Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ionutb71

Membru Activ
 • Posts

  174
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

871 profile views

ionutb71's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. canalul face parte tot din biosfera deltei ,delta nu este numai pe un mal al Dunarii. atunci cand am construit noi canalul Dunare-Marea Neagra nu cred ca s-a opus cineva,desi o parte din debitul Dunarii se scurge pe acolo. numai ca noi l-am construit cum trebuie,adica prevazut cu ecluze. asta ar trebui obligati ucrainienii sa faca si apoi sa-l adanceasca cat vor. alta solutie,sa dragheze si ai nostri,30cm sub nivelul lor.
 2. am inlocuit acel tranzistor dar nu am reusit sa mai probez placa.
 3. Sfat de viață de la un electrician: dacă îți scade vederea, musai trebuie să ai grijă și la pxxă, că sunt pe aceeași siguranță ..
 4. am specificat vorbim de ultima generatie de centrala, nu de b1ha/b1ka care au aproape 10 ani de la lansare. ex b1kf fara a se considera reclama.cu asta am lucrat,pe asta o dau exemplu sigur. in mod cert exista si alti producatori. chiar si vechiul model,cel specificat de dvs incepand cu b1kc stiu ca nu mai avea nevoie de kit conversie. aici informatia nu e 100% sigura.
 5. va garantez ca e singura modificare adusa centralei si este una software,daca exista exista o centralina care dozeaza corect presiunea. ultima centrala montata este saptamana trecuta.
 6. atentie nu faceti niciun rabat de la normativele de siguranta. butelii montate in afara cladirii,centralina ,instalare facuta de personal autorizat,detector de gaz etc
 7. la anumite centrale de ultima generatie nu mai trebuiesc schimbate diuzele. caz concret viessmann vitodens 100,la PIF se alege in setari gpl(printre celelalte setari ce trebuie facute) si atat.recomand propanul in locul gpl.
 8. si eu vreau Curațitor cu ultrasunete 50W--60 lei https://ibb.co/album/7gscGL 2 x Alimentatoare 12V/1A nefolosite 12 lei/buc. https://ibb.co/album/b70218
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines