Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

legionaru

Membru activ
  • Posts

    989
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About legionaru

  • Birthday 02/25/1971

Profile Fields

  • Location
    Căpățâneni-Arges

Recent Profile Visitors

1,493 profile views

legionaru's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

  1. Trebuia postat la cumpărări... Daca nu e deosebit de alt model de majak, am eu; dimineața va dau codul de pe el.
  2. Am căutat, am găsit, dar nu este ce trebuie.... Îmi pare rău!
  3. Sa caut, știam că am ceva...
  4. După 2-3 min de funcționare, televizorul restarta continuu și modulul dc-dc se incalzea puternic; cauza: am montat +0,93v pe intrarea bobinei L701.... Greșeală, fiindcă modulul are propria bobina pe ieșire! Am schimbat +0,93v pe ieșirea bobinei L701 și modulul nu se mai încălzește, iar tv-ul funcționează normal, fara sa mai restarteze!!! Pentru siguranța, am montat modulul pe tabla display-ului cu banda termo, dublu adeziv și am făcut conexiunile cu fire; in urma tatonărilor, in locul semireglabilului am montat 1k2 rezultând la ieșire 0,93v , pe schema de mai sus, postată de Costică, 0,95v.
  5. Va salut, domnilor! Astăzi am primit modulele și m-am apucat de lucru, dar întâmpin o problema: am montat rezistor de 680 ohmi in locul semireglabilului care corespunde unei tensiuni de 0,9v in gol, iar când alimentez pe L701, creste la aproape 1,4v... Tv-ul pornește, are imagine, dar pe schema procesorul se alimentează cu 1v, ce fac? Mai mult nu pot micșora tensiunea...
  6. Nu-i nicio grabă, aștept să vina modulul, sa incerc, poate am noroc... Daca nu, ținem legătura!
  7. Am făcut comanda, într-o zi-doua vine, va țin la curent!
  8. Mulțumesc, o sa incerc; daca nu merge, poate găsesc la iuliantv.
  9. Mâine, eu duminica nu lucrez... nici pentru mine! Revin cu amănunte.
  10. De-asta mă temeam și eu... Am inceput deja sa caut alt main!
  11. Sursa: 715g7801 Main: 715g8524-m01-b02-004t Defect: nu porneste; led-ul licăre de 4 ori la 1 sec, se stinge și așa rămâne. Am suspectat backlight defect, dar nu are nici sonor... L-am desfacut și am găsit pe main, u713, integrat smd cu 6 pini, carbonizat... Pe el nu se mai înțelege nimic, are cineva o schema, sau a mai întâlnit cazul asta?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines