Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

tinel

Membru activ
 • Content count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Se poate si mai bine

About tinel

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Prahova
 1. Azi mi-a sosit laserul ; l-am montat , e mivarromie.
 2. Cei 6 lei reprezinta TVA-ul ; e pus in factura proforma intr-un mod mai neobisnuit asa ca la prima vedere par pusi in plus ; am gresit eu.
 3. @mac 01 : nu de semireglabilul ala e vorba ; mai trebuiesc reglate si altele acolo , de pe placa, daca vrei sa faci treaba buna : E-F Balance , bias adjust...eventual Tracking Focus (conf. manualului de service). Desi nu-s profesionist ,am schimbat cateva lasere pana acum; un Sony 950 functioneaza cu laserul pus de mine de circa 5 ani. Si exista diferente intre ele ; cele de la mivarrom sunt greu de reglat cu metoda BuroschCD , trebuiesc puse pe osciloscop , cele de la ES sunt niste clone mai bune ,merg din prima. @ modoran : era bine daca postai mai devreme :( Am dat comanda la niden , intr-adevar pare sa fie un mivarrom cu preturi de ES ....la incheierea comenzii s-a adaugat in pret 6 lei fara nici o justificare , daca incerci sa anulezi comanda online nu se poate....sa vedem cum se prezinta laserul , poate le fac ceva ,,reclama''.
 4. @mac01 : nu am auzit de firma asta ; ati cumparat piese de la ei ? sunt de incredere ? Nu de alta, dar am cumparat laser 210 si de la miva.. si spre deosebire de cele de la ES , au fost greu de reglat ... @Stefan : Multumesc pt oferta ! Daca pana atunci nu se iveste vreo ocazie , o sa apelez la dvs.
 5. Din Termeni si Conditii : ,,Datorita complexitatii manoperei de inlocuire a unor componente sau subansamble din categoriile \"circuite integrate si procesoare \", \"module plasma si LCD\", \"sasiuri TV\" si \"unitati laser\" a caror inlocuire necesita o pregatire de specialitate ne rezervam dreptul de a selecta clientii in sensul ca respectivele articole se livreaza numai atelierelor specializate in depanare si service aparatura electronica avand personalitate juridica. '' Am incercat acum vreo 2 ani sa dau comanda si m-au refuzat.
 6. E cineva din zona Ploiestiului care cumpara piese de la Electronicservice Arad (Pancota) ? Am nevoie de o unitate laser KSS 210A si prietenul prin care faceam comanda acolo e plecat din tara . Platesc transportul integral.
 7. tinel

  Vand pendular Makita 4329

  Se poate inchide .Multumesc !
 8. tinel

  Vand pendular Makita 4329

  Se adauga un set de 10 panze pentru lemn , metal si plastic : https://imgur.com/a/VDBtw6W
 9. tinel

  cannon 60d-blit nikon

  Da,dar se verifice inainte ce tensiune are blitzul pe contactele hot-shoe-ului; unele aparate nu accepta mai mult de 5v pe contacte. E mai greu de lucrat pe mod manual cu blitzul pt cineva care nu e obisnuit; si nici nu stiu daca obiectivul ai arata distanta cand face AF .Daca nu-i arata distanta ,nu stie ce diafragma sa regleze . @validae : Un servoblitz obisnuit nu se poate folosi la ap. moderne din cauza pre-flashului folosit la AF . Trebuie unul mai evoluat care sa stie sa numere flashurile si sa declanseze la al 2-lea. Totusi nu inteleg : din specificatiile ap. foto , flashul incorporat ar bate 13metri la ISO100 (sens minima) ,la deshiderea maxima a ob. de kit de 3,5 , ceea ce absolut suficient pt majoritatea situatiilor cu exceptia exterioarelor noaptea sau a spatiilor mari si intunecoase (de ex , in unele biserici) ... Daca initiatorul e pretentios la calitatea pozelor : sensibilitate ISO mare + RAW + editare.
 10. tinel

  Vand pendular Makita 4329

  UP ! Made in UK...
 11. tinel

  Schema blitz si alimentator portabil

  Poftim:
 12. tinel

  Vand pendular Makita 4329

  Vand fierastrau pendular Makita 4329. A fost folosit maxim 10 ore. Pret 200 lei.
 13. tinel

  Surubelnite TME

  As vrea sa-mi iau un set de surubelnite mici ,pt . reparat telefoane . Cum cele care se gasesc prin magazinele obisnuite sunt de proasta calitate ,m-am gandit sa comand de pe TME. Cum nu voi lucra cu ele la nivel pro ,nu merita sa investesc in ceva scump de tip Wera sau Wiha. Asa ca m-am orientat spre ceva mediu ca pret sperand si la o calitate corespunzatoare. A lucrat cineva cu surubelnite Donau sau Goldtool ?
 14. Poate faci niste teste de taiere cu 160-ul si sa pui ceva poze . Imi venise pe chelie sa-mi iau un Festool Trion ,dar e cam mult sa dau 1300 de lei pt. lucru hobby din an in pasti , iar la cele SH de la vanzare n-au acte la ele.Asa ca Bosch-ul ramane cam singura optiune.
 15. Am pus cele 2 videoclipuri strict pt a se face o comparatie intre pendularele clasice (bosch 150) si cele cu ghidaj; pt. mine ,care am lucrat mult cu un pendular fara ghidaj ,imbunatatirea mi se pare foarte mare. Chiar ma gandesc sa-mi cumpar asa ceva , chiar daca n-am nevoie imediat de el; nu de alta dar a trebuit sa tai niste paneluri de rasinoase de 27mm si dupa 50 de cm. pendularul nu mai taia ca se facuse panza secera . Initiatorul vrea sa cumpere circular cu sina pt taieri drepte si la 90 de grade , deci pendularul va fi folosit strict pt taieri curbe sau decupari interioare ; iar eu i-am aratat un sistem cu o precizie mai buna fata de ce vroia el , dar care evident ca nu va inlocui circularul.
×