Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ionutb71

Membru activ
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Se poate si mai bine

About ionutb71

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/11/1971

Profile Information

 • Locatie
  valcea

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. https://mashable.com/video/bill-hader-tom-cruise-deepfake/?europe=true
 2. cred ca aceeasi problema si la mine. si la mine tot in hol.
 3. Cand o zbura porcul!
 4. razboiul conventional se cam practica pe aratura,nu pe drum. nu stim exact ce situatie a fost acolo,dar daca o subunitate are dificultati si se cere ajutor... "sigur" cea mai buna solutie e calea ocolitoare,pe drum,unde esti expus la o bomba artizanala. (ca doar ai traiectorie predictibila) daca e exercitiu,apai exercitiu sa fie. cat mai aproape de real.
 5. ei si voi! numa ii pregatesc pe oameni pt cand or veni rusii. tot asa o sa calce totul in picioare. si tot fara despagubiri!
 6. si la mine a ajuns coletul. bonus foarte util. multumesc!
 7. Dean Rusk, Secretarul de Stat, era in Franta in anii 60, cand DeGaulle a decis sa iasa din NATO. DeGaulle a spus ca vrea ca toti militarii SUA sa paraseasca Franta cat mai curand posibil. Rusk a raspuns: Aceasta se refera si la cei inmormantati aci? Un amiral al Royal Navy lua parte la o conferinta navala ce cuprindea si amirali din SUA, Marea Britanie , Canada , Australia si Franta. La un cocktail, se afla intr-un mare grup de ofiteri din toate aceste natiuni. Toata lumea vorbea englezeste si-si sorbeau bauturile, dar un amiral francez s-a plans ca, in timp ce europenii invata numeroase limbi straine, englezii vorbesc doar englezeste. A intrebat: De ce se intampla ca mereu trebuie sa vorbim englezeste in conferintele astea si nu franceza? Fara ezitare, amiralul britanic a replicat: Poate ca Britanicii, Canadienii, Australienii si Americanii au facut asa ca sa nu fiti nevoiti sa vorbiti germana! Robert Whiting, un mosulica de 83 de ani soseste la Paris cu avionul. La vama, pierde cateva minute sa-si caute pasaportul, ratacit in sacul de voiaj. “Ati mai fost in Franta domnule?” I se adreseaza sarcastic functionarul vamal. D. Whiting admite ca a mai fost. “Atunci trebuia sa stiti ca trebuie sa aveti pasaportul la indemana.” Englezul replica: “Ultima oara cand am fost aici n-a trebuit sa-l arat.” “Imposibil. Dumneavoastra englezii trebuie totdeauna sa aratati pasapoartele cand intrati in Franta”. Batranul englez il privi adanc in ochi pe francez. Apoi explica linistit: Cand am ajuns la tarm la Gold Beach in ziua D in 44, pentru a ajuta la eliberarea acestei tari, n-am gasit nici un francez caruia sa-I pot arata pasaportul.”
 8. eu am facut-o mai brutal(calirea). inrosire cu lampa cu gaz si apoi racire pe ochiul de la aragaz. nu o fi fost o calire super dar eu am vazut diferenta la frezare. pt informer bronzul nu te ajuta? ca si transfer termic nu cred ca e departe de cu dar ai avantaj la pret si prelucrabilitate. zic si eu....
 9. dupa ce am rupt o freza destul de scumpicica,am hotarat sa calesc materialul de frezat. cu wd40 si doc mic,freza 4mm cu 2 dinti si turatie 10k a iesit ok. incearca daca se poate sa fragmentezi prelucrarile pe distante lungi. e de preferat ca freza "sa respire" mai des la mine nefiind obligatoriu cuprul,am trecut la bz8.alta poveste!
 10. ionutb71

  Bruiaj Drona

  sauuu... daca esti tintas bun o prastie din camera de bicicleta si o piulita de 8 ca proiectil. de piulita legi 3-4 bucati lungi de banda provenita din casete audio. daca piulita trece pe deasupra dronei fasiile vor fi atrase de fofeze si...gata. ai prins pasaroiu. idei sunt ce naiba,numai eu am avut o copilarie frumoasa?
 11. ionutb71

  Bruiaj Drona

  nu ii face nimic cu niciun sistem de bruiaj. receptoarele sunt concepute sa elimine orice e pe langa frecventa proprie si nu e imperecheat cu emitatorul. in cel mai rau caz blocheaza absolut tot,inclusiv semnalul primit de la emitatorul propriu pana semnalul e curat.in acest timp ,cat e bruiat,nu va tine cont nici de comenzile dorite de ''propitar". dar softul e prevazut si pt asta(pierderea semnalului) si se intoarce singura dupa coordonatele gps. ce sa zic?e deranjant sa te bazaie unu la cap cand iti e lumea mai draga. in mod sigur e o rusine de drona,cu o camera si mai de ras. ba sigur nu are nici ghimbal si in felul asta filmeaza undeva mult in fata dronei,nu sub ea. nu poate regla camera,e fixa. asa ca...eu l-as lasa in pace. se plictiseste el...
×
×
 • Create New...