Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fritz_vali

Membru Activ
 • Posts

  467
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,239 profile views

fritz_vali's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Nu mai merg la vot. Imi asum riscul de a ma critica cei care merg la vot. Pacaleala suprema a fost cand am votat cu Iohannis. Promisese ca ne scapa de PSD. Realitatea sa dovedit alta. Practic a fost un lup imbracat in oaie. Asta e. Fiecare are libertatea de a merge sau nu. De asta e democratie.
 2. Modulul step-down mini360 l-am testat mai de mult. Se descurca de minune. As posta link aici, dar mai bine lasa... ca iar ma ia la misto (stie el cine) ca imi fac "reclama".
 3. În privinta formei sinusoidei, m-am inspirat cum sa o modific de pe internet. Practic am schimbat rezistorul fix de 330ohmi cu un semireglabil de 500ohmi.
 4. Multumesc @Elservius. Am atasat si niste poze cu jucaria si semnalul triunghiular si sinusoidal produs de ea. https://drive.google.com/file/d/12ZntyGTiVIKZbTZwe_SW1khs791QR5bJ/view?usp=drive_link https://drive.google.com/file/d/1xmuDXjV7uMTXacZ5ikxYvkYSYZ7XzKCX/view?usp=drive_link https://drive.google.com/file/d/1ftBL_GV4oa3XhKqnwohytRguPi8QqgYs/view?usp=drive_link https://drive.google.com/file/d/1tpZ3u8DHisQBzxBlfg9sO6-O3qDNNEQB/view?usp=drive_link
 5. Salutare! Pana la urma am reusit sa ii fac si eu o cutie acestui kit cu XR2206... https://youtu.be/HOD-5JTQJgA
 6. Aici nu stiam. Mai bagat in ceata... Cand o sa fac un amplificator in clasa A, o sa verific acest lucru. Dar nu asa curand.
 7. Asta insemna ca la puterea maxima pe iesire, va consuma de la sursa 100W. Deci un curent de 2,5A. Asta e un calcul asa rapid. E doar o aproximatie. Multumesc mult @merck. Deja m-ati ajutat prea mult.
 8. Da, da... si un buchet de flori, daca se poate. O sa salvez schema user-ului @laur+doar ca am 2 intrebari: >Finalii de care sunt? >Care e curentul maxim tras din sursa? Sunt de acord. Doar ca e ca un drog. Vreau sa testez unul in clasa A. Nu sa ascult la el zilnic. Asa, din cand in cand. Multumesc mult de raspuns. Poate o sa fac schema pe viitor. Deocamndata nu am o sursa dubla de tensiune. Am scris aici ca sa nu aglomerez topicul.
 9. Daca tot se discuta aici de cautarea unei scheme de amplificare in clasa A. As aprecia tare mult daca ar pune cineva vreo schema de aproximativ 5-10Wrms. Sunt multe scheme pe google, dar vrea una sa fie testata si apreciata de multi. Asa vrea sa si o realizez practic. Multi spun ca cele in topologie A au cele mai mici distorsiuni, adica se aud cel mai bine. As vrea sa si testez practic. Va multumesc. Daca postarea deranjeaza, o puteti sterge.
 10. Din ultima poza... clar nu. Zilele acestea mi-am singur un cablu audio scurt cu doua jack 3,5mm tata. Si fata de unul cumparat de-a gata e diferenta majora. Inainte aveam un oarecare zgomot de fond... acum nu mai exista.
 11. Am realizat un clip cu calculul rezistorului si potentiometrului pentru LM317. E mai vechi clipul, dar cred eu ca ar ajuta. https://youtu.be/aNzXFW7IbRQ
 12. Half Life (toata seria) si World of Tanks. Asta e tot.
 13. Veste buna!!! Filelist nu se va inchide.
 14. Si intre timp cred ca nu le mai merge site-ul. Mai sunt alternative (tot romanesti), doar ca nu se compara cu filelist. Sper sa se gaseasca o varianta pana la sfarsitul anului.
 15. Acest kit cu XR2206 l-am modificat acum ceva timp. Dupa aceste modificari sunt foarte multumit, mai ales ca am nevoie doar pentru a testa diverse amplificatoare (deci partea audio). De luni de zile ma tot gandesc sa asamblez kit-ul intr-o cutie. Sa vad pe viitor. Acesta e clipul cu modificarile. https://youtu.be/FxLdwfMDYI0
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines