Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ct70pyt

Membru
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ct70pyt's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Multumesc. Nu am stiut .am crezut ca ala este modelul. am banuit ca ar fi panelul defect dar am vrut si o parere avizata. Multumesc.
 2. Un datashet penntru acest panel? VES236WNTC-2D-N11 As vrea sa il testez cu o placa univesala tv. Nu am gasit nimic despre acest panel.
 3. Tensiuni gasite pe tcon VCOM 5V SCL1 3.3V SDA1 3.3V WP1 3.3V DVDDG 3.3V TFT_COM1 5V TFT_COM2 5V TFT_COM3 5V VCCF 5V VGL_COP 0.7V VGL_AA 0.7V VGH 3.8V VGL_AA_1 0.7V VGL_GOP_1 0.7V CF_VCOM_1 5V CF_VCOM_2 5V AVDD 5V si mai sunt si cele CK1....6 de 1.8v si 2v
 4. Am si eu o problema asemanatoare la acest model de Tv 24FFC4100 care a avut o problema la susa care sa rezolvat , acum porneste dar panelul este alb. Nu cunosc istoricul tv l am primit defect . As dori sa testez panelul care este modelul VES236WNTC-2D-N11 dar nu gasesc datashet pentru el.
 5. Sa rezolvat Am depistat problema la panel prin anularea protectiei la tcon si asa am vazut care parte a pnelului are probleme.un scurt pe modulul din dreapta a panelului am depistat punii si pe panglica cof am izolat contactii cu scoci foarte subtire si totul este Ok. Daca mai functioneaza macar 2 ani sunt multumit il scot la pensie ca face aproape 11 ani. M am inspirat de la fratii nostrii Indieni si Pakistanezi. Multumesc pentru ajutor.
 6. De unde iau revista.as vrea sa inteleg si eu procedura cu profilele.am un hitachi care are panelul spart si am gasit un pamel si as dori sa incerc sa il inlocuiesc.Mb este vestel 17mb181 .
 7. Am nevoie de ajutor ca nu gasesc DATASETS LA UN PANEL VES315UNGH-L3-N41 Tv este HITACHI 32HE4300. Tv. Are panelul spart as dori sa cumpar unul echivalent sa unul la mana a doua daca ma poate ajuta cineva. Multumesc
 8. Nu cred ca este sursa pentru ca tv se aprinde functioneaza normal poate si o ora sau 10 min poate si 2 3 minute dupa care tremura imaginea si se inegreste sunetul ramane schimba canalele ledurile raman aprinse .prima oara am crezut ca sunt ledurile au obosit si le am schimbat dar nu ele sunt vinovate.am testat si cu alt MB face acelasi lucru. cred ca este din tcon as vrea o parere. Panelul esteJJ032BGLV1H si TCON este BN95-02146B pe etichete cea mare si linga pe eticheta mai mica BN97-09463C. Unde as putea gasi un tcon sa probez?
 9. Am o problema la acest tv led SAMSUNG UE32J5200 dupa pornire merge putin dupa care face ca un bruiaj pe imagine dupa care dispare imagine sunetul ramane in continuare ok.am desfacut capacul ledurile sunt aprinse dar imagine nu are. Am deconectat panglica de semnal am pornit tv dar ecranul nu se lumineaza desi ledurile sunt aprinse dar nu destul de puternic ,dupa aceasta am dat panelul intr-o parte ca sa vad cum lumineaza ledurile si lumina lor nu este puternica si constanta variaza si dupa citeva secunde se stabilizea da mi se pare cam slaba lumina. Mentionez ca tv nu a avut nici o interventie in 8 ani de functionare(a functionat pe post de veioza noaptea ca nu pot sa dorm cu tv stins). Eu cred ca sunt ledurile de vina dar as dori si o parere mai avizata .Tensiune pe fiecare bareta de led este 17 vcc.la tcon toate tensiunile sunt ok
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines