Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

popescuion

Membru activ
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About popescuion

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveam in vedere ca mosfetul avind Rds(on) foarte mic nu se va incalzi in sarcina semnificativ fata de un bipolar de putere. Atunci sar fi putut folosi radiatoare mult mai mici pentru racire.
 2. Domnul miticamy poate gresesc: la primul grafic cu tranzistorul 2n3055 in configuratie darlington exista un riplu de tensiune spre iesire , pe cind la celalalt grafic cu tranzistorul mosfet aflat tot in aceias configuratie acesta lipseste.
 3. am citit ce mi-a trimis userul nico_2010 si ii multumesc . Da, e foarte laborioasa modificarea din pacate pentru mine. Multumesc tuturor care mi-au raspuns.
 4. popescuion

  Donatii

  Da. Sau puteti sa scrieti direct pe forum .
 5. popescuion

  Donatii

  donez diverse nr din revista Tehnium. Toate odata.
 6. Aceste modificari sunt majore , sau se aplica doar in jurul tranzistorului regulator. ? Am citiva trz. mosfet in capsula de 2n si as vrea sa ii folosesc la o sursa reglabila.
 7. Buna ziua. Am o intrebare pentru cunoscatori : Mosfetul poate inlocui un tranzistor de ex. 2n3055 ce lucreaza ca tranzistor regulator intr-o sursa liniara cu tensiune reglabila 0,6 - 30v ? Am cautat cu ,, domnul gogu " dar nu am gasit nimic pe intelesul meu. Va multumesc mult pentru orice sugestie , sfat .
 8. incearca cu un variator de lumina cu triac pentru becuri cu filament si vezi cum se comporta.
 9. popescuion

  glafuri

  Va salut. de curind am schimbat ferestrele de lemn cu termopane si trebuie sa pun glafuri la interior . As dori un sfat: Ce fel de glafuri sa pun -- din plastic compact sau tip fagure cel cu canale la interior , ori gresie rectificata.? va multumesc anticipat pentru orice idee.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.