiala.
 2. Dom. Florinel ,am pus ambele variante si bineinteles si optocuplorul(asta de prima data)
 3. Nu din motivul invocat n-am dat toate detaliile complecte ,ci am vrut sa merg un pic mai pe scurtatura ,ca cei care au reparat acest model surse o cunosc bine.Referitor la model ei sa stiti ca nu are nici o terminatie si provine de la un led JVC mod.LT-32VH42M, placa baza ;17mb140 .Telev.a venit cu sursa traznita cu controler 1q001 ,unde am gasit mai multe componente arse si eram in dilema intrucat schema la aceasta sursa cu controlerul respectiv nu se gaseste ,nu eram sigur ce sa pun.Am inlocuit componentele dar n-am reusit sa o finalizez deoarece am urmatoarea manifestare: La pornire sursa porneste ptr. doua secunde cu tens.corecte in secundar se aprinde si ledul de control dar dupa aceia se blocheza si nu mai am nici o tensiune in secund.Am observat ca tensiunea de alimentare pe controler devine oscilanta .Am alimentat cu 12v extern ptr. verificarea mainului si totul este ok.N-am mai gasit nimic in sursa defect ,in partea secundara n-am gasit defect decat tl431 si nimic altceva.Aici m-am inpotmolit ,banuiala o am totusi pe controlerul din sursa care il suspectez a nu fi ok,ce ziceti?
 4. Mulțumesc de raspuns am încercat sa pun shema dar nu am reușit ,de pe telefon nu prea mă descurc. Probabil ca ce este acolo pe schema pdf a sursei este ptr o diagonala mai mare (15v).
 5. Am rugămintea ptr.cei ce cunosc funcționarea acestei surse. Dioda zener d29 (marcaj placa) este smd WD ca inscripționare și din ce am găsit ar fi de 7.5 sau 8.2v dar pe schema apare de 15v.Menționez ca tv-ul este de 32"Personal cred ca trebuie sa respect ce găsesc acolo dar nu sunt sigur ce pot pune 7.5 sau 8.2v?
 6. Ok, scuze.Eu m-am rezumat numai la chasiu considerand ca este mai de importanta, tv-ul este philips 42pfl 5603h/10.Am observat ca trecerea in stn-by cu codul de eroare mentionat se face totusi si fara aplicarea semnalului .In manual se spune ca difuzoarele trebuiesc conectate in timpul verificarii ,asa am facut-o prin lipire cu fire mai lungi.Modelul acesta are dif.conectate prin presarea capacului la insurubare.
 7. Scuze am postat de pe telefon și am greșit puțin chasis, corect este SQ 522 1E Lb
 8. Vă salut. La acest tv.manifestarea este în felul următor : daca nu are semnal (indiferent dacă este pe av sau selector ) totul este ok afiseaza toate comenzile,dar când se introduce semnal apare imagine și sonor ptr.o secunda și după aceia se opreste si trece în protectie prin clipirea ledului de 9ori și așa ramâne blocat. Am verificat sursa pe tensiuni și sunt ok. Condensatoare nu sunt devalorizare, nu-mi dau seama ce indica acel cod.Din căutări pare.a fi ceva legat de partea audio.La început in acea mica parte de timp am sonor . Rog ceva sugestii
 9. Multumesc mult acesta era stima... 43
 10. Buna seara tuturor,am rugamintea cine ma poate ajuta cu un cod progr.mfy ptr. un tv. isis 39227 fhdled cu main 17mb82s Proc. MT5820LUNU 1340-CCAL BKWN1P.
 11. Da, am eu unul identic.Ce anume vreti sa stiti?
 12. Da asta cred ca este ,multumesc mult...
 13. Rezistenta în prima faza pornește de la vreo 3,3k și scade în timp sub doua sute de om poate chiarai puțin dacă insist cu aparatul de măsură pe borne dar nu mai avut răbdare sa-l mai las ca probabil scade și mai mult
 14. Acesta este tot montajul de" protecție", probaril va referiți la modulele acelea (bms) dar nu are așa ceva ,folosește un încărcător de 4,2v la 1a și este din acela cu led în doua culori (verde când este incarcat).Referitor la dimensiuni eu le-am dat dar probabil ca nu le-ați observat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.