Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

fritz_vali

Membru activ
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 core_reputation_level_4

About fritz_vali

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 01/11/1988

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Rovigo-Italia

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

425 profile views
 1. Tot aud de la prieteni, rude ca pretul alimentelor o cam iau razna. Chiar nu inteleg. Aici in Italia preturi sunt ok, au ramas aceleasi, lumea e calma(cat de cat), civilizata(au inteles totusi ca nu trebuie sa iasa afara decat daca este necesar). E foarte aberant ca nu se intervine mai deloc; sau poate au inceput sa stopeze cresterea preturilor si nu stiu eu. PS: am o prietena din Craiova ce a fost data afara de la munca... e naspa. Aaa, si in Italia situatia pandemiei nu e nici pe departe bine. E adevarat ca sa imbunatatit nitel, dar sa nu ne imbatam cu apa rece.
 2. Da , daca in fabrica lucreaza mai mult de un anumit numar de angajati, ii trimete acasa platindui (cum se numeste... somaj tehnic).
 3. Da, majoritatea sunt persoane varstnice. Italia are o populatie imbatranita. Sunt unele televiziuni, ziare.. etc ce raspdandesc stiri mai neadevarate. Realitatea e diferita.
 4. Contrazic. Eu sunt in Italia si ai voie sa iesi. Binenteles pentru a cumpara lucruri de stricta necesitate sau daca te duci la locul de munca; dar respectand distanta , purtand masca la locul de munca.
 5. Ok, deci explicatia logica este atunci cand apare diferenta de temperatura de la sol fata de cea de la inaltime. Adica temperatura de la inaltime e mai ridicata decat cea de la sol, marind muntii aflati in realitate la 100 si ceva de km. Asta am inteles din link ul de mai sus...
 6. Salutare. De peste o ora tot caut pe net despre cum e posibil sa se vada din Bucuresti Muntii Bucegi (fenomen rar). Vreau si o explicatie simpla (ca pentru un copil mic) la intrebarea de ce se vad muntii asa aproape? https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/muntii-carpati-vizibili-din-centrul-bucurestiului-fotografia-spectaculoasa-1259472 Sincer, eu am citit explicatia si pe articolul de pe digi si cum sta treaba cu difractia... dar tot nu am inteles. Recunosc, sunt greu de cap...
 7. Sincer... eu sunt impotriva tatuari, cu riscu de a ma ura unele persoane. Dar asta nu insemna ca nu mai vorbesc cu cei care au tatuaje (chiar am prieteni care au...).
 8. Sa spun sincer eu cred oarecum ca SUA e implicata in "stoarcerea" resurselor tarilor ce le acapareaza(nu teritoarial) prin democratie. Iar Mugur Isarescu, nu am incredere in el. Interesant ca in trecut cand eram operator call center(faceam sondaje prin telefon si inca mai fac oarecum; in termeni tehnici CATI) si intrebam pe oameni cate incredere au in Mugur Isarescu, imi raspundeau ca au incredere. Ma gandesc ca am ramas printre putinele persoane cu neincrederea in guvernatorul BNR. Nu ma intelegeti gresit, in mare imi place ideea de democratie, dar sa ia ce e bun din ea.
 9. Macar sa dispara feisbuc. Eu as semna o petitie in care sa se inchida.
 10. O fi. Nu ma pasioneaza pescuitul. Sincer m-am cam scarbit de Venetia. Nu ma mai impresioneaza in prezent. Ca sa fiu on-topic: facebook e inca down...
 11. Da, Italia, Rovigo(la vreo 80 km de Venetia).
 12. Ce tare as vrea sa fie picat mai mult timp...
 13. Dap, de vreo ora si ceva domnul facebook a cazut. Eu mai foloseam din cand in cand WhatsApp.
 14. Am o masina whirlpool model awe 2214 dupa cum spune in titlu la care imi da eroare (prima eroare din manualul de service pe care l-am atasat eu; de la pagina 26, ultima pagina; cea care scrie f23) singurul obiect schimbat la masina a fost siguranta dar se pare ca acum indiferent ce as face imi da aceeasi eroare , exceptie face cand dau pe evacuare imi da aceea eroare cu sita! O sa pun si o poza daca e nevoie! whirlpool_awe_2214.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.