Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

300B SE

Membru Activ
 • Posts

  558
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Oșorhei

Recent Profile Visitors

1,413 profile views

300B SE's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Mulțumim pentru cablaj! Eventual daca il poti posta in PDF separat cele 2 fete! Oricum ne scuteste de muncă! Succes!
 2. Dl. Simson, este un inginer de exceptie! cu toate că este un fan SE a realizat un PP de ”neuitat”. L-am ascultat. Deosebit! PP cu final 6p13s (in mod triodă) si defazor cu 6n6p. Foarte bun!
 3. Ce fain arată cablajul! Cu ce program ati proiectat?
 4. Multumesc! Ar ajuta mult daca ati posta si siteurile de unde sunt schemele de mai sus (mai citim ceva si ne mai luminăm)
 5. In primul rand ”FELICITĂRI”, apoi o intrebare: in schema de mai sus aveti Ra=1k2 si folositi trafo out de la Toroidy care sunt pe 600ohm, vă rog sa imi explicatie si mie... Multumesc!
 6. WOW - artă pură! Fain!
 7. Datasheet el156 EL156-2.pdf Ma numar printre iubitorii tubului E130L, de aceea consider amplificatorul prezentat de colegul Florin Apostol ca o realizare, din mai multe puncte de vedere: 1. Vorbim de un Single Ended 2. Modul in care a proiectat schema 3. Puterea obtinută cu acest amplificator Deci nu pot decât să mă bucur pentru realizare, să îmi pără rău că nu pot să il ascult (dat fiind distanța mare) și nu în ultimul rând să îl FELICIT pentru muncă și efort!
 8. In primul rând FELICITĂRI, apoi am 2 întrebări: 1. Tuburile sunt chinezești? 2. Schema ați conceput-o dvs sau altcineva (poate, daca aveți timp, povestiți un pic despre această schemă)? MUltumesc
 9. Adevarat in mod pentodă. Mă interesa in celelate configratii...
 10. ...aș fi curios ce tensiune aveti pe grila 2? se inroseste?
 11. Ce putere ati masurat pe sarcina?
 12. Adevărat, nu se vad imaginile de nici un fel... păcat! Oricum, felicitări pentru realizare! Ingrijit realizat, eram curios pe schemă, trafo de iesire vad ca sunt de la Toroidy... . Super faină carcasa și Vu-metrele! Unde se pot vedea pe FB?
 13. Va rog sa nu uitrit de material... Multumesc
 14. Va rog sa imi recomandati un difuzor de inalte sau medii inalte cu SPL de 100db sau peste 100 db. Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines