Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

worker

Membru activ
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About worker

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma poate ajuta cineva cu o schema de principiu a unui dezumidificator care sa includa temperaturile si caracteristicile condensatorului plus ale evaporatorului?
 2. Este stramb "sus-jos" Voi cumpăra zilele acestea un profil 20X20, piulițe și șuruburi și încerc sa îl îndrept.
 3. Revin. Dezamăgire totala. Ghidajul este inutilizabil din punctul meu de vedere. Este foarte stramb la aproximativ 20 cm fata de un capăt. Ce recomandați? Oare pot sa îmi recuperez banii de la chinezi? Ca TVA-ul și cheltuielile postale sigur nu le pot recupera.
 4. Am ceva rulmenți liniari de la 8 la 20 dar și normali. Sper ca la începutul săptămânii sa le testez.
 5. Mulțumesc, Dany_cta! C-un ți-au venit ambalate sinele? La mine au venit într-o punga și învelite într-o folie de protecție. Ma tem sa nu fie deformata la transport. Voi cauta și eu în colet punguta cu biluțe. De care rulment? Liniar?
 6. În aceasta dimineața mi-a sosit șina și patina de 800mm. Dezamăgire totala. După ce am plătit TVA plus o taxa de 20 lei am constatat ca patina nu are toate bilele.
 7. Da, interesant ce ai scris mai sus. Din păcate aceste informații nu prea le găsești publice pe web. Este prima data când aflu de un asemenea sistem de incalzire care se pare ca este ușor de montat și calculat. Mulți din cei ce vând asemenea produse nu îți oferă și suport. Un link sau alte detalii despre "cablu", se poate?
 8. Cauta și pe la magazinele on-line de accesorii marochinărie sau la cele de arte plastice.
 9. Da, m-am gândit și eu la separare galvanica dar nu aveam curajul să mă exprim. Am un transformator de 24V destul de serios (când ajung acolo o sa ii fac o poza) și cred ca se pretează pentru aceasta aplicație. Eu m-am gândit sa montez vreo 6 segmente de "cablu" îngropate în adeziv și legate în paralel. Ce nu știu încă este ce fel de silicon sa folosesc pentru izolatie.
 10. Vreau sa construiesc o baie la tara placata pe jos cu gresie și sa montez sub gresie "cablu" electric de încălzire. Ma avantajează unul din fibra de carbon, nu am nevoie de consum ridicat si temperatura mare. Baia este mică (3x2m) și este folosită ocazional. Prefer electric deoarece pot porni încălzirea de la distanta. Păreri? În atașament am pus detalii despre cablu.
 11. Nu se implica cineva sa facă carcase printate? Eu consider că va avea clienți. Și acum sa trec la nostalgii. Pe la începutul anilor '80 mi-a cumparat tatăl meu un pistol de lipit. Asamblam cu el diverse kit-uri de la IPRS și după ce am prins experienta depanam echipamente diverse. Din păcate nu mai am acel pistol deoarece l-am împrumutat unui coleg prin' '91 și l-a făcut pierdut. Totuși de-a lungul timpului am avut mai multe identice chiar și acum am unul cumpărat de pe okz cu 6 ani în urma. A fost impecabil, aproape nou. Acum are carcasa bandajata ca l-am prins sub rotila scaunului dar încă îl folosesc destul de des. Niciodata eu nu îl țin pe masă, prefer să țin pe jos. Acum o luna am cumpărat o carcasă din târg Vitan dar calitatea lasă de dorit. Încă nu am montat-o. Becul nu îl mai am dar acum vreau sa ii montez LED de 1W cu punte redresoare și rezisor de limitare dar îmi trebuie un reflector micuț sa arate și bine.
 12. Sunt interesat de un miliampermetru analogic de 30mA. Preferabil din Bucuresti. Multumesc!
 13. Am o problema cu tableta personala din titlu care nu mai booteaza. Am posibilitatea sa-i dau Factory Reset dar problema este ca am ceva imagini salvate doar in tableta si se vor pierde. Poate cineva sa imi ofere ceva sfaturi?
 14. In Craiova, prin Craiovita Veche, la inceputul anilor '90 au aparut vreo trei-patru firme care manufacturau diverse montaje electronice. E posibil sa fie una dintre ele. Una inca mai exista, e Ade..ida. Au mai fost P. Service Electronic si de altele nu imi mai amintesc cum se numeau.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.