Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

danciusergiu84

Membru activ
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

About danciusergiu84

 • Birthday 06/21/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danciusergiu84's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

 1. @AlpHs00 - din pacate acumulatorul APC din poza de mai sus e acumulatorul original moart. Eu am la dispozitie un acumulator chinezarie pe care scrie sa nu fie incarcat in spatii etanse, vezi foto. Deci nu stiu cat e de etans... @modoran - multumesc de atentionare! Dar oare as putea sa alimentez automatizarea usii de la garaj? https://nice.ro/motoreductor-electromecanic-pentru-usi-sectionale-de-pana-la-20m-patrati-nice-soon.html Cred ca motorul e pas cu pas ca are turatie variabila si incetineste la capetele de cursa, in acest caz mai e problema daca nu e pur sinus? S-ar putea defecta automatizarea daca nu e pur sinus?
 2. Buna ziua. Sunt in dilema cu ce acumulator sa pun unui UPS APC model vechi, trebuie sa duca doar un ONT, un router, si un NVR cu 4 camere IP alimentate prin POE din NVR. Acumulatorul original e de 10Ah. Am bagat il el un acumulator de 7Ah Pb dar nu intra decat culcat fiindca bornele celui de 10Ah sunt mai indepartate. Pot functiona la orizontala acesti acumulatori sau pun UPS-ul la orizontala? Daca vreau putere mai mare sa bag si centrala plus o pompa sau doua de recirculare pot conecta un acumulator auto prin conductori de 6-10mmp la un metru si o siguranta de 32-63A la acest UPS?
 3. Va salut, Am si eu o dilema legata de un cablu de 45m pt. bransament subteran legat la stalp, e vorba de un cablu ACYABY 3x25 Al + 16 tot Al. 1. Eu stiam ca la bransamente trebuie 3x25Al + 1x16Cu, e ok cu conductorul de PEN de 16Al? Ce putere pot primi maxim in ambele variante? 2. Defapt problema mea e ca bransamentul alimenteaza o casa ce are consumatori monofazici, dar pe viitor va fi nevoie de o statie de incarcare de peste 22kw pentru ca acesta e viitorul si dilema mea e daca face fata un PEN de 16Al sau sa schimb cablul daca se mai poate? Intreb asta pentru ca electrocasnicele se conecteaza toate la N, adica: L1 cu N, L2 cu N si L3 cu N, deci amperajul transportat de N va fi egal cu amperajul insumat de pe cele 3 faze IN=IL1+IL2+IL3 pentru toti consumatori monofazici din casa. 3. Din ce stiu eu consumatorii trifazici cum e statia de incarcare auto nu se alimenteaza de pe N cu partea de forta (doar pe partea de comanda unde consumul e neglijabil), gresesc? In final as putea sa raman cu acest cablu sau mai bine il schimb?
 4. Problema e cum bag orice adeziv intre bobina si portbobina fara sa dau bobinajul jos. Deci e doar de pe o treime desprins bobinajul... de aceea ma gandesc sa apelez la adeziv cianoacrilat gen superglue.
 5. Cu ce se poate lipi bobinajul pe portbobina de aluminiu? E desprins pe o treime, inculpatul e un dif. de bass. Ati incercat asa ceva? https://www.dedeman.ro/ro/adeziv-universal-bison-super-glue-liquid-control-transparent-3-g/p/5014704
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines