Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

amudsen

Membru activ
 • Content Count

  968
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Se poate si mai bine

About amudsen

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc si pentru bonus! Free up!
 2. Salut. O trusa varianta 2 (600 pini) si o punga de 100 pini 2*1 sunt disponibile? Multumesc.
 3. La mine merge din 10 in 10ms, e drept ca mai face figuri si sare, dar nu-i farmacie.
 4. Buna ziua. Un coleg din Iasi m-a rugat pentru realizarea unui site web pentru prezentare si reclama cu includerea in motoarele de cautare a unor servicii sub incidenta ISCIR. Daca este cineva din Iasi care poate oferi aceste servicii (contra cost evident), il rog sa lase datele de contact. Multumesc,
 5. O recomandare pentru Dj_Dog, din partea mea: livrare prompta, in ambalaj facut cu grija, bonus super!
 6. Puntea redresoare asa era fara radiator? Ca prea e "curata".
 7. Salut. Pentru ca la interfon ma sunau vecinii mei studenti dupa ora 12 noaptea, m-am hotarat sa fac un timer care sa deconecteze interfonul la anumite intervale de timp, apoi sa se reconecteze automat. Cum nu stiu programare, am cautat pe net ceva cu afisaj si cu un microcontroller care sa fie ok si am gasit aici https://www.electronics-lab.com/project/pic16f628a-programmable-digital-timer/. Schema si hex-ul il gasiti acolo, eu doar am facut cablajul si testele (functioneaza ok, se pot seta intervale de pana la 24 ore, durata minima un minut). M-am gandit ca ar fi util si pentru alte aplicatii, nu doar pentru interfon, asa ca....Spor! Anexez cablajul: cyclic timer.pdf L.E. Afisajul e pe partea placata! (montat invers)
 8. Cand te plictisesti, poti sa schimbi melodia http://www.dl3ukh.de/Bastel-Klingel.html.
 9. amudsen

  uscator rumegus

  Sunt pe net..........
 10. Generatoarele pot produce varfuri de tensiune aleatorii, care pot distruge echipamente electronice sensibile. Ar fi mai bine folosirea unui generator-inverter care furnizeaza o tensiune stabila, sau a unui generator in 4 timpi prevazut cu AVR care deasemenea are o tensiune stabila. Motorul de la betoniera ia la pornire curent mare. Inertia ansamblului e mare si pornirea e de durata lunga , nu se compara cu un flex cu motor serie care nu pleca in sarcina ci in gol.Iar cat despre utilizarea aparatului de sudura........
 11. Pentru scule de mana si betoniera ar fi ok, dar pentru sudura ia in calcul dublul puterii utilajului de sudura pentru fiabilitate.
 12. Un video interesant despre interiorul unui webasto.
 13. Capeti ajutor la https://www.elforum.info/forum/61-metal-welding-techniques/.
 14. Cum demonstreaza raza de actiune a torserului? Dar cine vrea se fie "ecranat", sa fie intr-o cusca Faraday.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.