Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

CornelM

Membru activ
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 core_reputation_level_3

About CornelM

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domnilor, Multumesc pentru lamuriri.
 2. buna ziua, ce rol are rezistorul de 12K/2w? cum se calculeaza valoarea lui? multumesc. Nmos350-500powersupplyschematic.pdf
 3. Se aude foarte bine, avand in vedere dimensiunea difuzorului cu diametrul de 7cm. Va dati seama ca nu reda un super mega bass. Sunetul de canal de care pomenea Haralambie a fost eliminat prin montarea de minet in primul tub de langa difuzor. Este un castig mare in incinta din teava fata de incintele de unde provin difuzoarele, 2 la numar. Au fost sateliti de la nu mai stiu ce sistem... Le aveam capatate de la cineva si depozitate prin beci. Ma bucur ca le-am scos la lumina sa le pun la treaba. Sunt multumit de rezultat.
 4. Si pentru ca mi s-a parut interesant am dat o fuga repejor pana la dede la raionul instalatii. Am construit o boxa la fel cum este prezentat in link-ul http://www.t-linespeakers.org/projects/sampson/index.html prezentat de George. A iesit cum este in pozele atasate.
 5. Cu placere. Sa stiti ca nu a fost un comentariu rautacios. Cu scuzele de rigoare.
 6. buna ziua, din cate stiu eu toate incintele pentru asta sunt proiectate, sa ajute difuzoarele sa redea frecventele joase.
 7.   Salut

    - dintre toate calculatoarele, cel conceput de John Rutter este cel mai complet si mai aproape de conceptia lui Paul Voigt. Calculatoarele provenite de pe site-urile rusesti dau latimi ale incintei mari, deci volumul incintei este mare, si, banuiesc faptul ca acest fapt se datoreaza utilizarii de difuzoare rusesti cu Fs maricel, Xmax mic si suspensie relativ rigida; asta zicea userul VTP.

  poate te ajuta.

  tqwt-John Rutter.xls

 8. Salut, Este vorba de 300mA pe partea de 2x12v deci total... asta in conditiile in care vrei sa alimentezi voltmetru, ampermetru. Poti sa folosesti alt traf dedicat. Eu chiar asa am si facut.
 9. https://ro.electronics-council.com/meter-check-diode-16249
 10. faina realizarea cu TDA. nu cred ca este o problema sa faci amplificarea pe partea de BASS cu un singur IC, desi la toate 2.1 pe care le-am vazut asa era facut cu IC in punte. tine insa cont ca ai potentiometru de volum pe BASS si poti regla de acolo cat de tare sa se auda.
 11. http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/sanyo/STK400-270.pdf
 12. care dioda? fii mai explicit te rog.
 13. pai daca banuiti ca este de la umezeala de ce nu incercat sa-l uscati cu un feon?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.