Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

legionaru

Membru activ
 • Content Count

  808
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 core_reputation_level_3

About legionaru

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday February 25

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Capataneni-Arges

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulțumesc pentru idei, mâine și poimâine fiind sarbatori, eu nu lucrez, de miercuri sunt iar pe el... Am incercat sa pun videoclip cu manifestarea defectului dar văd că nu se deschide, are doar sonor.... Am mai observat ceva; asta cu displayul deconectat nu aprinde ledurile, sau l-am prins în moment când nu vrea sa le aprindă....
 2. Model -24phh4000/88 Șasiu tpn15.1e la Sursa 715g6863-p01-001-002m La pornire, aleatoriu, are backlight, după care începe să fâlfâie, sau pleacă cu fâlfâire din prima, sau nu are lumina deloc... Am desfăcut displayul sa verific diodele led; bareta are lungimea de 30cm și conține 52 de leduri. Verificate individual funcționează corect, nici nu am alta bareta sa verific prin înlocuire... Din ce am căutat pe net nu am găsit pe nicăieri modelul asta! Când funcționează corect, tensiunea pe cupla led este la vreo33v, iar când începe să fâlfâie este fluctuanta. Am refăcut lipiturile pe unde ar fi cazul, cu toate că placa arata bine, dar nimic... VID_20200103_162121.3gp VID_20200103_162121.3gp
 3. Sa nu mai deschid alt topic... Aceiași sursa bușită din cauza c-ului c9126; ce pot pune in locul diodei d9104(1bh62)? Mulțumesc!
 4. legionaru

  Radio Delta

  Îl am, dar nu m-aș despărți de el... Face parte din colecția personală!
 5. Poate la oraș mai merge, dar la țară, se uita sa lucrezi mai pe degeaba... Majoritatea vin și spun că nu are mare lucru... vorbește, dar nu se vede( un exemplu), habar nu are ce înseamnă să desfaci un display, care cu cât trece diagonala de 100cm, cu atât te trec toate transpirațiile, sau mai știu eu ce alte defecte... are o sârmă dezlipita( de parcă ar fi gard)... n exemple... Când se merita, se merita, când nu, nu!!!
 6. Am returnat-o... deja!!! Am văzut anunțul, dar nu am încredere în acești vânzători...
 7. Sursa bn44-00329a Main bn41-01360b Tcon42hd u2p km sau lj41-08392a Led roșu aprins in stby, la on, cuplează releul pentru 2 sec. și trece in stby, asta de 3 ori. Am scos cupla de alimentare de la tcon, și tv-ul pornește, se aude sunetul caracteristic al Samsung la pornire, și nu mai trece in stby. Cu tcon-ul cuplat se aprinde led-ul de pe acesta în scurtul moment de pornire, siguranță este buna, 5v exista.... Sa fie tcon-ul defect?
 8. Am luat direct de pe bornele bateriei și tot așa face....
 9. Era simplu cu alimentare separata dar este portabila, deci trebuie să găsesc o soluție sa rezolv situația.
 10. Nu e primul modul pe care îl montez pe asemenea boxe, dar asta îmi dă de cap.... Modulul dispune de stab de 5v pe pcb , am luat tensiune chiar de pe bornele bateriei și tot așa bârâie..
 11. Am montat cînd de 1000uf fara nicio modificare, am luat masa de pe placa de semnal mic cum specifica in prospect, nimic...
 12. Salutare meseriași Am o boxa activa cu modulul MP3 defect, și vreau să montez unul nou, cel din foto. Problema pe care o întâmpin este că are un bârâit destul de supărător... Am incercat alimentare din sursa externă și așa nu mai are nici un bârâit. Ce-i de făcut?
 13. Comutatoare făcute la ipee curtea de Arges pentru uscătoare de păr, vreo 200 buc la 1leu bucata. Tranzistori 2n6261s vreo 50 buc la 2 lei bucata. Componentele sunt absolut noi!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.