Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ionel1959

Membru activ
 • Content Count

  1,242
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ionel1959

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/04/1959

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,680 profile views
 1. Gata s-a rezolvat.Nu mai am nici pete pe ecran.Daca nu greseam de la inceput era rezolvat de mult.Multumesc mult!
 2. Pai exact asta este cu acest display. Poate ai un soft de recuperare să-i repar imaginea ca acum vede negativ. Se vede poza care am pus-o? dacă nu sa încarc din nou. Eu am gresit in prima postare .Am scris 315wnda-2d-n13 in loc de 315wnds-2d-n13. Conteaza mult o litera ...neatentia
 3. N-am avut de lucru sa bag softul de mai sus si acum vede foarte frumos.Pe langa imaginea rasturnata mi-a aparut si asta. https://photos.app.goo.gl/1KFgh5fyLN4bXAx9A
 4. Cleste adaptor am dar nu toate programatoarele citesc si scriu in circuit.
 5. Am gasit fisier pentru display dar nu a mers ,nu s-a schimbat nimic.Mai caut poate gasesc.Eventual postati si dupurile sa recurg la scrierea memoriilor.Era bun un programator care scrie in circuit.Puteti sa-mi recomandati ceva?
 6. Am reusit sa descarc dar mai astept poate primesc profilul de panel.
 7. Am inlocuit mainboard 17mb82s cu unul identic recuperat de la un Finlux 32flhy274s cu display spart.Acum am imaginea rasturnata.Din service am vazut ca nu se poate face nimic.Display Horizon ves315wnda-2d-n13 iar la Finlux ves315wnda-2d-n11.Am gasit un dump pe net pentru W25q64 dar nu mai pornea tv-ul...pulsa ledul continu.Acum nu stiu cine e de vina.Trebuia scrise amandoua memoriile sau dumpul sa nu fie bun?Se pot scrie in circuit aceste memorii si cu ce programator ca daca le tot dau jos sa le scriu va dati seama ce se poate intampla.Cu RT809F nu se poate scrie in circuit.
 8. Este ilumiare LCD nu cu leduri. În stânga apar niște năsturei de sus în jos cel mai mare sus.
 9. Va rog sa ma ajutati cu o informatie.In imagini apare niste nasturei in partea stanga si fel de fel de dare .Aici e probleme din display sau din Tcon ? Se poate face ceva?
 10. Este de MFY codul.Normal ar fi trebuit sa mearga.
 11. Mainboard P75-309BS2 V6.0 Caut schema la acest televizor eventual daca are cineva la indemana o placa valoarea R513,R514 din sursa.Sant carbonizate.
 12. 32le244_main bd rev 1.02

  Ai gasit placa sau au reusit sa o repari? Am si eu unul care nu pleca din stand-by, am rescris softul dar degeaba.

  1. ionel1959

   ionel1959

   Salut n-am gasit si nici n-am reparat-o .Imi incinge o memorie ram in el.Am facut rost de alta si am trimis placa la un service de telefoane dar se pare ca n-a schimbat nimic ca tot la fel face.In cazul tau ai incercat cu stik  pe usb?

  2. clony

   clony

   Exact aceeasi problema o am si eu dar nu am gasit rezolvare inca. Eu am rescrie memoria SPI dar fara rezultat.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines