Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

vizicon

Membru activ
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

About vizicon

 • Rank
  vizicon
 • Birthday 07/22/1951

Profile Fields

 • Location
  Jud.BUZAU

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Așa este Costică Tv cu șasiu CV59L-B , ecran M230HGE-L20 exact ca cel de pe remont-aud ,dar din păcate nu mai am puncte . Ca informație suplimentara de ce cred ca e memoria ,am verificat pe main board tot ce se poate verifica la rece ,am tensiuni 12 v,5 v,3,3 v ,când tot încercând o data a pornit aveam tensiuni BL_ON,,Dim, VCC-Panel , cum era demontat nu știu daca restul e OK. MULTUMESC.
 2. Tot ce am găsit in cutie e Șasiu 29J0995A cu procesor TSUMV29LV si memorie 25Q16 . Are cineva un bin , nu pleacă din standby. MULTUMESC.
 3. Da o poza ,eu am găsit in arhiva un soft eMMC pentru șasiu CV338H-T42 ,nici eu nu știu are sau nu .
 4. Pe PCB-ul (tcon) display ce cod e trecut după el se poate caută informații .
 5. Pentru mine acest subiect e tras pe linie moarta ,ce am spus mai sus am constatat când am reparat ecrane cu acest tip de sursa . Logica ta ca se aprinde pe LOGO si se stinge ,baretele sunt OK e greșită . Spor la reparații sa aveți.
 6. Am mai spus barete led defecte ,pe barete 2-3 led-uri in scurt produce același defect se aprinde câteva secunde si driver led intra in protecție sau un led contact imperfect ,asta se întâmpla la tine. Referitor la 35 v /75 v -aceasta sursa pornește in 2 trepte așa cum e la tine ,daca baretele sunt OK creste la 75V ,eu am constatat la probe in prima faza lumina e de intensitate mai mica (35 v)care după câteva secunde creste la valoarea setata in meniu(maxim, mediu, minima ) acest ciclu de pornire protejează led-urile la start . Lasă sursa in pace si demontează display-u si face prob
 7. De ce nu vreți sa înțelegeți ,la toate TV LED după 4-6 ani de funcționare baretele trebuie înlocuite sau reparate altfel o sa fi mereu cu el in service . LED-urile au din fabricație prevăzut ore de funcționare . Din ce am citit defectul tău e din barete .
 8. 3 barete x 8 led-uri, Deci sunt 24 led-uri cu lupe mari ,schimbă-le pe toate si funcționează 4-5 ani ,tot demontezi display. Eu așa fac daca am led-uri in 3-4 ore este gata montat ,urmează bani si urarea drum bun proprietarului.
 9. Scuze . https://www.transfernow.net/dl/20210531qy2RAsJh
 10. Poate ce e aici e OK. https://www.transfernow.net/dl/20210531H1Ie8HQZ Rog sa menționezi daca e bun.
 11. De ce nu vreți sa înțelegeți după model led nu se poate stabili ce barete sunt ,daca nu a trecut prin mana unui depanator si a notat sau nu a făcut o baza de date nu primești informați . Cate led-uri din modelul tău a trecut prin mana unor meseriași sa poată sa-ti dea informațiile solicitate ,de aceea trebuie trecut clar si precis ce model de ecran are . Mă gândesc ce făceați pe timpuri când nu aveam internet si doreați sa practicați aceasta meserie si baza de date era greu de găsit . Răspundeți corect la întrebări si e posibil sa primiți ajutor ,altfel nu rezolvați nimic
 12. Crezi ca ai șanse, eu zic ca nu . Scrie omul-e aici ce ecran are ,ca după Graetz-u tău o sa aștepți mult si bine.
 13. 32LC46 - EAX35231404 -pe o eticheta hârtie am văzut EBR38597302 . Momentan la-m dat acasă din lipsa de spațiu ,pentru ca placa lui este varza sa mai lucrat in ea.
 14. Are cineva aceasta placa de baza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines