Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Marius84

Membru activ
 • Content Count

  840
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Marius84

Profile Information

 • Locatie
  Dragasani VL

Contact Methods

 • Yahoo
  ostilu84

Recent Profile Visitors

368 profile views
 1. Marius84

  Unde este releul 128 amplasat (logan 2005)

  Chiar cel galben este, pare să fie în stânga coloanei de direcție. Nu știu însă dacă este vizibil când se elimină cochiliile de sub volan.
 2. Marius84

  Unde este releul 128 amplasat (logan 2005)

  Sper sa nu gresesc, parca este in uch. Oricum, la dezaburire nu este buton de forță, este un buton cu revenire, care dă un impuls la uch, care la rândul său comandă releul dezaburirii. Temporizare vreo 15 minute. Eu tind să cred că este în habitaclu, se aude clanțul specific în interior, nu în compartimentul motor. Urechea vă va conduce spre el.
 3. Salutare! Am o unitate centrală cu windows xp, sp.3, care a fost folosită cu o placă de captură ca un fel de dvr cu 4 camere. DIn păcate, nu mai am cd-ul original, care continea driverele si softul de înregistrare. De două zile, tot incerc cu ceea ce am gasit pe net si nu am reusit decat cu un program sa vad live ce preia camera, nu oferea si functia de inregistrare. Programul original era destul de intuitiv, doar că nu vede placa de captură, care însă este instalată și am reusit să vad imagini cu alt soft. Mă poate ajuta cineva? Atasez foto.
 4. Marius84

  sigurante cuptor microunde - de unde cumpar?

  Inainte de a mai investi in el, scoateti mica si vedeti daca vopseaua din acea fanta este ok. Daca nu este ok, inseamna ca magnetronul este degradat si nu cred ca mai merita.
 5. Marius84

  ESR-metru cu analizor + LCFP miron63

  Pretul este pentru aparatul asamblat, cu sonde? Aparatul are acumulator liion sau baterie de 9v?
 6. Marius84

  Viessmann Vitopend 100 type WH06

  Păi și nu scrieți valorile? Poate va avea altcineva nevoie...
 7. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  Si un nou UP. Am gasit pe net pe cineva care il bobineaza cu 250 de lei. Mi se pare prea mult, asa ca mai caut. Rabdare am, sarma nu am inca, dar la asa preturi este posibil sa-mi incerc norocul. Oare cum se comporta variatoarele pe acest tip de motoare?
 8. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  Sunt 8 bobine, dar nu am facut niciodata asta, iar la Dragasani nu mai face nimeni. Merg astăzi in Rm. Valcea, poate mi-l fac acolo. Desi am vazut ca nu prea le place cand vad lucruri mici. Măcar încerc. Era pe aici Daniel88 care bobina, am incercat sa il contactez, poate mi-l face el. Mie mi se pare destul de greu, sunt doua sigurante termice, legaturile pentru condensator, doua prize mediene... Chiar, viteza maxima la acest tip de motoare este la cea mai mare sau la cea mai mica lungime a bobinei? Ma refer la prize.
 9. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  Valabil! Am pus si alt condensator, face la fel! Sigurantele termice au 0.1 ohmi, deci scurt in bobinaj. Sunt interesat inclusiv de bobinare!
 10. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  Condensatorul l-am verificat pe super multi tester și este ok. Voi pune și altul, dar puțin probabil să meargă, nu a dat rateuri de măsurătoare până acum. Sunt interesat și de servicii de bobinare, daca îmi poate recomanda cineva așa ceva.
 11. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  Lagarele nu au fost blocate, mie mi s-a parut ca turbina se invartea relativ ok la mana. Motorul vibreaza, nu stiu cum sa descriu manifestarea, parca nu stie in ce parte sa o ia. Nu vrea ajutat in nicio parte. Cert este ca l-am lasat putin si a cam mirosit a ars. Voi verifica si sigurantele termice, multumesc de informatie, dar caut in continuare.
 12. Marius84

  Motor hotă 270w Cata trei viteze

  După cum am scris si mai sus, am nevoie de un motor pentru o hotă, precum cel din imaginile atasate.
 13. Marius84

  Combina beko îngheață bocna mancarea in frigider

  Temperaturile citite de senzori in cele doua compartimente ale frigiderului sunt corecte? Daca sunt corecte, sa nu se fi defectat electrovalva, electronica sa o comande sa lucreze pentru congelator, ea nu comuta si modulul asteapta degeaba frigul in congelator, cand motorul lucreaza freonul in partea de frigider... Ce model este combina? Ce senzori foloseste?
 14. Marius84

  DECODARI RADIOCASETOFOANE

  A functionat, multumesc!
 15. Marius84

  DECODARI RADIOCASETOFOANE

  Va salut! Se poate un cod pentru un radiocasetofon Blaupunkt pentru Logan faza 1? Atașez foto, nu știu ce cod ar trebui sa pun.
×