Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

caris

Membru Activ
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

caris's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Posibil acele panglici lipite din fabrica pe display direct sa nu faca contact bun.
 2. Salut am un tv ue49ks7000u iar la pornire apar multe linii verticale pe tv de nu pot identifica ce e defapt pe tv in acel moment. Cu timpul dupa cateva minute bune 5-10 min incepe sa se vada ce este pe ecran dar liniile incep sa dispara tot mai mult pana dispar de tot si e totul normal. Am masurat tensiunile de la sursa si sunt la fel si inainte si dupa ce si-a revenit.
 3. Am vorbit cu cei de la playstation si mi-au spus ca ei nu pot face nimic, a fost blocata de a putea juca jocuri online. E cineva care stie ce cip de memorie trebuie rescris sau inlocuit?
 4. Am vorbit cu domnul Codrut, si e posibil sa imi trimita prin posta unul gata scris.
 5. Si cum fac rost de unul nou gata scris?
 6. Am unul pentru 8 pini, am gasit cipul care trebuie resoftat sau schimbat si arata de genul unei memori rom dintrun laptop. Ce main are, pe placa de baza este trecut 1-894-595-12. Ajuta cu ceva?
 7. Am programator si statie de lipit , doar soft sa gasesc.
 8. Memoria care trebuie schimbata baniesc ca e acest cip de memorie H26M52103FMA. Din pacate nu stiu unde gasesc de cumparat daca e sa cumpar unul.
 9. Am incercat sa fac reset fortat prin apasarea butoanelor volum minus si pornire, apare culoarea Verde la standby dar imediat se stinge si reia problema de la inceput. De unde gasesc acel soft , sau pe acel Domn Codrut de pe elforum?
 10. Defectiunea consta in faptul ca dupa ce bag in priza imaginea apare pe ecran dupa 15-20 secunde pentru 1 secunda apoi dispare, asta face tot timpul la fiecare 20-25 secunde. Am masurat sursa , dar am tensiuni pe iesire numai atunci cand apare imaginea pe ecran, dupa care nu mai am tensiuni de iesire si tot asa ca un ciclu.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines