Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

kata_tel

Membru activ
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About kata_tel

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/18/1976

Profile Information

 • Locatie
  suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. asa un bec normal cu incadescenta la 230v nu pot pune? sau sa pun 3 becuri din acestea in serie la borne apoi masor tensiunea la borne. capsula este tip122.
 2. nu am poze. am sa-i spun sa puna niste becuri in serie cu aparatul sa masoare. dar de ce frige tranzistorul? masurat nu are scurt.
 3. are un prieten la tara un invertor nu stiu exact marca. imi spune ca nu mai vrea sa sudeze. a masurat tensiunea pe iesire zice ca indica 600v. e mult. l-a desfactut si este un tranzistor tip22 se incalzeste tare. este dispus separat pe un radiator. am masurat tranzistorul dar nu este in scurt. este un darlington. cred ca e bun tranzistorul. care sa fie cauza defectului?? ms
 4. asa cu camera foto apar niste pixeli mari pe imagine..sa schimb ptc?/
 5. dupa jumatate de ora de functionare am oprit si am pus mana pe radiatorul la tranzistorul linii. este cam cald dar nu ma frige. pot tine mana. cam cate grade ar trebui sa fie maxim? are pasta conductoare. schimbat condesator ..
 6. am masurat am 116v pe bara+b in functionare. aha memorez dar trebuie la proprietar ca el are alt distribuitor de cablu. trebuie sa merg eu sa fac asta ca el nu stie. si daca as da luminozitatea mai mica la tub din screen de acolo ar duce-o mai mult traful de linii ??
 7. am rezolvat era si firul de focalizare nu era apasat bine. am lipit cu pistolul cu plastic tub dar nu tine am sa pun altceva. ma enerveaza ca se face imaginea mica cand schimb postul si trebuie sa intru in meniu si dau acolo la imagine si se face la programul respectiv. apoi cand schimb la altul face la fel. cum sa rezolv asta? sa fie imaginea pe tot ecranul nu 16:9 acum pot sa masor +b pe condesatorul de pe +b?
 8. am rezolvat cu tensiunea asta. era intrerupt cablajul de la dioda la mufa ce duce la banda ce alimenteaza tk. acum problema e ca nu am focalizare. cand am luat traful de linii avea lipsa firul de focalizare. am pus firul rosu de la traful vechi sa verifici poate nu l-am bagat bine..
 9. pinul 7 e cu video. am tensiune pe el dupa dioda nu mai am. sa schimb dioda sa vad..
 10. am masurat acolo pe condesatorul de pe placa tk. nu am nimic.cand pornesc apare ecran alb apoi se decupleaza si e negru. nu am nici atunci cand e alb tensiune la placa tk. am masurat de la pin 9 traf de linii in alternativ nu am nimic apoi dupa dioda cc nimic. cred ca e de la traf nu e bun.
 11. am facut rost de un integrat de baleiaj si am pornit. imaginea este alba are sonor se vede alb doar . am dat din focus si screen degeaba. daca dau screen mai mare se decupleaza liniile si dispare lumina la ecran. se strange si putin ecranul.nu se vede nici meniu ..in baleiaj am schimbat condesatorii si d610.
 12. da ca merge cu telecomanda universala. asta rm-c1100tv am vazut ca are si modelul meu av20bj8ees, dar nu vrea.
 13. am procesorul st92195c7b1/oel . in cartea service spune ca merge telecomanda rm-c1100tv. am aceasta telecomanda noua si nu merge. nici 3040. sunt functionale pe camera video ...se poate cu alt dump??
×
×
 • Create New...