Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

damian_sandel68

Membru activ
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

About damian_sandel68

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prietene, eu am spus ce am rezolvat, tu crezi ce vrei! Nu stiu daca am ceva de invatat de la tine dupa modul cum te exprimi! Ce crezi tu, tine pentru tine! Tineo tot asa! Sa ai spor in toate! Topic inchis.
 2. Am facut ce spune ti dv, fara rezultat. Cu dumpul de la dv nu pornea din stby fara telecomanda. Sanatate multa va doresc!
 3. Problema rezolvata cu dump pentru tda 8381Ps2. Interesant,nu? Saracele butoane! Postare incheiata
 4. D le Florinel Tv, Imi cer scuze daca am suparat pe cineva de pe acest Forum! Nu am dorit, de la inceput decat un dump probat sau bun. Mi a intrat in cap aceasta idee si am vrut sa ma conving! Cand pornesc tv ul din telecomanda, toate butoanele transmit comanda facand exceptie cel de tv av! Intreb; ce au butoanele? Inca odata, mii de scuze.
 5. D le sorinpavl, tastatura se alimenteaza cu 3,3v iar celelalte doa operatii le am facut, dar fara rezultat.
 6. Nu doresc sa intru in discutii ne la locul lor! Din taste nu se poate porni din st by in on, motiv pentru care doresc un bin bun. D le Florinel, eu nu am dormit din anul 1972 si m am trezit acuma!
 7. Toate butoanele dindin tastatura au fost verificate (stiam de rezistenta lor interna de 0,4-0,7 ohmi), experenta am ceva din anul 1972,(nu stiu cati ani avea la acea data dl iuliantv),dar,, poate ca rezolvam si eu problema daca dansul imi oferea un dump verificateu! Oricum, multumesc.
 8. D lor, am specificat mai sus, cu butoanele program, volum si menu suspendate, cand tastez butonul avimi da menu sau volum! Din telecomanda functioneaza toata operatiunea! Sa lasam butoanele in pace, parerea mea! Problema este in jurul procesorului la comenzile din tastatura frontala. Va multumec pentru intelegere. Rog, un dump bun, verificat!
 9. D lor, multumesc pentru sugestii. Defectul continua. Cand tastez butonul Av imi afiseaza ori volum ori meniu cu celelalte butoane decuplate din circuit! Tv ul nu este cu mufa scart. Atasez schema, poate...........vine vreo idee sa nu inlocuiesc multifunctionalul! O zi buna va doresc.
 10. Am montat un soclu chiar din prima, altfel este anevoios sa tot inlocuiesti memoria! Butonul este ok. Am incercat cu mai multe dump uri, dar, aceeasi problema. Cred ca multifunctionalul face probleme!
 11. Adevarat, dle Cornel,porneste cu mem goala! Tv ul nu executa comanda AV din tasta de pe panoul frontal Deasemenea nu pleaca din stby comandat din taste decat numai cu telecomanda. Mentiodez ca cu dump BLANK porneste, cu tastele, exceptie facand AV ul!
 12. Buna ziua, Va rog, schema acestui tv susmentionat! Multumesc.
 13. Domnilor,Liniile pana apare dunga orizontala pe ecran, suficient timp sa masor tensiunile! Da, cadrele se alimenteaza din trafo linii cu +/- 13v. Toate tensiunile pe proc. sunt prezente,normale, atat timp cat functioneaza liniile!
 14. Cred ca sursa se "balbaie"" din cauza proc ului. Acesta intra in protectie si nu depistez motivul.Nu are semnal pe pinii 14 si 15 nici electric nici vizual. Tda 4864 AJ nu functioneaza, pinul 5 are 0v , l am schimbat cu unul verificat!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines