Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

valentonx

Membru Activ
 • Posts

  342
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

valentonx's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Sunt de acord cu dumneavoastră! Întrebarea este la o astfel de telecomanda pot fi adăugate manual codurile , acest lucru se poate face din butoane sau e necesar un aparat de programare , sau se programează in fabrică și la revedere , cum e așa rămâne ! Telecomanda este AXD7247 !
 2. Am incercat și cu aplicația însă nu îmi oferă decât câteva controale pentru amplificator , nimic altceva ! In momentul asta mă gândesc că ori telecomanda nu știe să controleze dekul , ori dekul are un defect pe partea de SR ori pur și simplu nu poate fi controlat SR !
 3. Cu siguranță nu sunt toate 3 apropiate ca an de producție ! Amplificatorul e din 1999 , cd playerul din 1997 iar deckul din 1991 ! Voi încerca și cu aplicația când ajung acasă ! Nu sunt sigur daca acest Deck in mod normal poate sau nu poate fi controlat prin sistemul SR ! El deține control in și out dar și cd sincro cât și simbolul SR pe fata lui și mă gândeam că poate e cineva care are acest Deck și poate confirma funcționarea lui în mod SR ! De asemenea sper că funcția nu este afectata de cdsincro !
 4. Am un singur cablu stereo deocamdată , și l-am incercat o data pe Deck și apoi pe cd ! Pe cd merge iar pe Deck nu ! Am comandat cabluri și aștept să vina și o să încerc și cu ambele legate ! Am telefon cu ir și voi incerca aplicația recomandata până atunci ! Mulțumesc !
 5. Am un amplificator Pioneer VSX 409 RDS , un cd player PD M 406 și un Deck CT 339 toate cu mențiunea SR ! Vreau sa le controlez din aceeași telecomanda ! Amplificatorul și cd playerul răspund , din păcate deckul nu răspunde la nici o comanda ! Menționez că telecomanda nu este una originala fiind cumpărată de pe AliExpress însă la amplificator merg funcțiile , la cd player nu am reușit să accesez funcția de schimbare a discului iar la Deck nimic ! Mulțumesc!
 6. Aparatul din titlu este un expresor de cafea care a avut placa de baza defecta iremediabil! Am cumpărat un model aproape identic dar este destinat pentru Anglia ! Am pus placa de baza de pe acesta care din punct de vedere electric este identică cu a mea ( Ochiometric ) Diferența dintre ele fiind că al meu este Model VCF 108x iar cel de Anglia este VCF109x . Problema este că acum când îi dau sa facă cafea expresso umple o cana de 400 ml in loc să scoată vre-o 50 -60 ml ! O fi diferită programarea in placa ?? Dacă cineva are experiență cu așa ceva și îmi poate spune ce se întâmplă , îl rog frumos sa mă ajute ! Mulțumesc, sper că nu am postat in locul greșit !
 7. Am asamblat amplificatorul , funcționează bine ! Mulțumesc frumos pentru ajutorul oferit ! Defecte : Unul din finali ! O întrerupere in circuitul de masă între partea de amplificare de putere și restul amplificatorului !
 8. Am incercat cu sarma și pare să functioneze ! Totuși eram curios sa vad pe unde pleacă masa din partea de amplificare in restul amplificatorului ! Mai revin cu o postare de confirmare după ce îl asamblez !
 9. Efectiv nu găsesc locul unde AG se întâlnește cu ACG ! M-am uitat la schema de am înnebunit și pur și simplu nu se întâlnesc !
 10. Acum am studiat un pic schema , partea cu cele 3 regulatoare și am văzut că aici ar trebui sa se întâlnească AG ,ADG , DG și UG ! Ceva este întrerupt undeva !
 11. O să mă ocup după masă ! Intre timp am dat jos de pe placa și vechiul finalul cu 3 ieșiri că mă gândeam să nu fie vre-o problema și cu ăla și la fel face se păstrează 13,9 dc pe ieșirile finalului conectat însă există un 3,4 V dc și pe ieșirile finalului neconectat ! Și am mai observat că masă regulatoarelor de +-12 V și +5 V nu este comună cu masa difuzoarelor și mediana ! Oare o fi normal sau o fi ceva întrerupere acolo ? Trebuie să mă uit atent pe schema dar e cam rău că nu-i dintr-o bucata !
 12. Am făcut verificat traseul de masă și e in regula ! Tensiunile sunt +-53,6 V și +-34 V ! Pe ieșire măsurat în gol am 13,9 V dc ! Protectia dc nu am apucat sa o masor !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines