Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amudsen

Membru activ
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

About amudsen

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N-am avut niciodata Rolex, nici nu o sa am original. Asa ca il iau, datele pe mp.
 2. Foarte buna rezistenta. m-a scapat de rezistentele de resou pentru teste. Multumesc!
 3. Am primit "coletelul" * (greu de te cocoseaza ). Multumesc!
 4. Cand cumperi senzorul, acesta vine cu o schema de montaj. Poti sa mai citesti https://www.misiuneacasa.ro/forum/forum/instalatii-incalzire-ventilare-conditionare-instalatii-electrice-si-instalatii-sanitare/instalatii-electrice-iluminat-si-electrocasnice/16629-legatura-conectare-electrovalva-detector-gaz Vezi la cat functioneaza electrovalva.
 5. Ai pdf-ul pentru descarcare in josul paginii, este o schema ok, o folosesc si eu.
 6. Sa nu pui filmarea pe net, ca o sa te urmareasca ca pe manelistu' cu leul
 7. Buna ziua, Rezistenta de 1 ohm daca e valabila o vreau eu. Multumesc.
 8. Scapa de camera, ala nu s-a "umflat" degeaba. Chiar daca inlocuiesti acumulatorul, e posibil sa fie defect modulul de incarcare si sa-ti faca probleme mai mari la masina. Daca ai timp de "chinezi", masoara alimentatorul, modulul de incarcare al camerei, etc.
 9. M-am uitat pe specificatii, curentul de incarcare de 10A, deci ar fi ok pentru baterie. Fa un test si vezi in cat timp ajunge de la bateria incarcata (12,5 - 12,75V) la tensiunea de 11,9 - 11,5V (si ne spui si noua) si daca intradevar decupleaza ups-ul la tensiunea minima.
 10. Buna ziua, Daca mai sunt valabile pozitiile 23, 25, sambata si duminica sunt prin Buc. Multumesc.
 11. Tensiunea minima este de 11,9v - 11,5v pentru bateriile cu acid (dar ele sunt proiectate pentru a furniza curent mare intr-un timp scurt). Ar fi mai ok sa folosesti cele deep cycle, dureaza mult mai mult si suporta descarcari de cca. 50% (dar sunt mult mai scumpe). Daca montezi un acumulator mai mare la ups, e posibil ca circuitul de incarcare sa se duca (acumulatorul de capacitate mai mare trage mai mult curent la incarcare), dar depinde si de ups (sunt unele care limiteaza curentul eficient). incarcarea o sa dureze mai mult daca montezi un acumulator mai mare. Daca ar fi fost deep cycle accu
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines