Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ionel1959

Membru activ
 • Content Count

  1,337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 core_reputation_level_4

About ionel1959

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/04/1959

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  baneasa/Constanta

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

1,338 profile views
 1. Am reusit .Se dezactiveaza Mod de economisire a energiei apoi se se regleaza Lumina din spate .Are 4 nivele ; slab, mediu. ridicat si automat.
 2. Cum se regleaza Back lighting la acest tv.Nu reusesc ,sare peste acea casuta iar din service menu se pare ca nu merge
 3. Din pacate nu gasesc.Are idee cineva se poate adapta 2 invertoare pentru 6 lampi la acest tv?In total are 12lampi.
 4. Nu vrei sa facem schimb de vechituri ca am si eu cate doresti.Trebuie sa le strang gramada sa fac o poza.dar si ceva timp.
 5. Se încinge trafo invertor și are și miros.
 6. Rectific dupa alta documentatie codul la trafo invertor este TRF- UU9.8 ,Nu stiu unde as putea gasi asa ceva.Sant diferente intre sursa 715g3308-1 si 715g3308-2 ?Am vazut ca la 715g3308-2 trafo este TRF-UU28 Google nu gaseste nimic despre aceste trafo.
 7. Lot 35 de invertoare, modele diferite  Cum facem ca vreau sa le iau.

 8. Anunt valabil.In cazul ca nu gasesc mut anuntul la vanzari .
 9. Cumpar trafo invertor ccfl cod TRF-UU28 sau sursa 715g3308-1 .Astept oferte pe MP.
 10. Desii topicul e mai vechi ,am o intrebare.La care din SG se leaga pin 3 la masa prin rezistenta? La SG6848DZ pin3 este neconectat.
 11. Am primit si eu tv-uri lipicioase in interior ,unele din ele nu mai poti curata nici praful.Sunt clienti aduc aparatele murdare pe exterior.Eu imi dau seama dupa obiectul muncii ce curatenie au unii in casa.
 12. Nu cred ca nu ati intalnit in diferite aparate gandaci de bucatarie rosii,care se deplaseaza rapid si se ascund in diferite locuri .Clientul vine de acasa si tii aduce musafiri in atelier.Acestia i-ti pot invada atelierul si chiar locuinta .Acestia se inmultesc foarte rapid .Recent mi-a venit un LCD nou cu gandaci in el.Cum ati procedat sa scapati de ei? M-am gandit ca metoda pulverizarii unor spreiuri ar pute crea alte probleme. Daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute acest subiect.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.