Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

doggovy

Membru activ
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About doggovy

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 01/15/1980

Profile Information

 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La solicitarea unui client am montat intr-o vitrina frigorifica (in genul celor pentru bauturi de la magazine) doua lampi ceramice UV de 100W pentru terariu. Vitrina frigorifica era deja dotata cu ventilator si era folosita la productia iaurturilor si avea nevoie de temperatura controlata. Poate este o solutie utilizarea lampilor ceramice. Exista si dulii ceramice cu suport de montaj. Este necesar sa se monteze si un termostat iar lampile trebuiesc montate la distanta de puisori.
 2. Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu manualul de service sau macar manualul utilizatorului pentru amplificatorul Paso Serie 7500 integrated amplifier, model AX7515 ? Atașez si 2 poze. Multumesc anticipat.
 3. Va multumesc pentru informații. O sa tatonez sa vad de unde este mai bine sa preiau semnalul, de la intrarea in etajele finalelor sau direct de la iesirea din master volume. Este posibil ca de la intrarea etajelor finale semnalul sa fie prea mare avand in vedere ca celalalt amplificator este unul integrat, nu doar etajul final si voi fi nevoit sa preiau semnalul direct de la iesirea de pe master volume. Voi studia schema sa vad si unde se aplica corectiile de tonalitate desi nu reprezinta o problema avand in vedere ca folosesc corectiile pe zero. Pentru mufele RCA voi folosi cablu de microfon ecranat cu două fire de semnal + ecranul. Va multumesc pentru ajutor si va doresc vacanta plăcută in continuare.
 4. Va multumesc pentru indiciu. Am schemele de service printate dar nu stiam de unde sa culeg semnalul pentru cele două canale R/L. Am analizat schema si am observat ca pinii 31 si 21 ai integratului Q3171 sunt SWOUT respectiv NC. Pinii pentru R/L OUT sunt 33/36. Făcând analogie cu partea de SW PRE OUT, care imi este clara, am observat ca as putea culege semnalul pentru canalele R/L de pe pinii TORO/TOLO de pe conectorul P205. Acești pini merg mai departe pe conectorul P520 de pe schematic diagram 6 de la pagina 50 care este acelasi conector cu P520 de la pagina 38 - schematic diagram 3 ajungând la intrările etajelor finale pentru canalele R/L. Va rog sa imi spuneti observația este corecta, daca e corect sa iau semnalele de preout de aici. Mentionez ca am cunostinte de electronică foarte limitate... spre deloc, atât cât să mă ajute să urmăresc calea semnalului.
 5. Buna ziua, Imi cer scuze daca nu am facut postarea in sectiunea potrivita. Am un receiver Onkyo TX-DS 575X din care vreau sa trimit semnalul canalelor din fata la amplificatorul Onkyo A-8450. Receiverul are iesire preamplificata (REC) pe care nu scoate semnal decat atunci cand semnalul de intrare în receiver este analogic, pe intrarea optica nu scoate semnal pe iesirea preamplificata. As dori sa pot realiza conectarea in asa fel pentru a folosi un singur set de boxe pentru canalele fata si pentru a beneficia de semnalul optic de la TV, Tv-ul fiind pe post de player atunci când vizionez filme si cand ascult muzica in momentele in care mai surubaresc ceva. Va rog sa imi spuneti daca aveti idee cum pot păcăli receiverul sa scoată semnal pe iesirea preamplificata si atunci cand semnalul este aplicat pe intrarea optica. În manualul receiverului scrie clar ca nu furnizeaza semnal pe iesirea preamplificata decat cu semnal analogic pe intrare, totusi, poate cineva s-a mai lovit de acesta problema si cunoaste rezolvarea. Va multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.