Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

rinaldoparaipan

Membru Activ
 • Posts

  852
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Profile Fields

 • Location
  București/Rădăuți

Recent Profile Visitors

1,626 profile views

rinaldoparaipan's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Ploaie , mană cereasca la Moara Vlăsiei, Ilfov.A dat-o cam 30-40 min, fara gheata. In satul vecin, Căciulați, de abia a stropit. www.ecowindsolar.ro
 2. Nu, nu mai e nevoie.Puterea injectata e egala cu puterea aprobata de cosum.
 3. Eu incerc sa mentin gazonul verde, il ud in fiecare seara.Noroc ca am o balta in spate, sper sa nu sece-mai toti vecinii trag apa din ea.La 3-4 zile pun apa si la niste pomi plantati anul trecut.E jale de seceta!!!
 4. Continuand curatenia am descoperit un tweeter de la un Tannoy, deci se pare ca unul e incomplet.Faceti-mi dvs o oferta.
 5. Anul trecut aseptam pe cineva la iesirea din Suceava catre Gura Humor.Eram pieton, stateam pe dreapta.Chiar inainte de Zidul Mortii (cine cunoaste zona). Am stat vreo jumatate de ora (acolo "vin in 5 minute" inseamna juma de ora). Statistica:din 50 de masini monitorizate, in 23 erau femei la volan.Din astea 23, 15 vorbeau la telefon. QED.
 6. Nu e neaparat din cauza de temperaturi extreme.Pot fi si minus 10 grade, asociat cu umiditate mare, se ajunge la "dew point".Adica un fel de chiciura.
 7. Apropos de curatenia in mansarda, donez fitinguri zincate de 1/2, 3/4, 1, 1 1/4 toli.(nipluri, mufe, coturi) Vreo 10-15 buc, noi, neruginte, imi e mila sa le dau la "fer" vechi.
 8. Fac curatenie prin mansarda si am de vanzare: Difuzor profesional Blue Tech EW-1505.Pret 200 lei. Difuzor profesional Blue Tech EW-1205 Pret 100 lei. 2 buc TANNOY MONITOR GOLD LSU/HF/12/8-astept oferte. Folosite maxim 5-6 ore, mi-a trecut de boxe. Toate difuzoarele sunt functionale, au membrana intacta.
 9. Moara Vlasiei, masina parcata la umbra. Sun curios cat ar fi aratat daca o lasam in soare.
 10. Pentru ca la vremea respectiva, modernizarea s-a facut cu bani de la BERD. Nu s-au putut lua bani pentru "extindere" (ceva chichite de birocratie, legislatie) si s-a denumit proiectul "supralargire".
 11. Prosumatorii existenți, precum și românii care doresc să devină prosumatori și solicită avize tehnice de racordare (ATR) în acest scop, care dețin sau vor să dețină sisteme de panouri fotovoltaice cu puteri instalate între 10,8 kW și 400 kW, vor fi obligați să-și monteze și instalații de stocare a energiei electrice regenerabile produse, a decis astăzi Parlamentul. Instalațiile de stocare ale prosumatorilor vor trebui să aibă fiecare putere de cel puțin 30% din puterea instalată a unităților de producție cu care sunt asociate, pentru puteri ale acestora din urmă cuprinse între 3 și 200 kW, și de cel puțin 50%, pentru puteri ale unităților de producție cuprinse între 200 și 400 kW. ″Puterea aprobată pentru a fi evacuată în rețea nu poate fi mai mare decât puterea instalată a instalației de stocare din cadrul locului de consum și de producere″, mai stipulează amendamentul. Sursa: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/ultima-ora-prosumatorii-obligati-prin-lege-sa-si-instaleze-sisteme-de-stocare-a-energiei-amendament-psd-dupa-un-studiu-al-politehnicii-comandat-de-distribuitori-21643859
 12. Nu are 2-3 cm, are doar vreo 5mm, dar mai amortizeaza ceva.
 13. De aia eu am pregatit in Duster o bucata de panza groasa (netesin) de vreo 4 x 2 m. In 2015 am prins la Radauti o grindina nasoala rau.Aveam pe atunci un Polo, nu a avut nici pe dracu, in schimb Loganul vecinului a fost ciuruit tot. Intr-adevar la frantuzesti, tabla e subtire rau.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines