Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tkdr

Membru activ
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

About tkdr

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

491 profile views
 1. Scuze de off-topic ! Cred că ar fi șocați cei de la sait-ul Elektrotanya dacă ai încărca această schemă !! Dar se pare că au și ei ceva. Revenind la subiect, este incredibil ce ai postat, mulțumim ! Bravo !!
 2. Este posibil a găsi asemenea persoane cu astfel de mijloace pt. aparate vintage în străinătate dar la noi ....
 3. Păi un bun bobinator ar reface aceste transformatoare !
 4. Dacă lucrezi frecvent la depanări ale blocurilor FM se merită un astfel de generator. Dar dacă este ocazional merită mai mult a folosi unul chiar două modulatoare FM (cele folosite în auto) dar să fie identice. Bagi un card cu sunet de 1kHz pe cel care emite 87,5 Mhz iar pe cel de 108 Mhz bagi unul de 500 Hz (poți face invers). Asta pt. a trage în bandă blocurile FM din OIRT în CCIR.
 5. @mihail-cornel - https://www.mediafire.com/file/gw643rjl6g3ma46/Scheme_de_radioreceptoare_-_vol_1%2C_1973.pdf/file
 6. Pe site-ul https://www.thakker.eu/ am găsit doar ace de schimb și curele pt. pick-up-uri Unitra - https://www.thakker.eu/en/search-results?query=unitra . Cândva au avut și doze MF-104 cu ac inclus ! Mențiune: pe lângă acul din diamant sintetic, doza este electromagnetică.
 7. Acul acestei doze MF-104 este unul din diamant sintetic, nu are ac de saphir sau alt material. Doza este electromagnetică. Nu știu dacã poți gãsi separat dar știu cã gãsisem pe un sait "thakker" parcã se numea - doze complete, nu știu dacã și ace separat.
 8. Imposibil de găsit până acum această schemă + instrucțiuni de folosire, mulțumim !
 9. Într-adevăr, @vasile-yoaveam și eu instrucțiunile de la Delia dar din păcate am rătăcit schema și nu mai știu unde este. Drept supărare, după o schemă descărcată de pe net (cât se poate de lizibilă) am refăcut-o în Paint la o rezoluție cât se poate de mare și am inclus-o în caietul service scanat de d-l @SOLDAN CONSTANTINdrept pt. care îi aduc mii de mulțumiri pe această cale.
 10. Salut !Aveti cumva prospectul de la Traviata 3 S692Ac, daca se poate la o rezolutie mai buna. Puteti posta in Caiete Service ? Multumesc !

  1. vasile-yo

   vasile-yo

   Vă salut și eu. Din păcate nu am pentru Traviata 3. Numai bine vă doresc !

  2. tkdr

   tkdr

   Multumesc !

 11. Mii de mulțumiri, d-le @vasile-yo !
 12. Într-o postare cu câteva luni în urmă, mi-am amintit și eu că am avut un caiet service pt. Sport care l-am postat aici dar și de Telecolor care l-am împrumutat cuiva dar nu mai știu la cine. Ambele sunt de asemenea dactilografiate iar planșele alb-negru. @vasile-yo , dacă ai și pe cel de Telecolor ar fi nemaipomenit deși nu știu dacă au mai apărut altele în acel an. Mă aștept și la Telecolor 5601 !
 13. Este cumva vorba de acest amplificator ? https://www.manualslib.com/manual/459837/Rotel-Rmb-1506.html#manual
 14. Fiind o schemă asemănăroare cu cele a radioreceptoarelor Gloria, sper ca în vară să termin de recondiționat schema Gloriei 4. Schema de Pacific se regăsește în topicul „Caiete service” inițiat de d-l @SOLDAN CONSTANTIN posibil dumnealui sã vã dea o mânã de ajutor. Oricum dați un "search" în topicul amintit mai sus, gãsiți caietul service și prospectul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines