Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

adi1967

Membru activ
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Se poate si mai bine

1 Follower

About adi1967

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caiet reparatii modernhttps://u.pcloud.link/publink/show?code=XZz1LUkZIXUxFidifFbkFbIwnzhfdXH2kB97
 2. Posibil ca ambele sa fie originale .Primul are caseta metalica ,iar al doilea are caseta de lemn.
 3. Incercati aici https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZMKkxkZJlOHFBGtJkkScHGzWCGnCyOM0qvX sau aicihttps://1drv.ms/u/s!AvLen17jJSb0nmPtFfjBtkcphuY1?e=nRhXEg(este acelasi din primul link)
 4. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ4fiCkZg3DbUSrNoVS5KgJR0k5uABKAQmLk Poate va ajuta(descarcati de aici)
 5. Daca suporta 300MHz la iesire poti cupla orice la iedsire ,depinde ce-i dai la intrare(scuze pentru oftopic ,sper ca stiti de gluma).
 6. Cred ca o sa fie un amplificator la iesirea caruia se poate cupla fie o boxa audio fie o antena de emisie sau ambele simultan.
 7. Se pare ca Oana Georgiana nu mai este membru elforum asa ca nu mai poate da un raspuns .
 8. Se poate incerca folosirea unei surse simple prin adaugarea unui condensator de 470-1000 microF la minim 25 volti in serie cu difuzorul si conectarea lui la masa.Asta daca nu mai foloseste tensiunea dubla si la altceva in schema decat in etajul final.
 9. Are un singur transformator dupa cum se vede din poze ,care cel mai probabil este defazor ,iar difuzorul posibil sa fie legat ca in poza.
 10. Aveti aici schema egalizor. EGALIZOR IEI-350 HI-FI.djvu
 11. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZgqj2kZEd4h8RKhjvHSAzJc8uPl8BLttAp7 Schema Cosmos FM.
 12. Poti incerca acest cablaj ,mai trebuie doar o scalare pentru dimensiunile necesare.
 13. Trebuie un buton cu prelungirea de aproximativ 15 milimetri pentru a putea fi folosit fara alte modificari(adaptari).Ce mi se pare interesant pentru acest tip de aparat este faptul ca acesta functioneaza eficient pana la o tensiune de alimentare de 3,5 volti asa cum scrie pe saitul rusesc.Deci o functionare la o tensiune de alimentare intre 3,5 volti si 9 volti .Eu il folosesc la 6 volti si functioneaza foarte bine avand un sunet care se apropie de ce al binecunoscutelor VEF(202-206).La asta cred ca o contribuie o are si dimensiunea (calitatea) difuzorului.
 14. La dimensiuni s-ar potrivi si se aseamana cu originalul ,dar are axul mult prea scurt.Original cred ca nu gasesc(cu axul lung) asa ca trebuie sa folosesc ceva ce se potriveste ca gabarit.Problema este gaura de prindere care a fost largita ,asa ca mai am de lucru in plus.Am gasit ceva ce se incadreaza dar tot cu axul scurt.Eventual caut un buton mai lung pentru ca nu am decat unul original si acela intr-o stare nu tocmai buna.Multumesc pentru interes.
 15. Intre timp i-am facut si o "igienizare"(demontare totala si curatarea prafului si carcasa a fost spalata cu apa calda si sapun),am montat doua leduri in locul becului pentru scala care nu mai exista si nici suportul(soclul)becului nu mai era.Urmeaza inlocuirea potentiometrului cu unul adecvat pentru ca cel existent are gabaritul prea mare si nu se aseaza corect capacul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.