Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

POLAKU2002

Membru activ
  • Posts

    2,189
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About POLAKU2002

  • Birthday 08/25/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

POLAKU2002's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Buna ziua.Nu boteaza de pe stick...ias rescrie nandul dar nu gasesc fisierul ...
  2. Buna ziua,tv se prezinta fara imagine dar cu ledurile aprinse...sasiu 17ips63 si 17mb 140tc....as incerca un soft inainte sa cred ca e ceva legat de tcon care de pat nu are acest display...multumesc
  3. Multumesc frumos....am pus totul pe stick am pus stickul in tv l-am aprins dar nu incarca softul....o fii o alta procedura-
  4. Buna ziua.Am o problema cu un tv akai cu placa cv9632h-a50 care porneste dar ramine blocat ....nu preia comanda din telecomanda decit 1 data....ar fii vreo modalitate de rescris softul_daca il voi gasi vreodata...
  5. Buna seara...am exact acelasi defect si nu reusesc sai dau de cap...
  6. Buna ziua....Am rescris ultimul soft dar problema nu sa remediat...ce solutii ar mai fii?
  7. Buna ziua.Am o problema cu acest tv sasiuL5ZR eax66524703....display nc490dge....am sonor normal meniul e afisat normal dar in loc de imagine am doar purici colorati...vreo idee?multumesc...pe placa este aprins un led rosu..
  8. Buna ziua.Am rezolvat cu softul din revistele service tv...multumesc
  9. Buna ziua.O problema de soft dar nu il am....este echipat cu 17mb110 17ips12 si ecran ves500undc-2d-n12...poate ma ajutati cu un soft.multumesc
  10. Buna ziua...am si eu probleme cu acest tcon..lipseste culoarea rosie si din menu si din imagini...ceva idei_
  11. Buna ziua.Mainboard 310432880881 tv functioneaza bine dar nu se conecteaza la internet nici prin cablu nici wifi si se blocheaza aplicatiile internet...aveti idee ce ar putea fii^ multumesc
  12. Buna seara.Astazi vreau sa va povestesc un simpyom ciudata si rezolvare la heinner...In momentul cind o bagam in priza pornea automat evacuarea apei...chiar daca usa era deschisa...am verificat inchizatorul placa presostatul....nimic..problema era....pompa de evacuare era blocata si nu dadea apa afara din cuva...si deci presostatul citea o presiune a apei ....dupa ce am deblocat pompa de evacuare si a dat apa afara masina a revenit la normal....
  13. Avea scurt pe mtk cuor..bara de 1.2v si nu cred ca se poate repara..
  14. Buna ziua.Tv in cauza se comporta ciudat....ledul clipeste de 3 ori si se opreste....si tot asa in ciclu continuu...tensiunile sunt prezente toate...ptr citeva secunde dupa care dispar toate ptr 2 secunde...si reapar din nou...doar cea de stand by ramine....placa de alimentare este buna....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines