Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

fritz_vali

Membru activ
 • Content Count

  533
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 core_reputation_level_4

About fritz_vali

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 01/11/1988

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Pitesti

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Sincer... eu sunt impotriva tatuari, cu riscu de a ma ura unele persoane. Dar asta nu insemna ca nu mai vorbesc cu cei care au tatuaje (chiar am prieteni care au...).
 2. Sa spun sincer eu cred oarecum ca SUA e implicata in "stoarcerea" resurselor tarilor ce le acapareaza(nu teritoarial) prin democratie. Iar Mugur Isarescu, nu am incredere in el. Interesant ca in trecut cand eram operator call center(faceam sondaje prin telefon si inca mai fac oarecum; in termeni tehnici CATI) si intrebam pe oameni cate incredere au in Mugur Isarescu, imi raspundeau ca au incredere. Ma gandesc ca am ramas printre putinele persoane cu neincrederea in guvernatorul BNR. Nu ma intelegeti gresit, in mare imi place ideea de democratie, dar sa ia ce e bun din ea.
 3. Macar sa dispara feisbuc. Eu as semna o petitie in care sa se inchida.
 4. Naspa. Facebook sia revenit.
 5. O fi. Nu ma pasioneaza pescuitul. Sincer m-am cam scarbit de Venetia. Nu ma mai impresioneaza in prezent. Ca sa fiu on-topic: facebook e inca down...
 6. Da, Italia, Rovigo(la vreo 80 km de Venetia).
 7. Ce tare as vrea sa fie picat mai mult timp...
 8. Dap, de vreo ora si ceva domnul facebook a cazut. Eu mai foloseam din cand in cand WhatsApp.
 9. Asta ar trebui sa fie regula de baza. De asta eu cand ma uit la stiri, le prefer pe cele inregistrate pe youtube(scapi de reclame bolnave).
 10. Eu de exemplu nu am telefon cu amprenta. Am un aiurit de mobil, allview antic cu 1Gb ram(nu imi trebuie mai mult). Chiar ma gandeam sa il schimb dar pentru ca nu prea folosesc telefonul, am zis pas. La partea cu datele de pe C.I. sunt obsedat sa nu le dau pe internet.( cu unele exceptii) Pe facebook nici nu am poze cu mine iar in schimb postez rar (filme/muzica) altceva nu.
 11. Da, stiu de scenefz. Il folosesc numai in regim de urgenta( scenefz) dar baza ramane filelist. Aaa si de pe scenefz iau doar filme romanesti, ceea ce filelist nu are.
 12. Am eu doua invitatii. Am cont de foarte mult timp. O perioada am fost obsedat sa fiu corect la seed si la ratie, dar acum de cand am ratia mare si pot cumpara lejer cont VIP cu 3000de monede din alea...
 13. Ce gandire ingenioasa. Nu stiu de ce nu mia venit in cap schema asta.
 14. Ce schema ai folosit pentru circuitul de descarcare cu decuplare la 0,9V. Eu am cautat pe internet si nu am gasit ceva concret.
 15. Cum ai facut calculul? Ca mie nu imi da nici pe departe cifra de 2644. Masuratorile iti spun sincer ca sunt corecte dar recunosc ca a fost migalos sa notez la fiecare 5 minute.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.