Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelutuPO

Membru activ
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

About nelutuPO

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/03/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va salut , am un Vortex model LEDV-19 E 19 D care nu aprinde stand by. Am gasit sig de 6A si un mosfet 10N15 scurt. Am inlocuit mosfetul cu15N20 si il arde instantaneu , tensiunea de alimentare de la alimentatorul de 12 V oscileaza 3-8 V. Are cineva o schema sa vad de ce arde instantaneu ? Placa este CV9203L-X. Multumesc !!
 2. https://www.olx.ro/oferta/placa-electrolux-ewf-12680-w-ewf-12470-w-daewoo-dwd-1031-d-IDcOvDx.html Placa este la client acasa , am pus aceasta poza de pe olx, este placa de sus cu afisajul mare. Baiatul de la Iasi nu mai are, am vorbit cu el !!!
 3. Am vortbit cu peroana , dar este cam necooperanta , a zis ca poate gasesc in zona mea , etc ! Salut, indiferent de ce program este face numai evacuare, am lasat- si 20 min si nu se oprea. Posibil soft alterat !!
 4. La multi ani 2021 si o intrebare daca gasesc sa cumpar placa din anunt. Stima !!!
 5. Buna seara , ma poate ajuta va rog cineva cu un soft ptr stick la un tv Vision cu Android. Porneste si apara numai Android si atat. Multumesc !!!
 6. Buna seara , va rog sa ma ajutati cu un sfat de cunoscator si anume- vreau sa schimb sigurantele automate de la tabloul electric cu altele noi Schneider. Intrebarea este sa iau monopolare 1P sau 1P+N care intrerupe si nulul ? Acum am facut priza de pamant pentru ca voi monta prin Casa verde panouri fotovoltaice. Instalatia este la casa . Stima !
 7. Multumesc frumos, rezolvat dupa metoda ta !!!!!
 8. Spre rusinea mea , nu am o telecomanda Longer, sunt presat putin de timp si as vrea o rezolvare mai rapida. Saptamana viitoare as putea cumpara o telecomanda , dar....
 9. Buna ziua , se poate intra in meniu service la un LED LG32LN536B fara telecomanda service sa Teleserv01 ? Are imaginea rotita . Multumesc !!!
 10. Daca scot cupla intre main si sursa nu se mai incalzesc. Am sapat si am gasit dioda scurt.
 11. Am gasit la aceasta sursa o dioda SMD numerotata B36 iar sub scrie 351. Dioda este scurt si se afla la pin 3 la CI -NR891D pe bara de 12 V. In schema nu este notata ca fiind zener, cu ce o pot inlocui . Multumesc !!!
 12. Cum pot forta power on fara main , sa vad daca sursa scoate tensiunile corecte ?
 13. Buna ziua, am un LG 32LN 536B cu sursa EAX64905001 ( 2,8) care nu functioneaza , dupa trecere din stanby in on tensiuni f mici gen 12 v are 2,7 v , cea de 3,5 v este 0, 24 V este 7-8 V . DAca scot conectarea dintre main si sursa , tensiunile cresc putin . In dreapta sus in colt la sura este un mic transformator notat L201 care se incalzeste bine foarte repede la fel si CI -NR891 D care dupa 1 min arde binisor, daca scot mufa dintre main si sursa totul devine rece. Am scos mufa de main si m-am jucat cu ea si la un moment dat s-au aprins baretele. Acum sincer poate fi si mainul defect . V
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines