Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

george291046

Membru activ
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About george291046

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 10/29/1946

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am reușit să activez DVI-D și VGA, lucrează simultan pe programe diferite, probabil că și HDMI-ul scoate semnal dar nu l-am probat încă ! Oricum, mulțumesc pentru sfaturi, topic închis ! 

 2. Mulțumesc pentru idee, să văd cum fac și vă țin la curent !
 3. Salut la meșteri ! Am luat recent placa din titlu în speranța că o voi putea folosi cu 2 monitoare diferite( de fapt TV-uri) simultan. Spre dezamăgirea mea, ieșirea DVI-D(am converter digital/analog la ea) și ieșirea VGA, nu merg simultan ! Am căutat în setările plăcii o soluție dar cred că nu sunt destul de deștept pentru ea ! Am revenit la vechea soluție cu spliter VGA-T si 2xVGA-M. Întrebarea mea este, cum se activează 2 ieșiri (DVI-D și VGA) să meargă simultan ? Se poate asta sau rămân la vechea soluție ? Vă mulțumesc !
 4. Mulțumesc pentru sfaturi, am rezolvat problema din Disk Manager ! Topic închis !
 5. 1. In device manager apar ,,properly working,, 2.Instalarea s-a făcut cu ele montate și conectate 3. N-am făcut decât să decuplez HDD-ul cu poziția 0 și să cuplez SSD-ul în locul lui !
 6. In PC-ul meu (DellVostro 230)mi-am instalat recent un SSD de 120 Gb în care am plantat un win10 cu licență ! Toate bune și frumoase, dar SSD-ul meu ne vrea să se vadă decât el, alte două HDD-uri în care am muzică, poze, jocuri, etc nu mai apar de nicio culoare ! La butare se văd, în Device Control se văd ca active dar în This PC nu apar și nici n-am cum să accesez conținutul lor ! Ce este de făîcut, aștept o idee deșteaptă ?!
 7. Rog ignorați postarea ! Am rezolvat problema folosind un spliter DVI - 2xDVI !

 8. Salut la meșteri ! Știe cineva cum se pot activa ambele ieșiri DVI ale plăcii de mai sus ? A mea nu scoate semnal decât ori/ori, niciodată simultan pe ambele ! Vreau să conectez și un TV lângă monitor.
 9. Salut la meșteri ! A încercat cineva să activeze ambele ieșiri DVI ale plăcii ? Placa mea scoate semnal ori/ori niciodată pe ambele simultan ! Există soluție ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines